Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 07:14:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1468068 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Ako jos neko napise poruku dok pokusavam da odgovorim ljudima, patka mu otpala. Ubi me, bre, ovaj multiquote, imajte milosti Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Falzone kad stiskas biceps (kad poziras) okreni dlan prema gore, a ne prema sebi - mnogo je bolji efekat.

Da, onda vrh bicepsa iskoci dosta vise ali i biceps bude kraci, bar kod mene. Mada ovde i nisam nesto pozirao niti preterano stiskao ruku (inace bi mi faca bila jos smesnija, probao sam i to par puta Smile )

Lelele Falzone ti si ko rambo, jel volis da se bijes?  Smile
Nego.. kako covek da zategne stomak i skine salo, imam taj problem neam puno, samo malko al ide na zivce, otju struk ko zena i trbusnjake ko rambo!  Smile

Cuj "jel volim da se bijem"? Ne volim sebe da bijem ali volim da bijem ljude oko sebe. Nocu izlazim u setnje i cim me neko mrko pogleda, ja ga najbrutalnije i najstrasnije ispresavijam svojim opasnim nindza i bodibilding vestinama. A devojke samo vicu "wow, Bobane, kako si ti jak, pravi si alfa muzjak" i onda ih ja lagano privodim i odlazimo u nepoznatom pravcu Smile (aaaa, ipak me radi ovaj kreatin, ali u glavu Smile )

Ma jok, druze, ja sam dobar chova, kakve crne tuce... Potuk'o sam se par puta dok sam bio mladji, a inace sam od onih sto rastavljaju. Mislim da sam do sada jedno 15-20 puta zadrzao ljude da se ne potuku (uglavnom na fudbalu/kosarci, gde zna da bude bas zestoko), od cega par puta i likove koje nisam preterano poznavao. Ima mnogo korisnijih stvari u zivotu Smile

Inace, trbusnjake mozes ojacati laganeze. 2 ili 3 puta nedeljno radi po 2-3 vezbe, par serija sa po 20-30 ponavljanja, samo je bitno da radis pravilno i da kontrahujes (valjda se tako kaze za ono stezanje Smile) trbusne misice. Sto se tice skidanja sala, nisam bas iskusan jer nisam imao tih problema ali kontam da trcanje + izbegavanje masne hrane, slatkisa i slicnih zajebancija resava stvar.

Valjda ono kad se bacaju preko lopte i to preko bas takve kakva  je pored tebe   Smile

Da, pretpostavio sam da si to napisao zbog lopte Smile Ne radim nista sa njom, osim sto se povremeno zaigram fuzbala kad nema nikog gore na spratu Smile

@ kolega BG

Sorc je crveni a ne roze Smile Sto se tice "izvestaja" sa Stranda, nisam im'o aparat, jebiga... a bilo je dosta kvalitetnog "materijala" Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Haha, fala na replici likchino!  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozz, zanima me nesto o koriscenju proteina. Visok sam 193cm tezak 92kg i do sada nisam koristio proteine. Sta mi vi preporucujete s obzirom da zelim da izgradim jak torzo tj, da se resim sala na stomaku i kukovima i da izgradim bicepse. Skoro sam poceo s treninzima i posle mesec dana intenzivnog treniranja (2 dana trening 1 dan odmor) i konzumiranja po litar kozije surutke dnevno i voca i povrca vidim napredak. posto jos malo pa nece biti vise surutke hocu da se prebacim na neke proteine ali mi je vrlo vazno da su kvalitetni i da ne stete zdravlju nikako! Cena nije bitna. Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Cena nije bitna
Ja mislim da onda nema nikakvih problema...  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Ako cena nije bitna, onda onaj Ultimate-ov Iso-Sensation 93, u jednom dozeru od 32 grama ima 30 grama proteina. Mislim da kod nas nema bolje od toga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cena nije bitna.

Teretana ti je aposolutno nepotrebna ako ti cene nisu problem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citam vase poruke i zanima me, kad se uzimaju te stvarcice koje uzimate, i sad vi oblikujete  misice recimo (ko falzone), radite vezbe, jel morate i dalje te proteichitje da uzimate ili sta li su vec ili ne samo nastavljate sa vezbama?
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Pazi ovako, ne moras uopste da uzimas suplemente, mozes se fino uraditi i samo od hrane ali bi morao da jedes bas, bas mnogo mesa, ribe, jaja i ostalog. Whey protein mu ga dodje dodatak ishrani, idealan za posle treninga gde je potrebna brza ugradnja u misice. Npr. na moju kilazu od 90kg treba uneti oko 250gr proteina dnevno a 100gr piletine/curetine/ribe ima oko 20gr proteina, litar mleka ima oko 30gr, prosecno belance ~3gr... pa ti racunaj sta bi sve morao da prozderes...

Ja sam se bas fino izdefinisao za zadnjih 6 meseci ali nisam dobio ni grama mase jer mi je ishrana uzasna, sa malo proteina, a nisam koristio ni suplemente. Znaci, s obzirom na (ne)ulaganja - ja super zadovoljan Smile Ovaj kreatin i protein me za sada ne rade ali jebiga, nije ni bitno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma imam ja lek za to.. kakvi proteini kakvi bakraci, KAFANA je moja sudbina, ona me je tebi uzela lalaalal

Samo po kafane, pravi masu, tegove u ruke, oblikuj masu = ninja!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 07:14:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.