Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 01:01:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1432185 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6680 1.0
mob
Samsung galaxys I9000
Zbog posla morao sam da pomerim trening za 8 casova uvece interesu je me sta je najbolje uzeti za obrok posle treninga.
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung R210
Hmm da vezbash 100 god da bi nesto uradio ...
Da si krenuo na vreme da vezbash lako bi mnogo toga uradio. Mnogi ljudi krenu sa 15 god da vezbaju. Vec u 17 ekstra izgledaju a kasnije da ne pricamo. Sto ste stariji tezhe masa ide.
Sva ta pomagala su nista u odnosu na hranu . . . Bez hrane nema napretka ni pomocu proteina bla bla bla...

Stetne efekte steroida moguce je izbeci ali naravno ne u potpunosti. Ukoliko znate sta radite znacete da sachuvate veci deo mase koju ste stekli.

Svi se tripuju bez suplemenata i stereoida se nista ne mozhe uraditi. . .
Mozhe mnogo toga samo treba znati Wink
ponavljam se  Smile
elem , covek ne da ne uzima nista , vec je vegetarijanac

IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Romeo uzmi neke proste ugljene hidrate dekstroza sa proteinom je najbolja ali ako nemash para za protein i ne pijes dekstrozu skuvaj krompira uz tunjevinu i jos nekog povrca.

Ja gledam da posle teretane pojedem 3 jajeta i dekstroze i pola sata /sat posle toga pojedem gore navedeni obrok Smiley

Ne boj se da ces se ugojiti jer ce sve to otici da dopuni glikogenske depoe koji su se ispraznili tokom treninga.
Samo nemoj da preterujes Wink
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Hmm da vezbash 100 god da bi nesto uradio ...
Da si krenuo na vreme da vezbash lako bi mnogo toga uradio. Mnogi ljudi krenu sa 15 god da vezbaju. Vec u 17 ekstra izgledaju a kasnije da ne pricamo. Sto ste stariji tezhe masa ide.
Sva ta pomagala su nista u odnosu na hranu . . . Bez hrane nema napretka ni pomocu proteina bla bla bla...

Stetne efekte steroida moguce je izbeci ali naravno ne u potpunosti. Ukoliko znate sta radite znacete da sachuvate veci deo mase koju ste stekli.

Svi se tripuju bez suplemenata i stereoida se nista ne mozhe uraditi. . .
Mozhe mnogo toga samo treba znati Wink
ponavljam se  Smile
elem , covek ne da ne uzima nista , vec je vegetarijanac

Koliko sam skontao iz teksta on tako trenira oko 10 god.
Jos jedan dokaz  da ne ide sve tako lako i brzo Smiley
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
zato guta ko blesav proteine iz pirinca , ako se dobro secam , pa bolje da uzme i jede meso i jaja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung galaxys I9000
Romeo uzmi neke proste ugljene hidrate dekstroza sa proteinom je najbolja ali ako nemash para za protein i ne pijes dekstrozu skuvaj krompira uz tunjevinu i jos nekog povrca.

Ja gledam da posle teretane pojedem 3 jajeta i dekstroze i pola sata /sat posle toga pojedem gore navedeni obrok :
Ne boj se da ces se ugojiti jer ce sve to otici da dopuni glikogenske depoe koji su se ispraznili tokom treninga.

Planiram da kupim proteine.Interesuje me da li ce biti previse ako odma posle treninga popijem protein a posle toga normalan obrok(kuvani krompir i sargarepa,kuvanapiletina,tunjevina, riba, kuvana jaja,naravno ne mislim sve ovo nego kombinaciju ovih namirnica)
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 08:16:28 od romeo79 »
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
posle treninga protein , whey , i dekstroza  u vodi pomesani  , posle 45-60 min , nakon sto popijes protein i ostalo sto sam naveo , jedes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Sa

Ja gledam da posle teretane pojedem 3 jajeta i dekstroze i pola sata /sat posle toga pojedem gore navedeni obrok :

Planiram da kupim proteine.Interesuje me da li ce biti previse ako odma posle treninga popijem protein a posle toga normalan obrok(kuvani krompir i sargarepa,kuvanapiletina,tunjevina, riba, kuvana jaja,naravno ne mislim sve ovo nego kombinaciju ovih namirnica)
Sve zavisi sta zelis da postignes. Ako zhelis masu onda se ne morash bojati da jedesh uvece ugljene hidrate ali ako oces da smrshash moraces malo na to pa pazish da ih ne jedes puno uvece osim u post workout mealu odnosno whey i dex.

IP sačuvana
social share
Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung galaxys I9000
Dugo vec treniram ali nikada nisam nisata uzimao osim  multivitaminskih tableta.Sada sam resio da uzmem proteine posto zbog obaveza ne mogu posvetiti dovoljno vremena spremanju hrane.Uzeo bih proteine za cistu misicnu masu.Sta mislite koji bi bilo najbolje da uzmem
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Verovatno neki Dymatize-ov,samo ce da te rebne po novcaniku,ima usi da otpadaju Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 01:01:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.