Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 23:09:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1432106 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 "Maltex" je koncentrovani sladni ekstrakt, proizvod koji svojim izgledom podseća na med, a koristi se u ishrani i u prehrambenoj industriji. Prednost ovog proizvoda je u tome što ne samo da predstavlja kvalitetan izvor energije, vitamina i minerala (kojih ima u njemu nekoliko desetina puta više nego u medu!!!), već je on i pomoćno lekovito sredstvo za lečenje bronhitisa. 
Zato se on posebno preporučuje deci, i stručnjaci bečejske pivare su specijalno za decu napravili "Maltex" sa ukusom narandže, da bi što više deci približili ovaj nutritivno zaista vredan proizvod. "Maltex" ne sadrži ni aditive ni konzervanse, a pažljivim tehnološkim postupkom su u njemu sačuvani svi dragoceni sastojci zrna ječma, tako da on predstavlja pravu riznicu zdravlja. 

Sastav 100g Maltexa 
Minerali  Na,K,Ca,P,Mg,Fe 
Vitamini  B1,B2,B4,B5,B6,E,A 
Ugljeni  hidrati 75g 
Energija  1270kJ/304kcal 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung galaxys I9000
Nikada nisam osetio potrebu za necim.Ranije dok sam cesce isao bio sam skroz zadovoljan i sa izgledom i sa tezinama i kondicijom.Sada sam zbog obaveza sveo treninge na tri puta nedeljno u teretani i jedan aerobni trning, i samo lagano odrzavam formu
Dobro i to je sasvim ok,ali ja i dalje cepam punom parom split 5x nedeljno,svaki drugi dan trbusnjaci,a svaki tre
ci aerobni Smile
ja jesam, maltex i kvas Smile
Sta je to maltex? Smile

I ja sam radio tako nesto samo sto sam trbusnjke cepo malo redje i posle sakog trninga sa tegovima obavezno bar dve runde sparinga ili na dzaku
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a šta je split? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prashtati moramo,zaboraviti ne smemo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Maltex" je koncentrovani sladni ekstrakt, proizvod koji svojim izgledom podseća na med, a koristi se u ishrani i u prehrambenoj industriji. Prednost ovog proizvoda je u tome što ne samo da predstavlja kvalitetan izvor energije, vitamina i minerala (kojih ima u njemu nekoliko desetina puta više nego u medu!!!), već je on i pomoćno lekovito sredstvo za lečenje bronhitisa.
Zato se on posebno preporučuje deci, i stručnjaci bečejske pivare su specijalno za decu napravili "Maltex" sa ukusom narandže, da bi što više deci približili ovaj nutritivno zaista vredan proizvod. "Maltex" ne sadrži ni aditive ni konzervanse, a pažljivim tehnološkim postupkom su u njemu sačuvani svi dragoceni sastojci zrna ječma, tako da on predstavlja pravu riznicu zdravlja.

Sastav 100g Maltexa
Minerali Na,K,Ca,P,Mg,Fe
Vitamini B1,B2,B4,B5,B6,E,A
Ugljeni hidrati 75g
Energija 1270kJ/304kcal

Smile Split je program treninga pri kome se svaki dan radi po jedna partija misica od 3-4 vezbe(zavisi od velicine misica) sa 8-10 ponavljanja u 3-4 serije.Reci mi sestro treniras i dalje aktivno ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam rekreativac, 6 treninga nedeljno-3 aerobna i 3 sa vežbama snage
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prashtati moramo,zaboraviti ne smemo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za vecinu devojaka iz moje teretane si pro sto se tice treninga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala, trudim se. sinoć sam sebe oduševila, trčala 80 minuta i to 20 minuta najjačim tempom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Dodaci ishrani su jedno a indzeksn je nesto drugo to se zove [glow=red,2,300] hemija [/glow] Smile

Dzabe ja 'krivio' deo teksta,stavljao navodnike,smajlije,govorio da se zajebavam - ti i dalje sve shvatas bukvalno Smile

Cudni ste vi pro bilderi Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa ima i boljih izvora ugljenih hidrata od maltexa , mislim da i nije neki izbor , ako vec uzimate neke ugljene idrate onda najbolje neke oblike glukoze , evo sada poceo da se prodaje kod nas i vitargo jos neznam koja je cena , bice skup u odnosu na dekstrozu ali je to najbolji ugljeni hidrat

split je raspored grupa misica po treninzima u okviru jednog trening ciklusa , trening ciklus moze biti 7 dana moze biti 5 dana u zavisnosti od kombinacije grupa misica i sistema treninga 

a sestro kada ces nam reci gde treniras ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
druže, ja sam se šalila sa tim maltexom na račun " hemičara", unosim ja svega dovoljno hranom pa ni ne treba nikakva dopuna osim vitaminske,
inače jedno jednostano objašnjenje-dextroza je glukoza, naziv dextorza ima zato što je desni oblik uh tj skreće ravan polarizovane svetlosti u desno, u ljudskom oragnizmu su samo desni oblici iskoristljivi a levi ne, npr, celuloza je levi oblik i zato nije svarljiva a zbog skretanja ravni polarizovane svetlosti u levo se zove i levuloza
to glukoza i dextroza je samo marketinški trik, kao ono - ulje bez holesterola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 23:09:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.