Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:38:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328230 puta)
Pocetnik

keksi krem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mada po meni ovaj ovde whey koji se prodaje je krs , trueprotein je kvalitet i ukus  mmmmmmm

potpuno si u pravu...kod nas osim toga sto je sve krs,ljudi kupuju ona najgori moguci krs...
true protein je odlicna stvar mada mene mrzi da sam kombinujem i sklapam...tu su uvek Muscle Milk i Nectar...
a obavezno probaj Infusion (S.A.N.),to je MRP protein,odlicna stvar...

mnogo ljudi se zalaze za nekakvu (pre)zdravu ishranu i slicna maltretiranja...nema tu niceg loseg,cak naprotiv,medjutim uspeh u bodibildingu je pre svega u "pametnoj" ishrani a manje u "zdravoj"...

ljudi mi nekad ne veruju sta sve jedem a tokom cele godine imam 6-7% bf...jendostavnom znam koliko mi kalorija treba za odrzavanje,koliko za rezanje,a koliko za blago povecanje misicne mase...unosim minimum 3g proteina po kg telesne tezine i bar 6-10g esencijalnih masti (6-10 kapsula Omega 3 na dan),a ostatak kalorija unosim iz koje kod hrane pozelim...i dok god imam kontrolu nad ukupnim brojem kalorija i odnosu proteini/ugljeni hidrati/masti,uspevam da stalno budem u odlicnoj formi...

moj omiljeni odnos makonutrijenata je 40-45% proteini 15-20% ugljeni hidrati 40-45% masti...pri ovakvom odnosu zadrzavanje vode u organizmu mi je minimalno,i zato uvek izgledam suvlje i izrezanije...

i ponavljam...ljudi mogu jesti sta god pozele,sve dok je to u "pametnim" razmerama i ako je uskljadjeno sa njihovim energetskim potrebama...i ako znaju da barataju kalorijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mada po meni ovaj ovde whey koji se prodaje je krs , trueprotein je kvalitet i ukus  mmmmmmm

potpuno si u pravu...kod nas osim toga sto je sve krs,ljudi kupuju ona najgori moguci krs...
true protein je odlicna stvar mada mene mrzi da sam kombinujem i sklapam...tu su uvek Muscle Milk i Nectar...
a obavezno probaj Infusion (S.A.N.),to je MRP protein,odlicna stvar...

mnogo ljudi se zalaze za nekakvu (pre)zdravu ishranu i slicna maltretiranja...nema tu niceg loseg,cak naprotiv,medjutim uspeh u bodibildingu je pre svega u "pametnoj" ishrani a manje u "zdravoj"...

ljudi mi nekad ne veruju sta sve jedem a tokom cele godine imam 6-7% bf...jendostavnom znam koliko mi kalorija treba za odrzavanje,koliko za rezanje,a koliko za blago povecanje misicne mase...unosim minimum 3g proteina po kg telesne tezine i bar 6-10g esencijalnih masti (6-10 kapsula Omega 3 na dan),a ostatak kalorija unosim iz koje kod hrane pozelim...i dok god imam kontrolu nad ukupnim brojem kalorija i odnosu proteini/ugljeni hidrati/masti,uspevam da stalno budem u odlicnoj formi...

moj omiljeni odnos makonutrijenata je 40-45% proteini 15-20% ugljeni hidrati 40-45% masti...pri ovakvom odnosu zadrzavanje vode u organizmu mi je minimalno,i zato uvek izgledam suvlje i izrezanije...

i ponavljam...ljudi mogu jesti sta god pozele,sve dok je to u "pametnim" razmerama i ako je uskljadjeno sa njihovim energetskim potrebama...i ako znaju da barataju kalorijama...

znam Infusion je ekstra ali mogu da pijem samo izolate , lactose intolerant , pa tako da mi je lako i sa trueproteinom samo uzmem hidroliza ili izolat i ukuse odaberem , ekstra mi je kod njih sto imaju ona dva popusta pa mi cena dodje 10% niza , i da uzeo sam od njih 1000caps omega 3 , cepam 15caps dnevno , uzeo sam i BCAA leucin mix 5lb

low carb , nice , I will go low carb after new year  Smile , and take 30g of EFA

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

keksi krem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
bas steta sto ne podnosis laktozu...znam da neki koji imaju isti problem kao ti koriste "lactase enzymes",tako nekako...valjda to pomesaju sa sejkom i ona kao nemaju problema...

mada je i trueprotein odlicno resenje...jel za ukuse koristis BSL flavoring system...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
bas steta sto ne podnosis laktozu...znam da neki koji imaju isti problem kao ti koriste "lactase enzymes",tako nekako...valjda to pomesaju sa sejkom i ona kao nemaju problema...

mada je i trueprotein odlicno resenje...jel za ukuse koristis BSL flavoring system...

znam za to , ali gde naci ovde a i da sada dajem pare na to kada mogu izolat , ionako je mnogo bolji , jedino ne znam za cesein , moracu da narucim 1lb micellar ceseina  da vidim da li mogu da pijem , i 1lb CMDI

ne premium , mnogo su skupi BSL , a kako kazu nisu mnogo bolji , imam kuci 2lbx8  8 razlicitih premium ukusa , i imam jos 6lb premium chocolate fudge koji koristim sa ovsenim ujutru , CF whey isolate , inace premium flavors je ekstra , samo njih cu da uzimam a i stalno dodaju nove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Uboje,pa ti mu ga bas dajes po gutanju Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
sada sam krenuo ozbiljno , od kada je stigao ovaj drugi paket , ali nije da pijem po ceo dan , samo pre i posle treninga , i whey sa ovsenim za dorucak , omega-3 uz svaki obrok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
Uboje,pa ti mu ga bas dajes po gutanju Smile
Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
bice toga jos ali sada necu samo za sebe da narucujem , tako da sada imam dve kombinacije za narucivanje za beogradjane  a i uvek voljan da objasni kako narucivati i gde 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zavisi od zdravlja , zavisi da li preteruju ili ne , moj savet ako nisi spreman da ucis i ako neces da se takmicis da ne pocinjes

Nepitam za mene !
Pitam za jednog druga , koji je poceo da bilduje sa svojih 20 a sad ima 41 , hrani se po elitnim restoranima , ( biftek ...) bio je mister kalifornije , neznam tacno koje god , i dalje se kljuka svim tim cudima i dalje ide u teretanu svaki dan !
Koja je prognoza , koliko jos moze da ziv , odprilike ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
zavisi od zdravlja , zavisi da li preteruju ili ne , moj savet ako nisi spreman da ucis i ako neces da se takmicis da ne pocinjes

Nepitam za mene !
Pitam za jednog druga , koji je poceo da bilduje sa svojih 20 a sad ima 41 , hrani se po elitnim restoranima , ( biftek ...) bio je mister kalifornije , neznam tacno koje god , i dalje se kljuka svim tim cudima i dalje ide u teretanu svaki dan !
Koja je prognoza , koliko jos moze da ziv , odprilike ???

to ne zavisi od steroida , kada je Arnold ziv i Zane ne vidim sto on ne bi bio dugog veka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:38:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.