Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:36:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429834 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
znaci ovako,pogledao sam te sajtove i nesto mi neulivaju beskrajno poverenje.trenutno su tamo cene skocile,znaci neuzimati.valjda obim prozvodnje govori i o kvalitetu a bogami i cene.ali ok sve je stvar izbora i licnog stava.zanimaju me tvoji rezultati sa tvojim vrh izborom,tj sta si napravio?hvala na savetima ,mozda nesto i narucim da probam

od ovoga nema bolje , provereno , da ne valja ne bi narucivao ,  rezultati , pa nemogu sada da prepisem rezultate neko suplementu , pa otprilike od juna do sada 10kg isti procenat masti , stime sto zbog specificnog posla vezbam otprilike 20 dana pa 20 ne vezbam , tako da bi rezultati bili bolji da sam mogao konstantno da se drzim plana

obim proizvodnje ne govori o kvalitetu , upravo suprotno , ja komuniciram sa nekim od njih i znam kako rade i na cemu i kako najvise zaradjuju , kojim prevarama se koriste , laznim reklamiranjem , cak palo  je i par tuzbi , npr. BSN je tuzen zato sto je u svojim suplementima naveo da ima kreatin koji je nemoguce proizvesti i sada od njih traze odstetu od 5 000 000 $  , eto oni su kao najprodavaniji ,  ima jos toga dosta

sto se tice cena , pa videces kolika ce cena proteina biti kod nas uskoro , sigurno jedno 6000din  za 2kg  , ja mislim tamo od nove godine , cim odu zalihe

ako narucujes posalji PM da ti objasnim , ima raznih fora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa kako nema boljeg od toga sto preporucujes kad ni sam nemas rezultate,razlozi su nebitni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
10kg za navedeni period je po meni odlican rezultat

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Dobio si 10kg misica od juna? Smile Uboje,brate,sipali ti drogu u protein Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa znam ja sta radim , kada narucujem suplemente ja nabavljam i knjige o ishrani i treningu  , tako da imam dosta knjiga kako onih koje sam ja kupio kako onih koje sam razmenio sa drugom
meni je najveci problem posao koji radim  , nemogu konstantno da napredujem , tih 10kg je napravljeno do sredine oktobra , od tada pokusavam da odrzim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
nije lose, ali optimum neki u seriji je 8-12 ponavljanja kako bi ti misic "radio" tj ako ti mozes da izvuces u seriji 20 ponavljanja "opusteno" povecaj tezinu.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evo jedno pitanjce. . .

Imam 186 cm i 85-89 kg u zavisnosti koje je godisnje doba. . . .

Cilj mi je definicija , koja bi se po meni dobila skidanjem kilaze do 80 uz naravno rast misica. . .

1. Koji mi i kakav trening predlazete??? Trenutno se bakcem kruznim treninzima, 3-4 serije 50-70% tezina dizem 15-20 puta. . . Izmedju serija picim vijacu , a pre i posle treninga bajs i onaj ekliptik,steper ili kako se vec zvase(alpsko skijanje) po 15 minuta. . .
Da li je dobar trening?? Da li da ga menjam posle mesec dana ili da nastavljam ???
2. Ukoliko bas mora , preporucite mi i neki dodatak ishrani ili kako ih vec zovete,suplementi cuda i tako to. . . Neko kratko vreme sam koristio amino kiseline. . oko 2 meseca i naravno same tesko mogu da naprave neki vidljivi rezultat. . . .

Smile Smile Smile

Hvala u napred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ti mi nisi jasan,sta ti hoces?da budes masivan i izdefinisan ili mrsav i definisan.sa 186 cm i tvojom tezinom od 80 i nesto kg ti mozes biti izdefinisan kao brus li .nerazumem te.amino kiseline.zavisi jesi li ti mastan i debo sto se kaze u tih 86kg ili sta?sa 80kg na 186cm prijatelju ti si neuhranjen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ti uboje tek treba da napredujes u tezini,pa sta je 86kg na 181cm.normalno je i nista neobicno da nabacis 10kg za toliko meseci kad si bio zgoljav.to bi postigao i da si poboljsao samo osnovnu ishranu i radio trening za masu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i jos nesto uboje ja sam sa mojim stilom nabacio 3kg za nepunih mesec dana,s tim sto sam ja prijatelju imao 112kg a sad imam 115kg na 197,8cm visine.i to i vise od tri kg misica zato sto se procenat masti na meni smanjio.verovatno zato sto mi je los program i preparati.pretpostavljam da sam imao nekih 95 do 100kg da bi nabacio tih tvojih 10kg za 45dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:36:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.