Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:04:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326186 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Nikako mi nije jasno...okej dizete tegove i imate misice, ali na primer moj drug trenirao je 11 godina fudbal 1 godinu americki fudbal i sad trenira kosarku i vidi se da ima masu odnosno ima misice ali ima i masivne grudi i siroka ramena a to je sve od sporta...(znam da neki kazu to je od genetike) ali video sam mu caleta i nema sanse da je od genetike. Zasto onda dizete tegove? Kad mozete i sportom da imate razvijene misice. Takodje i za dzudo znam da dzudisti uglavnom koji su srednja i teska kategorija imaju razvijen torzo i ledjne misice da ne pricam o veslanju i kajaku. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone 7
i bodibilding je port. Neko nema vrmena da aktivno toliko trenira ali može dnevno da izdvoji at, dva za teretanu... I to 5.6 puta nedeljno (što se mene tiče)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Mislis da dzudisti i veslaci ne rade zgibove, sklekove ne idu u teretanu itd. Teretana je sastavni deo svakog sporta.
A kao sto rece MS, i bodybuilding je sport, samo sto se mi bavimo amaterski.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 20:24:18 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N70

a i rezultati se najbrze postizu u teretani...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
rezultati se postizu u kuhinji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Tu si u pravu...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
Sutra je 1 oktobar i vreme da se vratim u teretanu posle nekoliko meseci pauze od treninga i pazenja sta jedem i pijem Smiley
Racunam da ce mi trebati mesec dana da se malo povratim? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
jel zna neko neku teretanu na konjarniku???

pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sutra je 1 oktobar i vreme da se vratim u teretanu posle nekoliko meseci pauze od treninga i pazenja sta jedem i pijem Smiley
Racunam da ce mi trebati mesec dana da se malo povratim? Smiley

a red je vise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Da li je ova dobra vezba nemam sliku da pokazem ali ovako ide u sedecem polozaju sa spojenim ispruzenim nogama uzmete veliki teg i ihvatite ga iza glave i spustate se sa njim do kraja i vracate se u prvobitni polozaj. Da li je ova vezba dobra za ledja. Ja sam pokusao sa velikim tegom i spustio sam se ali nikako nemam snage da se vratim. Gde je problem? Da li je dovoljna tezina ako dizete veliki teg sa 100% svoje snage. Npr: ja imam 82 kg i dizem teg od 82 kg? Da li treba tu tezinu povecavati ili ostati u da misici budu u stagnaciji. Da li prilikom duzeg vremenskog perioda vezbanja ne povecavate tezinu je lose za misice ili nema veze. Kazu da ne valja misici da budu u stagnaciji, zasto?

Drug mi rece da je njemu trener rekao da ne pije gazirane sokove i pica da li i vi ne pijete ili nema veze? E i ovo me posebno interesuje. Zasto je toliko vazna ishrana u bodybuldingu kada znam masu njih koji idu u teretanu i ne pridrzavaju se ishrane pa opet izgledaju lepo gradjeni. Da li je vazno prilikom dizanja iz bencha lezati na pravoj bench klupi ili moze i na obicnim stolovima, klupama itd... Da li ste videli bureka iz velikog brata kaze da su mu ti misici od rada zato sto je zemljoradnik. Sta vi mislite o njegovim misicima. Mozda ima dobre bicepse ali ne vidim da su mu grudi u misicima? Jedan moj rodjak vec godinama ide u teretanu i ima razvijena ramena. Da li za to treba godinama da se ide u teretanu ili moze i za godinu dana? Koliko je otprilike potrebno da se vide rezultati vezbanja, da li moze nakon pola godine vec prvi rezulati da se vide? Unapred zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:04:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.