Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 07:14:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1468059 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ma kakva teretana, imam kuci bucice 2 x 20kg i bole me brige! plus, sad cu da kupim neki bajs za brdsko-planinske uslove, kao kardio vezbu, posto imam neki job na Cetinju tamo do Nove godine, a tamo je Lovcen majka Mara planina za sve (20km uspona). samo da ne padne neka snegcina.... Kad sam rekao da cena nije bitna mislio sam da mi preporucite neke kvalitetne proteine, mislim da za to ne treba zaliti novac. Ja sam brate totalni laik za ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@drugari: ne pisi postove zaredom, imas u gornjem desnom uglu poruke opciju izmeni, te mozes dopuniti poruku ukoliko si nesto zaboravio reci Wink

sto se tice whey-eva, u nekom top rangu su bsn,dymatize, the nutrition, optimum nutrition...   Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel 258
@belgrade da ne picim kilometarski kvot, ovo sto si postavio za smanjenje UH i sagorevanje masti...
lajik jesam za nindza vestine, al sam hemicar i biohemicar odlican Smiley 4 hemije na fakss  Smile
Ugljeni hidrat je i fruktoza i laktoza glukoza...
U globalu voce socno, jabuke,kruske, sljive, itd... imaju oko 10+- % UH, sto znaci da bi neko sa 100 kila mogao cepati opusteno pola kila jabuka dnevno... i to tih prvih zajebanih dana, da ne pricam o drugom vocu, a pogotovo povrcu..
dok se naravno u zitaricama procenat skroba tj UH podize i do 70% a gde je procenat proteina zanemarljivo mali, osim jedino u soji gde je 12%...
pa ako neko odluci, jako je izvodljivo i moguce postici nesto... ja se jos nisam odlucio, al ako nekom treba savvet razumem se u to ipak mi je to struka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
sve to stoji, ali svaka vrsta unosa secera iritira pankeras, sto implicira povecanom lucenju insulina, a visok nivo insulina sprecava razlaganje masnog tkiva, tako da svakako pola kile jabuka  nije za preporuku u tim slucajevima Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@belgrade da ne picim kilometarski kvot, ovo sto si postavio za smanjenje UH i sagorevanje masti...
lajik jesam za nindza vestine, al sam hemicar i biohemicar odlican Smiley 4 hemije na fakss  Smile
Ugljeni hidrat je i fruktoza i laktoza glukoza...
U globalu voce socno, jabuke,kruske, sljive, itd... imaju oko 10+- % UH, sto znaci da bi neko sa 100 kila mogao cepati opusteno pola kila jabuka dnevno... i to tih prvih zajebanih dana, da ne pricam o drugom vocu, a pogotovo povrcu..
dok se naravno u zitaricama procenat skroba tj UH podize i do 70% a gde je procenat proteina zanemarljivo mali, osim jedino u soji gde je 12%...
pa ako neko odluci, jako je izvodljivo i moguce postici nesto... ja se jos nisam odlucio, al ako nekom treba savvet razumem se u to ipak mi je to struka Smile

Omg... previse informacija za moj mali mozak.. prevedi na srpski  Smile
@Falzone,kolega ninjo,krenuo sam da radim po 60 trbusnjaka po 3 serija (ono sho ti reche da radim po 30 tri puta nedeljno), vec osetjam kako ninjitzu jacha u meni ,ako mi te dira neko, oma zovi Smile Vec osecam power rising  Smile
Svaki dan po 180 komata, puna kapa  sta mislis?
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia n70
Falzone

85 grama piletine ima 24 grama proteina....
isto tako i riba curetina oko 22 grama proteina...
na voju  kilazu oko 90 kg ti treba da uzmes minimum
2,2x90= 198 grama proteina

moja preporuka ti je da jedes ovsene pahuljice ako ih inace ne jedes
svi to preporucuju
jesu neukusne...
ali neverovatno zdrave
Imaju puno proteina i jos kad jedes sa mlekom...
tebi na 90 kg treba 90x45 cal recimo ako oces da nabacis jos mase....
to je = 4000 kalorija dnevno znaci puno...pa ti vidi kako a evo vam da racunate koliko pojedete kalorija ispod u attachu

