Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:09:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326654 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
zavisi imas milijarde verzija sklekova. . .gledaj ruff ryderse. . . Sa promenom verzije skleka menjas i misic na koji akcenat stavljas . . ista prica i sa zgibovima. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5310
koje su vam najjace vezbe za grudi?kod benc pressa uvek mi ruke prvo otkazu,grudi ni ne osjete?koje tezine da koristim na benchu?imam 16 godina,visok 1.86,75 kila
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
koje su vam najjace vezbe za grudi?kod benc pressa uvek mi ruke prvo otkazu,grudi ni ne osjete?koje tezine da koristim na benchu?imam 16 godina,visok 1.86,75 kila
Ako ne osecas grudi na benchu, znaci da ne radis nesto pravilno. Radi se tako sto se isprsis kad legnes na klupu i tezis da u takvom polozaju ostanes sve vreme. Gledas da izbacujes kontrakcijom, a ne ramenima. Sipku hvatas malo sire od sirine ramena (mada imas i varijante sa uskim hvatom). Takodje obrati paznju da ti nadlaktice ne idu uz telo (u tom polozaju radi najvise triceps) nego ih rasiri (90 stepeni u odnosu na telo). Gledaj da polako spustas i dizes teg tako da osetis da ti rade misici. I nemoj da se lozis da natovaris sto vise, jer bolje da uradis pravilno sa manjom tezinom nego da se sa vecom izvijas i pravis most, sto moze dovesti do povrede. Koristi tezine sa kojima mozes da uradis 8-12 ponavljanja.
Najbolje vezbe  Smile... Nemam pojma, ja radim ravni, kosi bench i razvlacenje i lepo osetim grudi. Imas gomilu vezbi za grudi; pulover, ravni, kosi bench press, ravno, koso razvlacenje, propadanja itd. ti isprobaj i radi one koje ti najvise odgovaraju, a na netu imas gomilu sajtova gde mozes da vidis tehnike izvodjenja vezbi. Pozz  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 22:35:33 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 5310
hvala ti puno na savetima i pomoci,najjaci si!!! Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Tako mi pise u potpisu.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"ViSeStiditeSvojePlime,ADrugiSeStideSvojeOseke"

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava BiH/RS/Gradiska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k800i
Evo da ja kazem nesto likovima koji ne PIJU nista! I naravno ne postizu nista ! Ja idem u teret. vec 4 god sa prekidima !
Sada imam 18 god i naslusao sam se svega i svacega u teret sto ste i vi vec vidjeli koliko ste savjeta dobili na netu.
Visok sam 183 i imam 75kg, sada ganjam 80+ ali je tesko zderem sve i svasta i kada sam gladan i kada nisam evo upravo !
Vjerovatno ste vec culu za banane,piletinu,rizu,krompir i sta vec ne ....... ali primjetio sam da mi je tjelo stalo sa napredovanjem pa sam se konsultovao sa trenerom i sada radim trening *necu pisati kako izgleda jer sve i jedan trening je dobar samo malo promenis serije nacin izvodjenja vjezbi i ishranu* svrha moje price je u odmaranju izmedju serija i vjezbi. Najbolje da odmarate izmedju serija 1min a vjezbi 2min to ce vam izvuci max iz vas necete moci da radite bilo sta imacete upale po citave dane tako je sada meni ! imam jos jedan dobar savjet preporucen od doktora u pola treninga kada ste vec slomljeni napola uzmite 2-3 kaskice secera u cacu i popite brze ce vam se org oporaviti iako samo na kratko ali cisto da izdrzite trening! naravno ako cete da uzimate nesto od preparata to vam samo ide sve mnogo brze ali ja sam takav kakav sam ne da mi se uzimati ona cuda ! Znam kako brzo covjrk propadnec kada ih prestane uzimati . Vjerujte znam vidio sam imam nekoliko prijatelja koji uzimaju malo pa prestanu ... i nista .... dzabe potrosen novac.ali ako cete bilo sta da uzimate ne mislim na steroide *ako njih pocnete uzimati vi ste prosto najebali* konzultujte svog trenera i doktora ! ne unosite preparat u see ako samo pise da cete dobiti na snazi ili 3kg sedmicno !
kao i u svemu ostalom vasa je odluka i vas zivot u vasim rukama !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava BiH/RS/Gradiska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k800i
... treba mi savjet, visok sam 180 cm i sada imam oko 92 kg.Sad sam zaposlen.Ranije nekad (cca. prije 2 god) nisam radio, studirao sam,  igrao sam fudbal i basket jednom sedmicno, nisam vozio kola, i imao sam tezinu izmedju 85 i 90 kg.A kad sam htio da smrsam ja samo ne veceram poslije 17h (a tada jedem samo voce poslije 17h) i mrsao sam do 1,5kg sedmicno.Sada radim, u autu sam svaki dan 1h20min, a na poslu radim u kancelariji, znaci sjedim i tu 7h!Sada za noge imam osjecaj da su mi ko balvani, gojazan sam (92kg) i smeta mi - i jos me malo u dnu ledja bole.

