Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 23:16:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429905 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Nikad nije kasno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@falzone:
1. rambo je curica  Smile
2. od suplemenata neces biti kao on ako sedis kuci, zderes junk food i kretanje svedes na odlazak da bacis djubre i do prodavnice. Suplement, odnosno dodaci ishrani su upravo to, dodaci ishrani Wink

PS: pozdrav za "pandurku" sa exyu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Uzvracam pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Kolega,sh'a si rek'o za Ramba?! Ne mogu da verujem... Batice,dusa ce ti u pakao Smile

Sto se drugog dela tice,nisam ni mislio da bi' bio Rambo od sedenja. Ja sam mozda i previse aktivan,utorkom i cetvrtkom idem na fudbal,nedeljom na kosarku,kad je lepo vreme ide se i na trcanje,redovno se igraju razni sportovi (kontraprimer: moj drug Steva bilder je u srednjoj skoli izbegavao da radi fizicko - da ne bi gubio na masi Smile ).

Sve zavisi na sta covek cilja.Meni je onaj glumac Sean Willian Scott neki primer dobrog izgleda (stavio bih link za njegovu sliku ali ne smem posto je sa nekog gej sajta,izgleda da ga i oni vole Smile Smile ). Treba mi jos jedno 5kg u gornjem delu da bih ga stigao...

Evo moje slicice od prosle godine,kacio sam je vec ovde na temi o vezbama za trbusnjake Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
boban.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Lep ti ovaj six pack  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa uboje koje su to firme po tebi vrh vrhova sto se tice preparata?ja za bolje cuo nisam od onih koje se prodaju u pansportu.cena je relativna stvar.ja cesto tj par puta mesecno putujem u nemacku francusku austriju ali me mrzi da jurcam to gore,jer kad sve saberes...ovako 10 posto popusta na kolicinu mi je dovoljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Lep ti ovaj six pack  Smile

Hvala,trudim se da to koliko-toliko odrzavam. Mada,i nije bas six pack,pre je neki 5 i 1/2 pack,posto mi je gornji desni prirodno manji od levog Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa uboje koje su to firme po tebi vrh vrhova sto se tice preparata?ja za bolje cuo nisam od onih koje se prodaju u pansportu.cena je relativna stvar.ja cesto tj par puta mesecno putujem u nemacku francusku austriju ali me mrzi da jurcam to gore,jer kad sve saberes...ovako 10 posto popusta na kolicinu mi je dovoljno

od ovih koje se prodaju ovde nijedna nije vrh , mozda po obimu proizvodnje ali po kvalitetu nije , a kada vec trosis toliko para na suplemente onda bolje da uzmes nesto kvalitetnije ,  nisu svi suplementi ovde losi , ima par kvalitetnih

u EU je po meni losije nego ovde , po izboru , najjbolje je narucivati iz USA , dolar je slab , a najjaci su najbolji su  Poliquinovi  suplementi  sa njegovog sajta , zati biotest sa t-nationa  ,      i  moji omiljeni  sa trueprotein.com   npr. kod njih mozes da dobijes popust od 10%  a i vise  , sada jos ne ispadne jeftinije zbog toga sto je u USA skocila cena za 50% ali uskoro ce i kod nas skociti cena pa  ce biti jeftinije

po meni najjaca moguca kombinacija , ma najbolja moguca , naruciti  peptopro , BCAA leucin mix sa odnosom 4:1:1 , neki creapure kreatin , beta alanin , omega-3 , whey protein isolate cold filtration , micellar casein  i vitargo  i eto od toga nemoze bolje  (  ovo je sto ja imam u mom stack-u  , ne verujem da neko ima kvalitetniji stack u srbiji od mene  ) , ako ti trebaju kodovi za popust posalji mi PP

nesto nabavljam dosta jeftinije nego ovde , npr. omega-3( sto mi dosta znaci jer bas idem na high dose ) , vitargo takodje  original nabavljam jeftinije nego ovaj ovde sto se prodaje , beta alanin onako ok je cena kao ovde sto ce se prodavati ,  proteini negde mi ispadnu 5000 din za 4lb bilo kog proteina ( hidrolizata , izolata ,caseina , biljnih proteina, albumina ... milion neki  vrsta  , koncentrat ne uzimam) ali 4lb proteina , ti kada kuoujes ovde kod nas ti dobijes 5lb ali proizvodjaci mere zajedno sa kantom i ukusima a ovako dobijes cistih 4lb proteina ,  BCAA  leucin nabavljam za 2500 din za 1lb  a to je jeftinije nego ovde ( leucin ko zna koliko bi kostao ) , i peptopro vrh najbolji protein moguci  on ti je 47$ za 1lb ali 4lb moze da ti traje 10 meseci , negde 1lb mi ispadne 5000 din ( ali 1lb moze da ti traje 2 meseca ) , eto otprilike po kojim cenama ja nabavljam za sebe i ortaka

znaci kada trosis 400 eura mesecno uzmi najbolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci ovako,pogledao sam te sajtove i nesto mi neulivaju beskrajno poverenje.trenutno su tamo cene skocile,znaci neuzimati.valjda obim prozvodnje govori i o kvalitetu a bogami i cene.ali ok sve je stvar izbora i licnog stava.zanimaju me tvoji rezultati sa tvojim vrh izborom,tj sta si napravio?hvala na savetima ,mozda nesto i narucim da probam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola 
Zanima me zasto je lose ako na primer sa jednorucnim tegom radis vise od 12 ponavljanja na primer 20 ponavljanja da li je lose po zdravlje ili nesto drugo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 23:16:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.