Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:21:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1337154 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Hocu da kupim neku spravu za vezbanje,zato sto me mrzi da trcim po ovakvom vremenu,tj ne mrzi mene da trcim,nego se uprljam mnogo svaki put,a i mogu da se polomim posto je klizavo   Smile ... Zato mi treba neka sprava da vezbam kuci,pa sam se odlucio za elipticni bicikl,ili spravu za nordijsko skijanje...sto je valjda isto...
Treba mi neka preporuka,gde mogu na netu da nadjem neku....za oko 150e,posto mi se ne daje vise...znam da je koliko para toliko muzike,ali sta da radim...nema se   Smile
Nasao sam na top-shopu jedan koji mi izgleda solidno LINK pa me zanima sta mislite o njemu... Sve mi izgleda ok,samo ne pise dal ima da se podesava otpor...malo mi je to cudno,verovatno ima,ali sta znam... Ima i oko 3000 din skuplji,tu pise da ima da se podesava otpor...ali mi nekako bednije izgleda sprava...
Pa ako ne valja to sto sam video,ili ako moze jeftinije da se nadje,ili biste mi preporucili nesto drugo....molim vas recite  Smile
Eklipter i nordijsko skijanje nije ista stvar ali nema veze tebe zanima elipticni bike odnosno kod nas u narodu poznati eKlipter! Sto je simulacija trcanja, veruj mi i ja sam se jako bio upalio za ovu spravu jer ne mogu kad je zimsko vreme da trcim ujutru na prazan stomak, kadkad je vetar, sneg, blato... sto se tice cene malopre dolazim iz Metroa imas ove spravice od 14-30.000 po meni ta od 14000 je sasvim korektna, vodi racuna da ima pulsmetar sto je po meni najvaznije i da ima neki mehanizam za povecanje opterecenja.
Sto se tice samog kvaliteta sprave to je sve diskutabilno ni one sto sam video u metrou nisu neki extra veliki kvalitet a mogu misliti te iz TV shopa onako na nevidjeno, prosetaj se ti sa nekim u koga imas poverenje da poznaje malo materijale metal i plastiku pa neka ti kaze sta je najbolje za te pare i da ima ovo sto sam ti ja rekao, bolje je da pazaris nesto sto vidis i sto mozes da probas!

Evo jednog linka da poglesdas http://planetbike.rs/ na zalost mislim da ispod 20000 nema nista vidi pod kategoriju fitness pa ecliptical bikes!

I jos jedna stvar na koju moras da povedes racuna, ako taj trenazer imas kuci ne znaci da ces da vezbas svaki dan, to ti je mac sa dve ostrice!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N95 8GB
Hocu da kupim neku spravu za vezbanje,zato sto me mrzi da trcim po ovakvom vremenu,tj ne mrzi mene da trcim,nego se uprljam mnogo svaki put,a i mogu da se polomim posto je klizavo   Smile ... Zato mi treba neka sprava da vezbam kuci,pa sam se odlucio za elipticni bicikl,ili spravu za nordijsko skijanje...sto je valjda isto...
Treba mi neka preporuka,gde mogu na netu da nadjem neku....za oko 150e,posto mi se ne daje vise...znam da je koliko para toliko muzike,ali sta da radim...nema se   Smile
Nasao sam na top-shopu jedan koji mi izgleda solidno LINK pa me zanima sta mislite o njemu... Sve mi izgleda ok,samo ne pise dal ima da se podesava otpor...malo mi je to cudno,verovatno ima,ali sta znam... Ima i oko 3000 din skuplji,tu pise da ima da se podesava otpor...ali mi nekako bednije izgleda sprava...
Pa ako ne valja to sto sam video,ili ako moze jeftinije da se nadje,ili biste mi preporucili nesto drugo....molim vas recite  Smile
Eklipter i nordijsko skijanje nije ista stvar ali nema veze tebe zanima elipticni bike odnosno kod nas u narodu poznati eKlipter! Sto je simulacija trcanja, veruj mi i ja sam se jako bio upalio za ovu spravu jer ne mogu kad je zimsko vreme da trcim ujutru na prazan stomak, kadkad je vetar, sneg, blato... sto se tice cene malopre dolazim iz Metroa imas ove spravice od 14-30.000 po meni ta od 14000 je sasvim korektna, vodi racuna da ima pulsmetar sto je po meni najvaznije i da ima neki mehanizam za povecanje opterecenja.
Sto se tice samog kvaliteta sprave to je sve diskutabilno ni one sto sam video u metrou nisu neki extra veliki kvalitet a mogu misliti te iz TV shopa onako na nevidjeno, prosetaj se ti sa nekim u koga imas poverenje da poznaje malo materijale metal i plastiku pa neka ti kaze sta je najbolje za te pare i da ima ovo sto sam ti ja rekao, bolje je da pazaris nesto sto vidis i sto mozes da probas!

