Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:23:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429768 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
Cuj ovo vezbe za usporavanje metabolizma  Smile Metabolizam se usporava izgladnjivanjem i  neredovnim obrocima Nedovoljno sna takodje utice na isti.Ishrana je na prvom mestu pa onda vezbanje.Naravno genetika igra ogromnu ulogu.Zato pravac na klopu!
lose sam se izrazio,mislio sam na raz. programe i ishranu...
a metabolizam se takodje usporava sa godinama.
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i
Pa sta preporucujete od hrane?Ja jedem dosta suve hrane mozda je i to razlog!?Mislim da se ne hranim pravilno!
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 15:36:09 od promaja88 »
IP sačuvana
social share
Zivot je samo jedan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Napisi otprilike kako se hranis koliko obroka dnevno imas itd pa cemo da korigujemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 7
moja preporuka za promaju88:

Nikako, ali ni pod razno jesti ćufte ili luk pred odlazak u teretanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam isao u teretanu nekih godinu dana,pre teretane sam imao oko 65 kg a posle godinu dana vezbanja 72 kg.Medjutim moj glavni problem je sto ne mogu da se ugojim!jedem dosta,ali nema sanse!bio sam i kod lekara i rekli su mi da mi je metabolizam brz!E sad ja trazim pomoc sta da uradim da nabacim masu?Nameravam da ponovo krenem sa teretanom!i da visok sam 195 sa samo 71 kg.POMOC!!
Uzimaj svakodnevno neki weight gainer prah sa visokim postotkom ugljenih hidrata i dobices garantovano na tezini, sve i da imas najbrzi metabolizam na svetu, govorim ti iz licnog iskustva Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i
Napisi otprilike kako se hranis koliko obroka dnevno imas itd pa cemo da korigujemo Smile
Pa uglavnom jedem oko cetiri puta dnevno,nekad i 3 i relativno puno!Sada trenutno pijem pivski kvasac,cio sam da je te dobro ko hoce da se ugoji,a za nekih nedelju dana krecem u teretanu(ponov,jer sam napisao da sam isao godinu dana).Kolika bi trebala neka minimalana tezina da bude za visinu 195 cm(toliko sam visok i trenutno imam 70-71 kg)?
IP sačuvana
social share
Zivot je samo jedan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80

Uzimaj svakodnevno neki weight gainer prah sa visokim postotkom ugljenih hidrata i dobices garantovano na tezini, sve i da imas najbrzi metabolizam na svetu, govorim ti iz licnog iskustva Wink
Citat

Dobice samo salo.
Vidi ja te nisam videla da bih znala koliko ti kg treba a i ti znas kako zelis da izgledas.Kreni da vezbas jedes puno proteina i dobrih ugljenih hidrata a ako pretekne nesto para uzmi neki protein i kreatin.Mnogo bolja kombinacija od gainera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Kolika bi trebala neka minimalana tezina da bude za visinu 195 cm(toliko sam visok i trenutno imam 70-71 kg)?

Pazi,zavisi to i od godina i jos ponecega ali 70kg na 195cm je bas,bas malo... Ja sam visok 193 i u zadnjih 5-6 godina tezina mi varira izmedju 85 i 95kg (ovo je bilo svinjsko,nezdravo tovljenje u vojsci,za tih 9 meseci "kvalitetne" ishrane sam skoro izgubio plocice na stomaku). Obicno sam oko 89-90 i cini mi se da je i to malo,fali mi par kg da bih bio potpuno zadovoljan. Pretpostavljam da si sav izduzen a nama krakatima je jako zajebano nabiti neku masu... Ja se ubijam par meseci uz pomoc piletine,curetine,ribe,mleka,jaja...da bih nabacio 3-4kg,onda pauziram mesec dana i sve ode "niz rijeku"...i tako u krug svake godine.

U drogzi je spas! Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 17:18:28 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 306
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Pa sta preporucujete od hrane?Ja jedem dosta suve hrane mozda je i to razlog!?Mislim da se ne hranim pravilno!

ako jedeš pretežno suvu hranu,
trudi se da nadoknađuješ tečnost,
tj pij što više vode, sokova, čajeva i slično.
suva hrana je najgora i za zdravlje i za metabolizam.

a ako imaš konstantnih problema sa kilažom,
prvo pokušaj da jedeš jaču hranu i piješ vitamine (oligovit na primer veoma podstiče apetit posle nekog vremena uzimanja i ne izaziva nikakve kontraefekte)...
a ako ti ni to ne pomogne, najbolje bi bilo da se posavetuješ sa nutricionistom koji će ti uraditi sve pretrage i dati najbolji savet.

izbegavaj koktele i one ostale gluposti koje su trenutno popularne, time možeš samo da se uništiš i zaradiš trajne posledice...

uvek možeš da pokušaš sa nabijanjem pivskog stomaka ako ništa ne pomaže  Smile
IP sačuvana
social share
* Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.
* Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.
* A woman's mind is cleaner than a man's. She changes it more often.
* People who drink light "beer" don't like the taste of beer; they just like to pee a lot.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80

Strasno..

« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 19:43:48 od medonjak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:23:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.