Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 21:40:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1429271 puta)
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Koliko ja znam, ''greh'' je odvajati ledja i biceps, pa ti razmisli.Mozes ti uzeti ovde mishljenje, ali je najbolje sam da isprobas sta je za tebe najbolje!!!
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Hteo bih da pitam koji je od ova dvatreninga bolji:

Svaki dan na kraju se rade trbušnjaci pa ih neću pisati

Ponedeljak: Grudi, triceps
Utorak: Leđa, biceps
Sreda: Odmor
Četvrtak: Ramena, noge
Petak: Grudi, triceps
Subota: Odmor
Nedelja: Leđa, Biceps

I tako u krug, dva dana pa odmor, ili sve to ali da se radi grdui biceps i leđa triceps?
Znam da ovim prvim opterećujem samo dve grupe mišića. Sad ne znam da li je to dobro

ako nisi na AAS onda je mnogo treninga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6120c
definitivno mnogo treninga... postaces kao ja... ja sam umesto da dobijem, poceo da gubim masu, sve dok nisam smanjio broj treninga... i da, po meni, jeste glupo razdvajati ledja i biceps...

aj ljudi, sta da radim, nemam trenutno za gym al' bi da odrzim tonus, rasturam se od sklekova, cak ih radim  i sa opterecenjem al mogu max 5 2litri u ranac da stavim, dakle 10kg sto je sica Smiley dajte neku ideju, nesto tesko a da mogu da stavim u ranac... probao sam monitor, ne moze da stane....
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC one s
@zenit meni mladja sestra legne na ledja pa tako picim sklekove, ima 40kg. mada ja to ne radim redovno.  Smile
ne znam sta da ti savetujem, a da ti to vec ne znas. (sklekovi, trusnjaci, ako imas negde vratilo itd...)

@Mosquito nemoj raditi trbusnjake svaki trening. dovoljno je svaki drugi trening. inace plan je ok, probaj da rasparis cetvrtak, ubaci noge kada radis ledja, a ramena kada radis grudi, tako da imas dan vise za pauzu, moj plan je slican tvom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
aj ljudi, sta da radim, nemam trenutno za gym al' bi da odrzim tonus, rasturam se od sklekova, cak ih radim  i sa opterecenjem al mogu max 5 2litri u ranac da stavim, dakle 10kg sto je sica Smiley dajte neku ideju, nesto tesko a da mogu da stavim u ranac... probao sam monitor, ne moze da stane....

Па ја сам сипао песак у дволитру и тада има око 3.5 кг....само не знам да ли ти је проблем наћи песак поз
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung R210

ja nisam za ovo opterecenje ( probao sam par puta i mislim da nije bash dobro za kicmu) Smile
imas varijantu sa podizanjem nogu ili cak stojeci na rukama , takodje pokusaj tzv. dijamantski polozaj ruku , zatim tzv. hindu i dive bomber sklekove
vise o ovome na
Kod:
http://bodyweightculture.com/forum/index.php?sid=e9248b7ed1673fe6c0d2e5127e9e7680
http://www.frixo.com/sites/fitness/forum/forum_topics.asp?FID=2
Kod:
http://rapidshare.de/files/3364671/Matt_Furey_-_Combat_Conditioning__1_.rar.html
Password:www.AvaxHome.ru

Citat
Review:

This has to be the best exercise manual I have purchased. No equipment required. You will get results, very quickly. From what has been shown to me by yoga instructors, some of the exercises are yoga poses. There are enough things demonstrated in this book to keep interest level high - workouts will never go stale. I can't recommend this book enough - Matt Furey deserves major kudos here.
Kod:
http://www.mattfurey.com/index.htm
« Poslednja izmena: 11. Sep 2006, 08:49:38 od Iron2000 »
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

ja nisam za ovo opterecenje ( probao sam par puta i mislim da nije bash dobro za kicmu) Smile
imas varijantu sa podizanjem nogu ili cak stojeci na rukama , takodje pokusaj tzv. dijamantski polozaj ruku , zatim tzv. hindu i dive bomber sklekove
vise o ovome na
Kod:
http://bodyweightculture.com/forum/index.php?sid=e9248b7ed1673fe6c0d2e5127e9e7680
http://www.frixo.com/sites/fitness/forum/forum_topics.asp?FID=2

nema nista od ovoga , beskorisne vezbe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung R210
@Uboje
sta bre nema
nemas ti pojma Smile
zasto ih onda rade Navy SEALs , svi koji se bave borilackim sportovima....
teretana je za pozere Smile
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@Uboje
sta bre nema
nemas ti pojma Smile
zasto ih onda rade Navy SEALs , svi koji se bave borilackim sportovima....
teretana je za pozere Smile

hahaha koj si kralj , pa da li vidis kako se zove topic fitness i bodibilding ne zove se borilacki sportovi ili specijalne jedinice

specijalne jedinice rade u teretani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Kod mene ovamo pun qrac nekih specijalaca - Zandarmerija,SAJ-ovci,cuvari sa KPD-a,pandura milion...I samo neke price o mafiji i slicno Smile Vrhunac je bio kad je bila prica o nekom Joci Amsterdamu(za kojeg sam kasnije cuo iz novina),kako ga je jedan lik sprovodio u CZ ili gde vec,a ovaj mu rekao "Da sam imao oko sebe ljude kao sto ste vi,nikad me ne bi sjebali" Smile

Jos sam naucio da je Sao Paolo - glavni grad..Argentine  Smile Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 21:40:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.