Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:35:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 227 228 230 231 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1329710 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ako radis sa rukama iza glave,tesko da ces moci da izguras hiljadu komada,osim ako nisi Kristijan Smile

ja sam pre radio 1200 svaki dan , trenirao fudbal , nema potrebe za tomkolicinom trbusnjaka mozes samo da sjebes struk , vezbaj kao sto vezbas druge misice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
Sa rukama iza glave 1200 komada dnevno? Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Imam jos jedno pitanje sta mislite o gumi za jacanje sake koja ima da se kupi za 200 dinara da li to stvarno jaca saku ili je laz?
I da li to moze da se ide slicno ko sa tegovima 8-12 ponavljanja u tri serije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
Imam jos jedno pitanje sta mislite o gumi za jacanje sake koja ima da se kupi za 200 dinara da li to stvarno jaca saku ili je laz?

Ja se za*ebao pa kupio tvrdu gumu, ne mogu ni jednom da je savijem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sa rukama iza glave 1200 komada dnevno? Smile

sklopka , prsti ruke i kolena grudi , 20 serija po 60 komada , to je bilo laganica ,za opkladu sam radio 120 u seriji ali kolena grudi , ali to je bilo pre 3 godine , evo vec od tada ne radim trbusnjake uopste , nema potrebe , to je bilo zbog fudbala sada me mrzi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Svaka cast. Ja sam mogao jedno vreme bas dosta ali me je smaralo posle 50-ak ponavljanja pa nikad nisam saznao limite... Uglavnom sam radio sa rukama iza glave jer mi je bilo mnogo lako kad sam ih drzao na grudima ali ne verujem da bi' mogao 20x60,nema sanse Smiley

Ja se za*ebao pa kupio tvrdu gumu, ne mogu ni jednom da je savijem Smiley

Hahaha Smile Ja imam neku spravicu sa oprugama,sa istom namenom,koja je fenomenalno sljakala dok nije napukla jedna opruga pa je vise ne koristim... A treba mi k'o 'leba,same kosti na zgobovima...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258

Jaca ti ruka u svakom slucaju, i podlanica ti se nenormalno siri Smiley meni je podlanica ko nekom 4 ruke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ja trbusnjaka radim po 500 po treningu. . . .okvirno.. .

Radim 4 serije spojenih snjaka
zgrcke12,sklopke20,sa strane12+12,donje 40(tu imam opasan problem sa donjim ledjima  Smile )  . . . to je jedna serija

pa onda ono dizanje nogu . . kolko me to smaraa eeeee. . .
Pa onda na krivoj klupi . . iako je dokazano da ne valja. . .3-6 serija raznih sranja sa i bez opterecennja. . . obavezno se rade i donja ledja svaki trening. . . jako bitna stavka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
U formi bez vežbanja

Može li se nekako nabaciti i održati mišićna masa, a da to ne iziskuje danonoćni boravak u nekoj teretani? Može. Ukoliko malo pažljivije razmotrite situaciju, videćete da postoje mnogi načini da ostanete u formi, a da pri tom i ne budete svesni da vežbate.

Uzmite, na primer, kupovinu. Ukoliko se ne budete kretali kroz grad kolima, izložićete nožne mišiće određenom naporu, a pokretaćete i mišiće trupa, kao i ruku ako u njima nosite prepune torbe. Sledeći način, siguran da sigurniji ne može biti, jeste seks. Prilikom jednog poljupca troši se hiljadu kalorija, a tek tokom seksa! Pored toga, vežbate grudi, ramena, zadnjicu, noge i stomak.

S obzirom na to da smo još uvek u sezoni toplog vremena, šetnje po plaži mogu da budu izuzetno delotvorne. Tu rade svi mišići nogu i tela. Ako budete koračali po mekom pesku, potrošićete više kalorija nego šetajući se po čvrstom tlu. Kad ste već na moru, obratite pažnju i na igre u vodi. Igranjem frizbija ili odbojke na plaži uključićete u rad sve grupe mišića, posebno one na stomačnom i ramenom pojasu.

Verovali ili ne, čak i video-igrice mogu da budu od koristi. Pritiskanjem dugmića na džojstiku vežbaćete mišiće šake i podlaktice. Kalorije se ne troše, ali se zato poboljšavaju refleksi i koncentracija, a umanjuje se efekat stresa. Još jedan vid zabave može da bude izuzetno delotvoran - reč je o igranju u diskoteci. Tom prilikom možete da angažujete sve grupe mišića, što zavisi od toga kako igrate.

Dva sporta su takođe veoma zahvalna. To su tenis, kojim jačate rameni pojas, torzo i noge, i verovali ili ne - golf! Prilikom šetnje po zelenim terenima angažujete sve mišiće od kojih zavisi pravilno držanje tela, a da ne govorimo o tome koliko vam je koncentracije potrebno da biste postigli željeni rezultat. Kome je onda zapravo potrebna teretana, koja u poređenju sa svim ovim izgleda kao prava dvorana za mučenje.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 

Jaca ti ruka u svakom slucaju, i podlanica ti se nenormalno siri Smiley meni je podlanica ko nekom 4 ruke Smile

E najzad da mi je neko odgovorio naravno ako se ne zezas sa mnom, procitacu dosta postova na ovoj temi kad budem imao vremena ali vec neke stvari sam naucio sto se tice fizicke forme a ovim ostalim korisnicima ne bih da komentarisem jer niko nece valjano da ti odgovori vec se svi prave ludi i daju ti neke neozbiljne odgovore znaju oni na koga mislim i to sa proteinim je tezak shit!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 227 228 230 231 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:35:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.