Citat
Evo jos ponesto o ovsenim pahuljama.Neizostavna hrana bodi bildinga,sa gomilom hranljivih sastojaka.Daje dugotrajnu,stabilnu energiju,drzeci insulin stabilnim pogoduje ponajpre u predtakmicarskim dijetama i uopste dijetama za skidanje viska kilograma.Takodje su i dobre za opste zdravlje,snizavaju los holesterol,visok pritisak,smanjuju rizik od pojave dijabetesa,i niz pozitivnih stvari.A evo zasto su dobre za bodi bildere.Ovsene pahuljice sadrze-na 100gr.oko 372cal,oko 55gr.U.Hidrata,10tak gr.vlakana,5mg gvozdja,280mg kalijuma,oko 3mg cinka,oko 2,5gr.Glutamina,1,5gr.Leucina,1,5gr.Arginina,znacajne kolicine kalcijuma,magnezijuma,selena cak oko 40mcg.I na kraju 5gr.Masti i cak 15gr.Proteina sa videliste obiljem bilderskih amino kiselina.Vidim mnogi se zale na ukus ovsenih pahulja.Jednostavno ko vas pita za ukus,u bodi bildingu je bitno samo ono sto vam treba,odricanje izmedju ostalog ponajvise u ishrani.Ali mozete biti kreativni sa spremanjem hrane,samo morate nauciti sta je dobar izbor.Npr.te pahuljice ja jedem pomesane sa vrlo malo raznog suvog voca,cimetom,i meni omiljenim ukusom nekog proteina.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@Lord Vader, ja nisam to probao nikad.. te ovsene pahuljice, imas to po regularnim prodavnicama? (mislim ove obicne) simpo maxi itd..

Nemas pojma kolko mi znaci tvoj post, po tvom postu kako sam primerio, ti u tim pahuljicama imas sve sto ti treba da unosis? Samo jedi u kolicinama koliko ti treba...
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Iskreno, ja i ne znam koje pahuljice su ovsene. Cesto jedem neke ali nemam pojma da li su ovsene ili one druge, razane ili kako vec bese... I ove moje imaju vise ugljenih hidrata, mislim preko 70% Smile Sto se tice kolicine proteina, ja racunam da za masu treba izmedju 2.5 i 3gr/kg dnevno mada sam daleko i od tih 2.2... Kad malo razmislim, nikad u zivotu nisam za jedan dan uneo 200+ gr proteina, da i ne pricamo o nekom kontinuitetu...

DaTaBASE: mnogo je 60 komada trbusnjaka odjednom, verovatno ih ne radis kako treba a ako bas imas toliko energije, uzmi neki teg sa kojim neces raditi vise od 30-ak komada po seriji jer nema potrebe za vise... Ruke drzi iza glave a ne na grudima i gledaj da stezes stomacne misice dok radis...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Ajde da pitam i ovde, zaboravih u ovom proslom postu...

Sinoc sam bio sa drustvom na festivalu piva u Zrenjaninu. Nisam planirao da se ispresavijam jer inace jako, jako retko pijem + zbog uzimanja kreatina ali sam se preparirao najstrasnije Smile Sto je najgore, zbog kasnog polaska smo morali da se nadopingujemo za vreme puta pa smo sibali neku kombinaciju vodke i guarane a tamo je bilo odbijanje od piva. Danas nisam uzeo kreatin i proteine jer mi je jos uvek malo muka tj. stomak mi je sav prevrnut ali ne znam da li da pauziram jos dan, dva ili da od sutra nastavim sa normalnim koriscenjem?

P.S. Nisam izmenio proslu poruku jer onda mozda ne bi svi videli ovo pitanje a prilicno mi je bitno.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ccc draze ti pivo bilo od nas juce  Smile

Elem, posledice mamurluka su svakako vidne, trebao si ujutru ili kad si dosao kuci da saspes u sebe 1-2 L vode i da jedes odmah nesto (tipa jaja ili nesto slicno lako varljivo). Ne moras da prestajes sa uzimanjem whey-a i kreatina, istocio si to sto si popio jos davno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 07:14:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.