Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 09:48:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 428 429 431 432 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1472428 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
pa ja isto nemam, a nema ni milton, a siguran sam da sve radim dobro al jbg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
ako redovno treniras (jednom nedeljno svaku particiju), normalno je da upala izostaje.
Ako bas zelis da dobijes upalu promeni nesto u treningu (vezbe, tempo...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
ako redovno treniras (jednom nedeljno svaku particiju), normalno je da upala izostaje.
Ako bas zelis da dobijes upalu promeni nesto u treningu (vezbe, tempo...)

probao sam sve... kazem ti, kad sam prvi put radio super seriju bilo je do jaja upala sutra, a onda vec drugi put kad sam radio nishta vec se navikao misic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iNat
Jedno je sigurno: kad treniras dolazi do mikro ostecenja na misicu, te pukotine se popunjavaju proteinima/skuplja se tekucina. Kad se ostecenja poprave, misic postaje jaci, veci i drugi put nece reagovati na isto opterecenje. Zbog toga treba stalno menjati tempo, tezinu; treba eksperimentisati.

Imam prijatelja koji retko ima upalu i napreduje. @chewuns, ako si jedan od takvih, blago tebi; kad mene dan/dva nakon treninga nista ne boli, znaci da sam se stedeo - nema napredka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 172
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony Xperia S
Drugar mi je dao jedan program fizickog treninga koji se sastoji iz sklekova, trbusnjaka i zgibova. Radi re u podosta serija i ponavljanja. Ne bih koristio nikakve steroide i ostale stvari tog tipa, ali me zanima da li mi preporucujete i da li je zdravo da koristim dekstrozu posle treninga? Ne zeljim nikakvo pumpanje misica vec cistu zdravu misicnu masu. Ti treninzi zaista imaju efekta i zanima moe koliko je to dobro da koristim dekstrozu. Imam 16 godina (jos neka 2-3 meseca). Hvala
IP sačuvana
social share
Cetiri se stvari nikada ne mogu vratiti: izgovorena rec, izbacena srela, protekli zivot i propustena prilika . . . . .
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@Aco.... savet da razdvojis suplementaciju od koriscenja AAS...barem sto se shvatanja sta je sta tice...a samo dex. nakon treninga je skroz pogresno koriscenje...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 172
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony Xperia S
Ako sam dobro shvatio ti mi savetujes da to ne koristim? A sta bi dobro doslo u mom slucaju?
IP sačuvana
social share
Cetiri se stvari nikada ne mogu vratiti: izgovorena rec, izbacena srela, protekli zivot i propustena prilika . . . . .

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
Drugar mi je dao jedan program fizickog treninga koji se sastoji iz sklekova, trbusnjaka i zgibova. Radi re u podosta serija i ponavljanja. Ne bih koristio nikakve steroide i ostale stvari tog tipa, ali me zanima da li mi preporucujete i da li je zdravo da koristim dekstrozu posle treninga? Ne zeljim nikakvo pumpanje misica vec cistu zdravu misicnu masu. Ti treninzi zaista imaju efekta i zanima moe koliko je to dobro da koristim dekstrozu. Imam 16 godina (jos neka 2-3 meseca). Hvala

pa ti sve i da hoces ne mozes napumpati misic sa sklekovima, trbusnjacima i zgibovima, a bogami neces dobiti ni zdravu misicnu masu koju zelis. A da li je zdravo da koristis dekstrozu posle treninga? pa druze dekstroza ti je prost secer. ne vidim sta tu ima da bude ne zdravo? to bi bio odgovor na to pitanje.. mada ne vidim poentu da pijes samo dekstrozu posle treninga, ali kako hoces. Zato sto ti dex digne insulin tako da bi ti protein lakse, odnosno brze dosao do misica, a ti verovatno ne zelis ta cujes za tako opasnu hemiju tipa protein  Smile
i opet, te vezbe snage, sklekovi, trbusnjaci, zgibovi od njih ces jedino mozda malo biti u kondiciji, verovatno si slusao one price kao sto sam i ja cuo milion puta, lik kaze ja radim desetak zgibova dnevno iz zajebancije a ono ruka ko da ide u teretanu 3 godine  Smile mada cini mi se da sam video slike od nekog lika koji samo siroke zgibove radi i ima ledja u sirinu ogromna ali on ima izvanrednu genetiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@chewuns: dizanje insulina implicira tome da organizam uzima bukvalno sve sto mu se da...a ako umesto neceg kvalitetnog ( prot. i ostatak AK) dobije neki junk imace mnogo vise stete, nego da pankreas nije bio iritiran dex-om
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 172
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony Xperia S
. . . .  a ti verovatno ne zelis ta cujes za tako opasnu hemiju tipa protein  Smile  . . . . . . .
Pa nisam ja ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 428 429 431 432 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 09:48:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.