Evo jednog linka da poglesdas http://planetbike.rs/ na zalost mislim da ispod 20000 nema nista vidi pod kategoriju fitness pa ecliptical bikes!

I jos jedna stvar na koju moras da povedes racuna, ako taj trenazer imas kuci ne znaci da ces da vezbas svaki dan, to ti je mac sa dve ostrice!
e hvala puno na extra odgovoru... video sam u metroovom katalogu,imaju 2 komada,jedan oko 14.000, jedan oko 30.000...ovaj jeftiniji mi izgleda mnogo bedno  Smile a ovaj skuplji mi je mnogo skup... e,sad,videcu neki sa ovog sajta sto si mi dao,izgledaju prilicno dobri oni od 20.000...
sad mi je palo na pamet da imam komsiju bivseg biciklistu...sad radi kao trener,pa mozda i on moze da mi pomogne oko toga...  Smile
hvala jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
znas kako taj bike centar radi samo bicikle smatram da kako tako moraju da imaju bolju robu od tv shopa ili metroa, mada ne mora da znaci, dobro je sto imas tog komsiju neka ti pomogne u odabiru, znas na sta sam mislio da plastika nije lose livena i krta da ti metali nisu od nekog prljavog gvodzdja da se ne pokidaju jer 14000 nije nikako mala para da bi je tek tako bacio, zato ti kazem prvo gledaj i probaj onda kupuj, i video sam da daju garancije i servis to ti je isto vazno nemoj da zaboravis na to!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N95 8GB
da,da...ovi na top shopu daju 1 god garanciju i 5 god servis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Motorola 
Da li neko zna gde ima da se kupi disk na koji kad  stanes on se pomera a ti treba da odrzis ravnotezu i disk ide levo desno. Dobra je stvarcica da li neko zna kako se zove? Da li ima negde u Beogradu i da li je skupo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 535
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
Imam 16 god, kada je najbolje vreme da krenem u teretanu ?
pola 7, 15ak minuta pre/posle
bolje ranije, tada je guzva obicno Wink
hvala na pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
@ Don Shone: Imao sam ga ranije, ali nestao je ko zna gde prilikom selidbe, fenomenalna stvar za zezanciju Smiley . Probaj u delta sportu ili max sportu u Resavskoj iznad beogradjanke, moguce da imaju. Ne bi trebalo da je nesto narocito skupo.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung s5230
Pozdrav,

Imam 17, 5 godina, visok sam 185 (+ -) i imam 75 kg. Hteo bih da pocnem sa teretanom, ali imam par pitanja, nadam se da ce neko iskusan da mi odgovori  Smile
1. Jel nije rano, s obzirom na rast, godine, kako to vec ide  Smile ?
2. Zanima me jel prvo trebam da odem kod lekara, da mi prepisu hranu, vezbe, jel je to za svakog posebno ili postoji univerzalno ?
3. Cega se sve moram odviknuti, slatkisi ajd i nekako, ali pivo za ortacima  Smile ?

I da...Da napomenem, da hocu samo da dobijem na misicnoj masi, da se raskrupnjam sto vise  Smile
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
nije ti rano,nikad nije rano  Smile
ne moras ako mislis da si zdrav mada je bolje da odes ko zna sta se krije u svakom od nas Smiley ishranu vezbe itd mozes po netu da nadjes sve...
a brate pivo je pivo,ako os masu samo pivo cepaj ja ne prestajem a treniram redovnije ne mogu trenirat Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung s5230
Hvala. Znaci da potrazim po netu ishranu i da je prilagodim sebi  Smile
A od preparata, sta  Smile ?
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:21:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.