Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 22:17:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1471802 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N70
druze WHEY ti je u stvari engleski naziv za protein iz surutke (u vidu preparata) znaci nije "prirodno".
Ja mislim da je mnogo bolje da uzmes taj WHEY. Kostace te, ali ces imati lep ukus... sigurno bolji efekat...
Ti preparati su namenjeni za izgradnju misicne mase i imaju tacno ono sto ti treba u sebi, u tacno odredjenim procentima, a surutka je otpad pri pravljenju sira i pored proteina ima i drugih tebi nepotrebnih sastojaka sa kojima ces morati da se boris.

Ali u svakom slucaju ako nemas para za whey.. rokaj surutku, nece da ti skodi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iNat
I josh neshto....Interesuje me pojam SURUTKE....Chitao sam mnogo po netu...Neki ovdje shto drzhe teretane i imaju iskustva kazhu da je surutka odlichna, shto za mishicnu masu. shto i za chitav organizam...Samo ne znam na koji surutku misle... Chitao sam mnogo po netu, i vecina ljudi kazhe da je chista prirodna mlijechna surutka obicno smece za mishicnu masu jer sadrzi dosta masti i mnogo se vishe gojish nego shto dobijash mishicne mase. Ja sam imao u planu pocheti piti tu surutku, i josh mi jedan drug reche da pijem dec i pol dnevno, tj. posle treninga, medjutim kad prochitah ovo po netu, malo sam se zamislio... Takodje, po netu, mnogo hvale WHEY surutku. Shta mislite o tome? Je li imao neko iskustva u tome?? Ja sam planirao ovu mlijechnu surutku jer je imam u izobilju, a sad kako se krecu cijene ove WHEY.....
Zahvaljujem unaprijed....
Ne znam da li si probao Dymatize Elite 12 hour protein - 0 holesterola, secera i samo 1,5g 'masti'. 12 sati odrzavanja anabolickog stanja, idealan je za pre spavanja. Trenutno ces tesko naci bolji protein.

A za pre i nakon treninga Dymatize Mega Shake. Ima 12g ugljenih hidrata, 32g proteina. Super stvar za cistu misicnu masu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 7
danas sam uzeo ovo da imam šta da pijem uz creatine monohydrat (a kredže imam 1kg), 900 grama, IsoFlex Whey

E sad kako da ih kombinujem zaboravih Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2009, 15:39:38 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Citat
Ne znam da li si probao Dymatize Elite 12 hour protein - 0 holesterola, secera i samo 1,5g 'masti'. 12 sati odrzavanja anabolickog stanja, idealan je za pre spavanja. Trenutno ces tesko naci bolji protein.

to nije kazein Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 7
btw ovo sam uzeo u Hulk'd tu kod mene između miljakovca i kanarevog brda ima. I dadoše mi neke samples, dva pakovanja pre treninga na prazan stomak, energija i iskaču vene, i nešto za masu tokom treninga, ne sme da se eksira jer je mnogo jako. Evo info za isoflex.

IsoFlex je jedan od najpopularnijih proteina u Americi i odlikuje se, izmedju ostalog,delikatesnim ukusima. IsoFlex ima 27g čistog izolata proteina surutke u svakoj dozi. Isoflex sadrzi 97% cist protein izolat sto se moze videti po sertifikatu na pakovanju "WPI97" . Nema masnoće, samo jedan gram šećera i nivo laktoze je sveden na minimum.Nema aspartama. IsoFlex ima 4 sistema da što brže upije u vaše mišiće protein i da bude što efikasniji.

Protein iz surutke
Brza apsorpcija proteina
Kompleks glutamina
97% cist izolat "WPI97"
Prirodan izvor EGF, IGF-1!

« Poslednja izmena: 07. Feb 2009, 16:10:53 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iNat
danas sam uzeo ovo da imam šta da pijem uz creatine monohydrat (a kredže imam 1kg), 900 grama, IsoFlex Whey
Probao sam IsoFlex Whey, odgovarao mi je. Smile Ali menjam proizvodjace proteina svaka 3 - 4 meseca. 

to nije kazein Wink
Ima i mlecni protein, sve ti pise na njihovom sajtu. Ovo morate da probate, Dymatize Elite 12 Hour Protein je daleko najbolja multi - protein - matrix formula proizvedena do danas.

« Poslednja izmena: 07. Feb 2009, 16:50:31 od StoMuGromova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 7
je li kako da kombinujem kreatin i ovaj đavo, u koje doba dana da pijem. Čini m ise da treba samo jedna doza ovog flexa (30g) na dan ili treba više
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
ima josh jedan nachin za ''prirodne domace'' proteine, samo je i to odvatrno.....izmiksash mlijeko i bjelanca.....Smile

Ovaj recepAt je i meni poznat,ali nisam nikada konzumirao.Doduse,jos uvijek sam relativno nov u ovom svijetu Smile(ni godinu dana) pa me interesuje da li ima efekta ova koNbinacija?! Smile

« Poslednja izmena: 07. Feb 2009, 17:38:40 od pontifex_maximus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iNat
je li kako da kombinujem kreatin i ovaj đavo, u koje doba dana da pijem. Čini m ise da treba samo jedna doza ovog flexa (30g) na dan ili treba više
Nije dobro uzimati isti protein vise od dva puta dnevno.Telu treba raznolika prehrana. IsoFlex Whey mozes piti nakon treninga i tokom dana. Pre treninga ti treba protein sa vecom kolicinom ugljenih hidrata za energiju.

Kreatin uzmi nakon treninga i neces pogresiti ili ako ti treba jaca doza, onda ga uzmi pre i nakon treninga ili nakon treninga i tokom dana. Duple porcije se piju mesec ili dva - nikad duze od toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
zasto bi "usporavao" belancevine iz jaja sa mlecnom laktozom?  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 22:17:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.