Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:27:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 582 583 585 586 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326140 puta)
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 3500
ради склопке,са задржајем
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
radim 200 trbusnjaka od jednom i to mi je za jedan dan i gledacu da povecavam ali nikako da skinem donji stomak.......moze li neki savet posto ja radim klasicne trbusnjake??

Najbolje vezba za donji stomak je podizanje nogu na vratilu,ali koliko je bitno podizanje toliko je bitno i spustanje nogu,nemoj da se klatis prilikom spustanja,nego probaj trbusnjacima da smiris noge...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
radim 200 trbusnjaka od jednom i to mi je za jedan dan i gledacu da povecavam ali nikako da skinem donji stomak.......moze li neki savet posto ja radim klasicne trbusnjake??
Trbusnjaci se prave ishranom a ne vezbanjem  Smile ja sam to na svojoj kozi osetio, da se ne razuemo pogresno ja trenutno nemam plocice, ali sam bio debeo sa pojacanom masnom regijom oko stomaka radio sam trbusnjake ko sumanut svakoga dana po 300 komada minimum posle treninga plus sto sam imao dan samo za trbusnjake. jedini rezultat koji sam dobio jeste izvesno smanjenje obima ali salo je ostalo, pitao sam se sta nije u redu posto sam tako radio godinama, onda sam otkrio njeno velicanstvo ishranu, i rezultati su dolazi bez izgaranja trbusnjaka. Trbusnjaci moraju i trebaju da se rade kao i svaka druga grupa jer su jako bitni, ali je zabluda da ce se pojaviti ako ih radis sve vise i vise  Smile Tada u to vreme nije maltene postojao internet i niko nije bio zaludjen teretanom i ishranom suplementi nisu ni postojali kasnie su se pojavili neki suplementi skupi ko sam djavo, nisam imao koga da pitam i da se informisem napravim nacim i pouzdanim informacijama!
Ukoliko ti se "vide" gornji trbusnjaci i jasno so "isfugovani" a ne vide se zadnje crte pri dnu stomaka onda imas simptome "debele koze" tj potkozno tkivo vezano uz kozu, i za to postoji resenje, koliko vode unosis dnevno? Primer: ako imas 100kg a da ti se vide trbusnjaci samo ti donji fale onda trebas da pijes 5l vode dnevno i vise, ali 5 bi trebalo da zavrsi posao, prema ovome napravi proporciju za sebe. Voda ce jednostavno isprati to salce koje se zavarilo za kozu!
A ako pak imas malo vise sala na celom stomaku a zelis da se pritegnes samo malo onda ti je resenje opet ishrana u svakom slucaju javi se sa adekvatnim informacijama o tvom trenutnom stanju i tvojim zeljama pa cemo da razmotimo problem ovako svi zajedno u kolektivu!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
ma ja sam poceo da trcim proletos u cilju da skinem visak kg.......visok sam 185 a bio sam tezak 107kg......e sad do oktobra sam spustio na 95kg i sad tako drzim........krenuo sam letos sa drugarima da radim malo u teretani i sada odrzavam neki nivo........nemam nameru da se nesto razvalujem po teretani i da nacrtam svaki misic jer iskreno nemam ni toliko vremena za teretanu........iskreno malo sam se zategao,ruke,grudi i taj gornji deo stomaka ali bi zeleo da svucem taj donji deo stomaka cisto da bude u nekoj liniji,ne mora da sevaju plocice.....nadam se da ste me shvatili  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
pod broj 1. je pravilna i izbalansirana ishrana pod broj 2. je kardio koji je za to sto ti zelis obavezan, jel radis kardio uopste? sta, koji, koliko?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson W810i
Apropo price p trbusnjacima...

Mnoge internetske stranice nude savjete kako "isklesati" tijelo te postići "Ronaldov torzo"

Španjolski mediji otkrili su tajnu savršenog torza portugalskog nogometnog reprezentativca i člana Real Madrida. Cristiano Ronaldo radi oko 3000 trbušnjaka dnevno

Mnoge internetske stranice nude savjete kako "isklesati" tijelo te postići "Ronaldov torzo", a zapravo je "recept" za takvo što vrlo "jednostavan" i sveden na puko podizanje gornjeg dijela tijela u ležećem položaju.

Ronaldo je u trbušnjacima bio daleko najuspješniji u bivšoj momčadi Manchester Uniteda u kojoj su ga mnogi izazivali na natjecanje, ali nakon trominutne borbe i odustajali, piše španjolski As.

"Njegova je fizička snaga odmah zapanjila sve i u Realu i to od prvoga dana njegova ulaska u svlačionicu. Pojedini suigrači odmah su Portugalca, koji jednako dugo vrijeme provodi na treningu na travnjaku kao i onom u teretani, nazvali "strojem".

Pojedinci su 'poludjeli' jednom prilikom vidjevši ga da i televizor gleda radeći trbušnjake", dodaje As zaključujući da je Cristiano Ronaldo "neumoran" u svom radu.

Smile Smile Smile
3000 trbusnjaka dnevno  Smile + kardio + ishrana... jebem ti takav zivot, pa on nema vremena da trosi one pare sto zaradi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
kakve veze ima savrsen torzo sa trbusnjacima xd da je meni lako 3000 uradit ko njemu ne bih ih nikad ni radio Smiley no bato fino 30 kila u ruke pa pumpaj  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson W810i
A viđu mu trbušnjaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Motorola 
Jako volim da radim zgibove. Hteo sam da radim 3 puta nedeljno,ali nekako mi se preforsiraju misici i ne mogu da radim. Da li je bolje raditi jednom nedeljno,samo kad radim ledja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
svaki misic radi jednom nedeljno ako masu oces,al kad ga radis odradi ga da ne mozes mrdnut njime 3-4 dana  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 582 583 585 586 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:27:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.