Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 21:26:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1432041 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja kontra kosi radim na onoj klupi za trbusnjake...sa bucicama...ali me nesto ne pogadja ta vezba...ni uski benc me nesto ne pogadja.........pa cak i pull over mi je sumnjiv a kazu da je to vezba koja pogadja ako dobro radis ceo gornji deo tela.....
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 21:49:40 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ma,treba krknuti neke steroide ili nesto slicno...Ja bi zvekn'o ali ne smem,u tripu sam da bi umr'o odma' Smile Ovako se raspadam ali ajde..

Dakle,prve impresije dve nedelje posle 129-og jubilarnog polaska na bildovanje:

1.Slab sam k'o nikad,posebno na benchu i onom potisku iza glave sto se radi za ramena,ostalo ima nade da se povrati.Mora se uzeti neki mutogen.

2.Raspadam se posle svakog treninga iako pijem proteine.Proteini definitvno ne pomazu oporavku posle treninga,bar meni.

3.Daleko mi je teretana pa cesto preskocim po 3-4 dana.Cenim da necu moci ici vise od 3 puta nedeljno ai to ce biti napeto,zavisno od vremenskih prilika.

Iz ovoga proizilaze 3 kratka i jasna pitanja:

1.Da li kreatin daje snagu ili pomaze pri nabijanju mase(u kombinaciji sa proteinima)? Bilo bi idealno ako sluzi za obe svrhe.

2.Sta treba da pijem da vise ne osecam umor u svim delovima tela posle treninga? Kalcijum/Magnezijum/VitaminC su kerov qrac,da izvinete na 'odrazavanju'.

3.Jel dovoljno ici 3 puta nedeljno,ponedeljak/sreda/petak? Recimo ponedeljak(grudi,biceps) - sreda(ledja,triceps) i petak(ramena,noge). Trbusnjake radim kad stignem a to i nije toliko kriticno,i dalje se kao vide plocice Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
1. da pomaze
2.posle treninga whey40g , dekstroza 80g , i magnezijum , ja uzmem onaj u sumecim i ubacim u PWM , i jedi bolje
3.dovoljno je mada ja ne volim taj split
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Pod 1 reseno,valjda.Mislio sam da cekam sa kreatinom do aprila ali krecem prvog marta.

Pod 2 - jebem li ga.Posle treninga pijem 30 grama proteina(Optimum nutrition 82%,ne znam jel to spada u Whey?),pola litre mleka,2 belanca,kasiku meda i mozda 50-ak grama dekstroze,sve to izmiksovano.Sto se ishrane tice,utuk'o sam silne novce na kvalitet,samo piletina,curetina,tunjevina,pirinac i slicno...

Pod 3. Kako da podelim misicne partije a da ih uklopim u 3 dana?

Bice da mi treba vise sna,a i previse idem na basket i fudbal,vidim da me to dodatno ubija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
Pod 1 reseno,valjda.Mislio sam da cekam sa kreatinom do aprila ali krecem prvog marta.

Pod 2 - jebem li ga.Posle treninga pijem 30 grama proteina(Optimum nutrition 82%,ne znam jel to spada u Whey?),pola litre mleka,2 belanca,kasiku meda i mozda 50-ak grama dekstroze,sve to izmiksovano.Sto se ishrane tice,utuk'o sam silne novce na kvalitet,samo piletina,curetina,tunjevina,pirinac i slicno...

Pod 3. Kako da podelim misicne partije a da ih uklopim u 3 dana?

Bice da mi treba vise sna,a i previse idem na basket i fudbal,vidim da me to dodatno ubija.

2 - Zivo jaje?? Nikada nemoj piti sirova jaja Smiley med ti isto ne treba

Najbolji pwm ti je whey, dekstroza i voda + ako imas para/hoces kreatin i glutamin
pa posle sat vremena jedi nesto konkretno
a kuvana belanca, mleko i posni sir cuvaj za uvece

Osnovana odlika whey proteina da se brzo absorbuje, a najbrze ces ga svariti sa vodom i dekstrozom, dok mleko usporava varenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Opet nisam razumeo: jel ovaj moj Optimum nutrition spada u Whey? Ovu sliku sam nasao,to je taj koji ja uzimam.Pise Whey i izgleda opasno Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
Opet nisam razumeo: jel ovaj moj Optimum nutrition spada u Whey? Ovu sliku sam nasao,to je taj koji ja uzimam.Pise Whey i izgleda opasno Smile

Da dobro si kupio - whey protein -  jonizovan, koncetrat i hidrolizovan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ma idi begaj,iskljucivo sam trazio da bude jonizovan i hidrolizovan,iz porodice etan-metan-propan-butana Smile Naravno,ne znam sta znaci jonizovan i ovo drugo ali nema veze,vazno je da sam ga ub'o.Sutra cu da probam sa vodom umesto mleka(sa kojim je ekstra ukus),ako me ne bude vise na Bureku,nosicete me na dusi Smile

A belanca ne pijem ziva,kad ih smuckam sa onim gore nabrojanim i ne oseti se nista,bude kao tecni sladoled...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prashtati moramo,zaboraviti ne smemo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma idi begaj,iskljucivo sam trazio da bude jonizovan i hidrolizovan,iz porodice etan-metan-propan-butana Smile Naravno,ne znam sta znaci jonizovan i ovo drugo ali nema veze,vazno je da sam ga ub'o.Sutra cu da probam sa vodom umesto mleka(sa kojim je ekstra ukus),ako me ne bude vise na Bureku,nosicete me na dusi Smile

A belanca ne pijem ziva,kad ih smuckam sa onim gore nabrojanim i ne oseti se nista,bude kao tecni sladoled...
Covek ti je lepo rekao a ti se opet ponavljas posle treninga miksujes SAMO dekstrozu i Whey i NISTA drugo!!A mleko mozes da pijes ujutru nikako uvece zato sto sa svojim sastojcima otezava varenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
rekli su ti dobro posle treninga whey , dekstroza , kreatin i ti izmesano u VODI a ne u mleku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 21:26:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.