Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:38:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325111 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Imam je jedno pitanje: Da li valja posle vjezbanja imati neke druge fizicke aktivnosti kao sto je npr. 2 sata stolnog tenisa?!?! Jel to utjece na tsa i kako???
Mišići rastu kad se odmaraš - 'bez odmora nema napredka'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Apple iPhone 3G(S)
Imam je jedno pitanje: Da li valja posle vjezbanja imati neke druge fizicke aktivnosti kao sto je npr. 2 sata stolnog tenisa?!?! Jel to utjece na tsa i kako???
Mišići rastu kad se odmaraš - 'bez odmora nema napredka'.

Naravno odmor je neophodan ali mislim da nije lose posle vezbanja gruvati stoni tenis, jer kardio trening je neophodan a stoni tenis ga u prilicnoj meri simulira. Posle stonog tenisa, odmor obavezan i nema nikakvih drugih aktivnosti.
IP sačuvana
social share
And thus I clothe my naked villainy / With old odd ends stolen forth from holy writ/And seem a saint when most I play the devil.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S4
Znam da su kardio vjezbe vazne ali me samo zanimalo da li "smetaju ako se rade poslije treninga u teretani!?! Hvala na pomoci!!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
kardio i treba da se radi posle treninga u teretani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Ja ti ne bih preporucio tu 'akciju'! Ne znam koliko se ozbiljno bavis fitnesom. Nece ti nista biti od te kombinacije, al bolje da radis odvojeno. Kardio mora da traje min 30-45min da bi dao efekta. I jos tegovi pre toga 45-60min minimum... Pa bilo bi mnogo! Trening u teretani nema potrebe da traje duze od sat- sat i po. Zbog pada nivoa testosterona nakon tih sat vremena, istrosenosti zaliha glikogena... (ovo ti pricam iz perspektive bodibildera). Kardio je svakako potreban telu. Pre svega srcu i plucima. Al pricamo o dva totalno razlicita rezima vezbanja. I nagli prelazak sa jednog na drugi je neka vrsta opterecenja za srce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa bodibilderi kada su na defki kardio tj. hiit rade ujutru na prazan stomak , i posle treninga i to bas zato sto su rezerve glikogena istrosene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Ujutru na prazan stomak?! Nikako! Znas kako onda telo reaguje? Razgradjuje misice! Bez dorucka 1,5-2 sata pre treninga metabolizam ne moze da se pokrene tj. ne moze da pocne da razgradjuje masti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ujutru na prazan stomak?! Nikako! Znas kako onda telo reaguje? Razgradjuje misice! Bez dorucka 1,5-2 sata pre treninga metabolizam ne moze da se pokrene tj. ne moze da pocne da razgradjuje masti.

pa znam ja da ne valja ujutru , ali bb koriste AAS i druga cuda pa mogu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520

hm da vidim ubrzavanje metabolizma i celog organizma sa trcanjem od 45 min nekim tempom koji je izmedju 40-50 % snage Smiley {(uvek mi je bilo glupo kada ovo kazu 10, 20 30....85% snage, pa nemamo mi merac procenta snage u sebi Smiley  } ali cisto da pojasnim srednji tempo 45min i jos po mogucstvu oko 8h ujutru na nekom keju bez majce naravno da pici sunce i spoji se liepo i korisno. a sto se tice price da kardio trosi misice! daj te molim vas koliko je vas pro bodibidera?? pa svi trenirate za plazu cast izuzecim Wink  Smile trcanje ujutru i uvece i six pack za garantovan Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
pozz.. ja imam 15 god. visok sam 190 a tezak 79 kg.. radio sam vezbe bez tegova, sklekove ,trbusnjake vec 2 god . itd.. kupio sam bucice sad nameravam vezbati s,njima, posto sam mlad mogu li mi tegovi sjebati kicmu ili spreciti rasti, ?? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:38:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.