Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:14:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 588 589 591 592 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326201 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne razumem sto se toliko paznje posvecuje da li je ovo sto jedem jako masno ,i da li treba da jedem ovo ili ono( a svi se pozivate na to da ste  rekrreativci , da nemate nikakve 'posebne' ambicije ,te da trenirate zbog zdravlja ,da biste ostali u formi ,itd...-ako ispunjavate neke od ovih gore navedenih 'razloga',onda vam nije bitno da li (pr.)feta ima 23%masti ili22.7%)  .i ovo vezano za hemiju i za ove suplemente sto je ovaj decko (par postova pre) pitao---->to je sve nepotrebno i besmisleno je o tome raspravljati ,jer zna se da je pobednk (u teretani ,  Smile u BB-u uopste) onaj ko je zdrav!!!!!!!!!!
svako ko uzima sagorevace masti isl.preparate je iskompleksirana nesreca(cast izuzecima) koju mrzi dupe malo vise da pomeri ,i koji nema pojma kako je lako uz ishranu+trening+odmor doci do zeljenih rezultata
I samo da se nadovezem na 'temu o trbusnjacima (da ne pisem novi post Smile) ,neko je naglasio kako je 3000 trbusnjaka mnogo ,dok ste se kasnije koliko vidim nasli na 500 koja je  sasvim ok kolicina dnevno(po vama)...(ne bitno koje postovo) ..moram samo reci da je to preterivanje (koje prerasta u fanatizam) i da prvo provere pouzdanije vidove treninga pre nego sto pocnu da seru unakolo!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Cekaj,ti sad si ispljuvao sve ucesnike na ovoj temi. A opet nisi/neznas nista korisno da kazes? Koja je poenta tvog posta? Nije bitno dal sir ima tolko masti il ovolko? I to je to?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
vidis u tome je problem ,cim ukazes na nesto ,odma ispadne da hejtujes ,i odma se nadje neko pametan koji se oseca prozvanim,zbog cega uopste pominjes jebeni sir ,vi ste to zapoceli ,ne ja ,to je bio samo primer  (kao sto sam i naglasio),korisno mnogo toga mogu da (ti) kazem ,ali posto vi raspravljate o torzu k.ronalda Smile zasto bi se neko trudio da na bilo sta onda uakaze ,BB je ozbiljna tema ,na kojoj treba da ucestvuju pravi vezbaci (100% pure) koji pozanaju sustinu tog sporta(naravno da takvih ima na ovoj temi,ali ima i onih koji su ubedjeni da je to samo dizanje tegova ,te da je najvaznije br.ponavljanja,da je najvaznije sta ce novo da gutaju,itd..,a to su prijatelju obicni sabani ,koji kaljaju ovaj sport))
i na kraju ,samim tim sto si me pitao koja je poenta mog posta ,slobodno mogu da donesem zakljucak da vezr nemas i zato Smile ,al nikad nije kasno (jos ima vremena da se spases Smile 0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Niko nije polemisao o procentima MM iz feta sira gde si video to? Mi smo naglasili da postoji razlika izmednju feta sira i nemasnog sira u ovom slucaju ela sira a razlika u MM je i vise nego ogromna. Neki su tvrdili da je 500trbusnjaka dnevno potreba ja sam reko da nije da trbusnjaci treba da se rade kao i sve misicne partije mozda malo vise ali da se oni "fuguju" u kuhinji a ne u teretani!  Smile
Ja ne znam za ranije ali zadnjih nekoliko tema smo popularisali zdrav zivot i zdravu ishranu prvenstveno zasnovanu na organskim namirnicama, sto se tice hemije ja sam rekao ako nisi bilder to sebi brisi iz glave i ne zamaraj se sa time, suplementacija je dobra stvar ali skupa za nas rekreativce, u svakom slucaju redovna fizicka aktivnost, redovna pravilna i zdrava ishrana su preduslovi jednog zdravijeg sportskog zivota sa minimalnim sansama za razvoj neke bolesti sto je i cilj vezbaca rekreativca u teretani zar ne  Smile

Zaista ni ja ne razumem sta si hteo da kazes svojim postom  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma pusti,lik iskompleksiran  Smile

Citat
zasto bi se neko trudio da na bilo sta onda uakaze ,BB je ozbiljna tema ,na kojoj treba da ucestvuju pravi vezbaci (100% pure) koji pozanaju sustinu tog sporta