Prije mjesec dana u mom mjestu je osnovan kosarkaski klub i sada vec mjesec dana treniram 3x sedmicno.imamo po treningu oko 50 minuta aktivnog rada.Jedan bude kondicioni a jedan tehinika..i tako svaki put.Jedem ujutro u 9h na poslu (zadnji ovaj mjesec kupujem gotovu (kuhanu) hranu u lokalnom marketu) i rucam kad dodjem kuci oko 16h, isto i kod kuce jedem nesto sto mama skuha.Inace sam sto se kaze "poguzija", volim i ja kuhati svasta al kad hocu znam za granicu!
Uglavnom pisem zbog ovoga, znaci...manje jedem, treniram vec mjesec a kad stanem na vagu ona pokaze te opet 92 kg ili jos i vise!Svaki novi trening mi tesko pada zagrijavanje, trcimo 5 min (i radimo par vjezbi dok trcimo), ma crknem odmah na pocetku!Cini mi se da sam umorniji!Trebam savjet - sta da mijenjam?

Mada sad po hlacama vidim da jesam "uži" i u struku i kao butine da su "uže" i na ogledalu po faci vidim da sam kao smrsao ali vaga tako ne pokazuje.Al prvenstveno trazim savjet za kondiciju, sta da tu uradim?U srednjoj skoli sam malo bildao kod kuce pa sam malo atletski gradjen, mislim i sa ove 92 kg ja nemam stomacinu ili slicno...Ne pijem, ne pusim...itd...itd

Pozdrav
Gledaj na to ovako sa tvojom vis ja mislim da bi ti idealno bilo 85-6 kg ne brini misicna masa je teza od sala tj ti dobijas misice sto vise misica imas oni brze izgaraju salo odnosno ti samo po svom a kile ce spasti ne brzo ali bolje i to nego da se izgladnjujes...... neznam da li ti je zahtjevan posao i kakav si kao licnost da li imas cvrstu volju ali ipak cu ti dati jedan savjet licno isproban i sto je najbirnije radi !
ja dok sam isao u teret jeo sam svasta i nisam se udebljao ali problem je nastao kada sam prestao ici u teret a nastavio zderati udebljao sam se 6kg ovo sam radio ! MJESEC dana sam svaki drugi dan trcao 10km a ima dana kada sam otrcao i 18km uhvatis navece trotoarom uz cestu ili ako ima neki putic i trcis....... run forrest run! ali to nije sve prehrana je najbitnija u prirodnom mrsavljenju jeo sam 3 konzerve tunjevine sa kriskom hljeba dnevno i nista drugo samo riba ali samo riba to mi je savjetvao trener i on to prakticirao ! izgubio sam 8kg za mjesce dana ! ti vid znaci izhrana ti je problem ako ti se cini da sve radis kako trebs a ne mrsavis!!!!!!!! kada si gladan popi casu djusa to je to !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ma ja se ne slazem sa tim pricama . . . Pitanje sta ti zelis od sebe . . . ako zelis da normalno izgledas i za 10 godina a ne ko nagruvani ili mlitavi debil onda ces sa 185 imati 75-82kg. . .  ja sam 186 i imam85 kila. . . tacno mi treba 5 kg manje da nabacim snjake.. . .

brate to je to . . nemoj da se zaludjujes . . veruj mi . . pici lagano 60,70 kg u vrh glave. . ma i najbolje ti je da picis 50 kg 20 puta kruzne treninge. . ocvrsnes,a ne gruvas se . . posle izgleda smesno .. . samo pravilan rad.  . . dobro zbori milton . . cepaj benc,kosi,zgibove propadanja . .  pazi u stvari mogu da ti potpisem da ako cepas redovno zgibove i sklekove i trbusnjaKOVe izgledaces ko zmija za 5.6 meseci. . uz normalnu ishranu, .  .u sustini su zgibovi keva. . znam likove koji dizu i po 90ak kila u serijama a ne moogu 3 serije zgibova . . to je smejurija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
ako nije problem i ja bih htio savjet/savjete. htio bih da dobijem na snazi i na explozivnosti, a da ne dobijem puno na kilama. da li je to moguce  ako je sta trebam raditi i da li treba neki preparat? isto bih htio da budem siri u ramenima(da se prosirim u ramenima ako moze sto prije) i ne znam koje su vjezbe za to pa ako neko zna sta treba da radim neka kaze bio bih veoma zhvalan.
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava BiH/RS/Gradiska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k800i
ako nije problem i ja bih htio savjet/savjete. htio bih da dobijem na snazi i na explozivnosti, a da ne dobijem puno na kilama. da li je to moguce  ako je sta trebam raditi i da li treba neki preparat? isto bih htio da budem siri u ramenima(da se prosirim u ramenima ako moze sto prije) i ne znam koje su vjezbe za to pa ako neko zna sta treba da radim neka kaze bio bih veoma zhvalan.
ovako moj savjet ti je da odes u teret ali ne u neciju garazu posto ima danas svacega nego u najbolju teret u gradu i da to sve izpricas treneru !!!!!! ja mislim da ako hoces eksplozivnost trcis i radis puno na nogama a neznam za koji sport ti treba ta ekspl ali da ti kazem svaka kila koju dobijes u teret nece te usporiti samo ojacati ali pazi da se ne preforsiras pa ces biti previse krut za bilo sta!! snagu ces dobiti iz misica. kako dobijas misice dobijas i kile tako da se ne brines .............sto se tice ramena prosirices se nakon prva 2 mjeseca vidljivo ako jedes kako treba !!!! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:09:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.