Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:27:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1432161 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung R210
ajde vi bilderi treba mi neki savet   Smile
naime sta da radi devojka a da malo sredi ruke,stvarno su mi pre premrsave  Smile
ja bih ti preporučio najbolju vežbu svih vremena
sklekove
za početak sa kolena , a kad malo ojačaš i prave
učvrstićeš grudi , ojačati ramena , leđa , stomak i triceps koji je mnogo bitniji od bicepsa u tvom slučaju , jer čini 2/3 obima ruke.
Poz
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6600
ja bi prvo kontra kosi , tj fokusirao bi se na kontra kosi i kao dodatnu vezbu kosi sa bucicama , kontrakosi jer je pectoralis maior(valjda se tako pise ) najveci misic , grudni , i najbrze se razvija , pa bi onda uradio letenje na kosom bencu za pectoralis minor , tako kako postoje dva misica (grudi) , ako se ne varam , nisam siguran tako da bi tako probao , tj. ja tako i radim , ne bi isao na previse vezbi ,  sto se tice broja serija , to i nije tako vazno  vazno je utvrditi broj ponavljanja sa kojim ces raditi vezbe pa onda na osnovu toga broj serija , broj ponavljanja zavisi i od staza u teretani

ja taj kontrakosi benc u zivotu nisam video ima 7 teretana kod mene ni jedna jedina nema kontra kosi ja kuci imam kosi benc i benc mogu znaci da radim benceve mogu razvlacenje sa bucicama sta jos mogu da radim kuci jedino nemam uslove za propadanja !Hvala za savete ako ima jos koji rado cu ga procitati Smile  Smile
i jos jedno pitanje s koliko kila sve to treba da radim?Ja imam na bencu 50 a na bucicama po 10 i jednu bucketinu od 15!?
« Poslednja izmena: 12. Feb 2007, 19:32:30 od taurunum87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ne vredi sa 50,bez 200 kila nista neces napraviti Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6600
pa jes lud ja treba da izginem sa 200 kg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
 Smile

Zezam se,bre,kakvih 200 kila Smile Radi sa onoliko koliko mozes.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120c
al' 200 po jednoj ruci... reci lepo coveku...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
ajde vi bilderi treba mi neki savet   Smile
naime sta da radi devojka a da malo sredi ruke,stvarno su mi pre premrsave  Smile
ja bih ti preporučio najbolju vežbu svih vremena
sklekove
za početak sa kolena , a kad malo ojačaš i prave
učvrstićeš grudi , ojačati ramena , leđa , stomak i triceps koji je mnogo bitniji od bicepsa u tvom slučaju , jer čini 2/3 obima ruke.
Poz

Mozes "bench dip" za triceps, ukucaj na googlu pa ces videti primer kako se radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ja bi prvo kontra kosi , tj fokusirao bi se na kontra kosi i kao dodatnu vezbu kosi sa bucicama , kontrakosi jer je pectoralis maior(valjda se tako pise ) najveci misic , grudni , i najbrze se razvija , pa bi onda uradio letenje na kosom bencu za pectoralis minor , tako kako postoje dva misica (grudi) , ako se ne varam , nisam siguran tako da bi tako probao , tj. ja tako i radim , ne bi isao na previse vezbi ,  sto se tice broja serija , to i nije tako vazno  vazno je utvrditi broj ponavljanja sa kojim ces raditi vezbe pa onda na osnovu toga broj serija , broj ponavljanja zavisi i od staza u teretani

ja taj kontrakosi benc u zivotu nisam video ima 7 teretana kod mene ni jedna jedina nema kontra kosi ja kuci imam kosi benc i benc mogu znaci da radim benceve mogu razvlacenje sa bucicama sta jos mogu da radim kuci jedino nemam uslove za propadanja !Hvala za savete ako ima jos koji rado cu ga procitati Smile  Smile
i jos jedno pitanje s koliko kila sve to treba da radim?Ja imam na bencu 50 a na bucicama po 10 i jednu bucketinu od 15!?

pa sta ces kada nasi ne znaju sta valja

tezina zavisi od tvoje snage
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prashtati moramo,zaboraviti ne smemo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bi prvo kontra kosi , tj fokusirao bi se na kontra kosi i kao dodatnu vezbu kosi sa bucicama , kontrakosi jer je pectoralis maior(valjda se tako pise ) najveci misic , grudni , i najbrze se razvija , pa bi onda uradio letenje na kosom bencu za pectoralis minor , tako kako postoje dva misica (grudi) , ako se ne varam , nisam siguran tako da bi tako probao , tj. ja tako i radim , ne bi isao na previse vezbi , sto se tice broja serija , to i nije tako vazno vazno je utvrditi broj ponavljanja sa kojim ces raditi vezbe pa onda na osnovu toga broj serija , broj ponavljanja zavisi i od staza u teretani

ja taj kontrakosi benc u zivotu nisam video ima 7 teretana kod mene ni jedna jedina nema kontra kosi ja kuci imam kosi benc i benc mogu znaci da radim benceve mogu razvlacenje sa bucicama sta jos mogu da radim kuci jedino nemam uslove za propadanja !Hvala za savete ako ima jos koji rado cu ga procitati Smile Smile
Kako li tek zoves bucku od 30kg? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Qtek 
k one trenira
treba da se pkrije usima.
IP sačuvana
social share
[] []
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:27:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.