Verovatno sebe smatras da si 100% pure pa pricas tako arogatno? Ako jesi,ako dete moje,vezbaj ,i digni nosic gore,da obaras avione. Haha,al si me fino nasmejao  Smile

Smile Smile

IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

brate....ono  sto sam rekao naravno da se nije odnosilo na 'pure' vezbace ( nemoj da obracas paznju na DaTaBASE lika -9ti bi trebao da prepoznas  karakterisike takvih vezbaca ,posto se slazem sa ovim sto si rekao , i jasno sam naglasio ,da ovde ima ljudi koji tako reci poznaju sustini ,itd ..da se ne udaljavam ...,i takodje ja se ne secam da sam pominjao tebe uopste,i da sam konkretno tebe 'prozvao'.
nema potrebe da se pravdas sta si rekao ,jer opet kazem ,nisam tebe pominjao,
poenta mog posta je da ukazem na stvari (cinjenice) koje svi trebaju da znaju odnose se upravo na zdrav zivot koji je bio 'tema' kako ti kazes..........
e vidis da su svi upoznati sa tim osnovnim cinjenicama ,diskusija na temu 'zdravog zivota i zdrave ishrane' bi bila mnogo kvalitetnija i ljudi bi mogli da izvuku neke poucne informacije , a posto vidim da ovde glavnu rec vodi database  Smile Smile , koji najverov.sezonac (vezba pred leto pa do kasnog proleca ,zato sto je idiot(verovatno) Smile) ,ostavlicu vas da i dalje trujete ove ljude ,koji hoce nesto pametno da cuju.

Citat
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 17:48:43 od mima_veliki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

brate....ono  sto sam rekao naravno da se nije odnosilo na 'pure' vezbace ( nemoj da obracas paznju na DaTaBASE lika -9ti bi trebao da prepoznas  karakterisike takvih vezbaca ,posto se slazem sa ovim sto si rekao , i jasno sam naglasio ,da ovde ima ljudi koji tako reci poznaju sustini ,itd ..da se ne udaljavam ...,i takodje ja se ne secam da sam pominjao tebe uopste,i da sam konkretno tebe 'prozvao'.
nema potrebe da se pravdas sta si rekao ,jer opet kazem ,nisam tebe pominjao,
poenta mog posta je da ukazem na stvari (cinjenice) koje svi trebaju da znaju odnose se upravo na zdrav zivot koji je bio 'tema' kako ti kazes..........
e vidis da su svi upoznati sa tim osnovnim cinjenicama ,diskusija na temu 'zdravog zivota i zdrave ishrane' bi bila mnogo kvalitetnija i ljudi bi mogli da izvuku neke poucne informacije , a posto vidim da ovde glavnu rec vodi database  Smile Smile , koji najverov.sezonac (vezba pred leto pa do kasnog proleca ,zato sto je idiot(verovatno) Smile) ,ostavlicu vas da i dalje trujete ove ljude ,koji hoce nesto pametno da cuju.

Citat
imam ja 2 druga ovaj jedan vjezba citavu godinu a jedan je sto ti kazes sezonac  Smile i non stop se prepiru ovaj kaze da je bitno trbusnjake izrezat na ljeto a gojit se zimi drugi kaze zasto bi ih rezo ljeti da si baja imo bi trbusnjake ispod jakne a niko da ne zna  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile pa to jbt ,znas o cemu pricam
ti likovi su kao lesinari ,ulete krajem marta ,i onda od njih ne mozes da zivis do kraja oktobra (posto su najpametniji ),naravno  ima i ok likova ,malo se zezam-al u svakoj sali ima 50% istine Smile ,ja sam za to da se oni pre nego sto podju u tere.vakcinisu ,da ne bi ugrizli nekog ,znas koja je to energija , svinju bi golim rukama zaklali ,pitaj DaTaBASE - on ima iskustva u tome .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
@mimo,A sad,kad sam te tako lepo izdresirao da lajes,sad ajde sedi! Tako je. Ajde ustani! Tako je. Ajde sad se  malo valjaj po podu! Ne razumes ? Valjaj se! Tako je Mimo Smiley

Ti govoris o drugima,al gde ti tu spadas dete moje? Smiley U fat couch potatoes?

Molim da moderatori malo obrate paznju,lik je upao u temu samo da pljuje. Niti ima koristan savetn,niti ima da pita nesto. Jednostavno mrzi svet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple iPhone 7
Ima pravo da mrzi svet i ja bih mrzeo da sam na njegovom mestu, sad protumačite kako znate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 588 589 591 592 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:14:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.