Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 00:37:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429985 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
pa ti mi nisi jasan,sta ti hoces?da budes masivan i izdefinisan ili mrsav i definisan.sa 186 cm i tvojom tezinom od 80 i nesto kg ti mozes biti izdefinisan kao brus li .nerazumem te.amino kiseline.zavisi jesi li ti mastan i debo sto se kaze u tih 86kg ili sta?sa 80kg na 186cm prijatelju ti si neuhranjen
Smile Smile

Druze da te posavetujem nesto . . . Prvo ti pogledaj one tablice za izracunavanje uhranjenosti ili kako se zvase, posto si se nesto blago receno preracunao . . . Sportisti imaju -110 dakle ako imaju 186cm imaju 76 kg. . . Ja sa 186 i 80 kg imam trbusnjake al ne bas kako bi hteo (doduse to je zato sto cepam slatko i hidrate poprilicno . . . To naravno mora da se izbaci. . .

A gde sam uopste nagovestio da zelim masu . . .  Smile

Biti masivan i izdefinisan jaaako tesko moze bez pomocnih sredstava

ps brate. . . kolki si ti covek sa 2 metra i 115 kg  Smile Smile  Smile???
pps zabranjeno kucanje uzastopnih poruka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ja tebi nesto kazem momak.to sa -110 vazi za zene a mislim da nisi zena a ni dete od 12godina pa da budes 186cm i da imas 76kg.ja sam takav bio sa 15god i izgledao sam kao stap.da sam imao bar 10kg vise uspeo bi u kosarci.ovako sam tu izduvao.e sad zato imam 115kg sa recimo 2kg sala max na meni a i to ce da ide dole na prolece kad krenem da trcim,samo do tada cu imati 120kg.i nemoj mi reci da je to uhranjeno 186 i 76kg,daj molim te.mada ukusi su razliciti.s tim mozes proci kao onizi neuhranjeni maneken,ako ti je to cilj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e da i jos nesto,vezano za to cepanje hidrata tj slatkisa.ukoliko trosis vise kalorija nego sto ih uneses a pritom cepas slatkise sta mislis sta ce se desiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Rekao si da je 186 sa 80 kila neuhranjeno . . .Veruj mi da nije  Smile

Imao sam tolko dok sam trenirao basket,a treniro sam reeecimo 6 godina. . .Dakle nit sam mlitav,nit debeo nit mrsav. . . Onako solidno gradjen. .

Sad sam prestao da treniram al su navike ostale . . U svakom slucaju meni sa 89 nije lepo . . .Pa sad ako mozes da mi predlozis neki trening bilo bi lepo ako ne jbg . . .
e da i jos nesto,vezano za to cepanje hidrata tj slatkisa.ukoliko trosis vise kalorija nego sto ih uneses a pritom cepas slatkise sta mislis sta ce se desiti?
ne znam  Smile sta ? ps imas opciju izmeni poruku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
to su star , sada sam 95kg  ,  ja nisam rekao da je do preparata , ja sam samo naveo sta je najbolje od suplemenata

3kg misica nemozes da dobijes za manje od mesec dana , mozes da dobijes 3kg ali misca ne , mozda ako si na insulinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Biti masivan i izdefinisan jaaako tesko moze bez pomocnih sredstava
a sta smatras pod "pomocna sredstva"?  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Ocigledno je ovde doslo do nesporazuma... Chilly73 je ili oridjinal bilder ili samo mnogo ozbiljnije shvata ovo od nas ostalih. Na suvo (bez 400 evra mesecno Smile ) je prava muka dobiti i 1kg a ne 10 za mesec i po.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 10:02:06 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uboje ,to oko preparata je citava filozofija i tema za nekustrucnu raspravu izmedju ljudi koji se bave njihovom proizvodnjom konkretno,sve ostalo je smesno donekle.a ti ste je ako hoces da smrsasnajbolji nacin ti je trcanje i vijaca,to i sam znas ako si trenirao kosarku.u moje vreme vijaca je bila obavezna na treningu.i kad postignes zeljenu tezinu onda se javi pa da ti kazem program,mada pricati neki idealan program a ne znati i ne videti nekog isto nije bas prava stvar.i opet ponavljam,unos i potrosnja kalorija ,cista matematika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sto se tice nabacivanja kg ja sam rekao sta sam rekao i to je istina.znaci nikakav insulin bato smo hemija i trening ali pametan i nravno spavanje.uskoro cu morati da menjam teretanu bog tezina koje dizem,hehhehe.lepo je to i godi zbog svih napora i odricanja koja su potrebna.npr za benc ti je svaki kg muka kad predjes 90kg i posle da predjes 150kg.najteze se tu podizu kilaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa ja ti i kazem zato sto komuniciram sa ljudima koji proizvode suplemente , i oni mi kazu uzmi to nemoj to zbog toga i toga , kazu ove zaradjujemo toliko %  ovde je mala zarada , zatim koje fore koriste za reklamiranje a to ispadne u isto vreme istina i laz , npr. napisu ima whey concentrate and protein fractions ,  eto ovo bi nekom izgledalo kao mesavina a u svari je sve whey concentrate ili napisu whey protein peptides , ista fora
ovo sto sam ti preporucio koriste vrhunski sportisti

za mrsavljenje , pa upravo sam sada objasnjavao na drugom forumu , ne aerobik i aerobna aktivnost je losa za mrsavljenje , gubis snagu , gubis misicnu masu ,  anaerobna aktivnost ili lactic acid trening , meltdown treninzi  ...

i opet ti kazem nemoguce je dobiti 3kg misica ,  nemoze ni Denis James da dobije toliko za mesec dana ,  to ti je vecinom voda , ali to nije lose cove je najvecim delom voda , zato i kazem kada dobijes 3kg ti si dobio 3kg a ne 3kg misica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 00:37:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.