Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 18:16:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1431925 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Pogledao sam svoju sadašnju i prošlu kartu za članarinu. Prošla je trajala do 25.09.2006, a današnja do 25.01.2007. 25. decembra sam krenuo ponovo. Četiri ili pet dana sam imao upalu, ali sam radio pod upalom (sad da li ima efekta kad se radi pod upalom ne znam). Grudi mi pucale, ruke nisam mogao da ispravim, a ujutru sam jedva ustajao zbog trbušnjaka. Kao da su mi se mišići cepali od kostiju

nije zdravo decace,nije zdravo....

jer uzimas nesto?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Ne...Upala me je prošla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
visina?tezina?za snagu?za izgled?za masu?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
184cm, 75kg, za masu hoću da radim
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
dobro malo manje kilograma nego sto bi trebalo,imas jedan post na ovoj temi od mene,procitaj,najvaznije da se zdravo hranis,da unosis sve sto je potrebno,da radis polako,opusteno,nista ne moze preko noci,da ne pijes nista od "tabletica" i to je to,rezultat nece izostati,to je sigurno,sve zavisi od organizma,nekom treba manje vremena,nekome vise....genetika,a i spoljasnji faktori svakako...samo nemoj da juris i sve ce biti ok....normalno "obimna" ishrana je preduslov,5-6 obroka dnevno,sto vise kalorija,ali ne djubre,kvalitet pre svega,zbog tebe

pozdrav...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Primetio sam kada pojedem oko tri banane na dan da mogu veću kilažu da dignem. Eto tako sam danas radio rame sa 70 kg (ne radim sa šipkom nego na spravi Shoulder press) po 6. Prošli put sam radio 60 po šest puta, dok sam danas uradio po 10 ponavljanja
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Primetio sam kada pojedem oko tri banane na dan da mogu veću kilažu da dignem. Eto tako sam danas radio rame sa 70 kg (ne radim sa šipkom nego na spravi Shoulder press) po 6. Prošli put sam radio 60 po šest puta, dok sam danas uradio po 10 ponavljanja

ne radi se o kilazi,ja nogama mogu da dignem sve tegove na svim spravamo koje postoje,sto ne znaci ama bas nista,ni da sam u kondiciji,niti da imam snazne noge,a pogotovo da mogu dugo da trcim....da ne duzim....gledaj da se koncentrises maksimalno na vezbu koju radis,da imas ispravan polozaj tela i naravno da lepo odradis vezbu,upoznaj svoje telo,svako je razlicito i svako ima svoj nacin na koji savladjuje napor,banane su zdrave,kao i svo voce,povrce,ono je izvor vrste proteina koje nema ni u jednoj drugoj namirnici,samo jedi raznovrsno i obimno i bice rezultata...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
Covece vidi se da si expert Smile.

Aj onda pomozi meni.

U poslednjih mesec dana sam se ugijo izmedju 11kg i 12kg, sada imama 83kg Smile i stomk(poveci)

Kako da oslabim,i nabacim malo misicne mase, inace jedva uradim 10 komada slekova a trbusnjake mogu da sanjam.

Jeli ima neki program vezbi( naravno postepeno jer posle ovih 10 sklekova imam upalu da nemogu da operem zube Smile).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Covece vidi se da si expert Smile.

Aj onda pomozi meni.

U poslednjih mesec dana sam se ugijo izmedju 11kg i 12kg, sada imama 83kg Smile i stomk(poveci)

Kako da oslabim,i nabacim malo misicne mase, inace jedva uradim 10 komada slekova a trbusnjake mogu da sanjam.

Jeli ima neki program vezbi( naravno postepeno jer posle ovih 10 sklekova imam upalu da nemogu da operem zube Smile).

visina?cime si se bavio to vreme,mislim poslednjih mesec dana?cime se inace bavis?nacin ishrane?sta obicno jedes?i koliko?kada i koliko spavas?da li se dovoljno kreces?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
imam 185cm, trenisarao sam kosarku veoma ozbiljno do ovog leta( i od tada sam se udebljao), pa jedem po 4 ili 5 puta dnevno sta stignem( nemogu da kazem da ne jedem pice i pleskavice, ali jedem i kuvano -mama me tera), u poslednje vreme se slabije krecem, a i kondicija mi je ocaj posle 50m trcanja ne mogu da disem (naravno ne pusim), fudbal tu i tamo....Spavam bogami dosta i do 12 sati...A iplus su mi malo ramena ka napred...kako to da ispravim?
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 22:09:36 od TheSerdaweKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 18:16:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.