Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 00:38:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1428300 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
ao brate pa svaka ovom cast koliko dize, nemam reci stvarno. jos kda znam da li su ploce od 20 ili 25kg
necu vise ovakve slike da gledam, nabijam sam sebi komplekse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Ja imam sve te filmove, kad bi mogao okacio bi ih na sajt!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
sta ima , aj napisi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Brateeeeeeeeeee Smile
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ja imam onako negde desetak DVD  od ovih poznatijih ali nekako su mi bez veze ti sto imam ko neki dokumentarac ali kupio sam kod nas od Sarceva DVD i to dva izdanja jedno starije koje je na 1 DVD i najnovije koje je na 3 DVD a nije ni skupo , e to je nesto iz cega mozes da naucis , sve vezbe za svaki misic objasnjene u detalj zasto se koja radi , kako , ma sve , to staje na dva DVD i jedan ceo DVD o tome sta jesti i kada sta jesti a posebno se osvrnuo i na zene i njihove dijete i objasnio zasto ne deluju , covek je 2 sata pricao samo o ishrani a mogao je ceo dan tako , e to je nesto za sta treba dati pare ovo ostalo je za mene krs , kako mi je rekao Sarcev uskoro ce i novi DVD  , i jos dosta toga , njegovi suplementi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Citat
kako mi je rekao Sarcev...

Opa,bato! Smile

Zezam se,nego,reci ti meni kako ja da dodjem do tih DVD-ova od Sarceva? Moj drug ima neke gluposti o Kolmenu na 2 CD-a,cak nisam ni odgledao sve posto smara,to je vise o njemu nego o vezbanju uopste...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
kako mi je rekao Sarcev...

Opa,bato! Smile

Zezam se,nego,reci ti meni kako ja da dodjem do tih DVD-ova od Sarceva? Moj drug ima neke gluposti o Kolmenu na 2 CD-a,cak nisam ni odgledao sve posto smara,to je vise o njemu nego o vezbanju uopste...

pa preko neta se cujemo , ima on sajt a i na drugim forumima , getbig najcesce tamo je dosta IFBB i vecina su OK likovi , a od nasih tu je na x3mforumu
evo ti ovde ima broj telefona i slike sa DVD   http://www.x3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=910&postdays=0&postorder=asc&start=0

a bice i na  http://x3mgym.com/e-shop/?p=productsList&iCategory=12   kako su mi rekli bice dostupni od septembra svi DVD sa tog sajta

ja sam mislio da skinem preko neta ali nema nigde pa sam uzeo od ovog lika puko sam negde 900din. malo vise ne secam se , onaj drugi od jednog DVD je jeftinije ne secam se koliko sam njega platio on je jos jeftiniji , a provrio sam kod Milosa i Milos mi je rekao da mu je on dao dozvolu da ih prodaje , ja mislim da ima samo na ta dva mesta nisam nasao nigde drugo

saznao sam da ce uskoro biti i novi DVD  , a uskoro dobijam i jos tri ekstra DVD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ja sam Kolmanov poceo da gledam i video da je glupost nista ne mozes da naucis , ja gledam da uzmem gde objasnjavaju kako se sta radi , zasto , i od Lee Priesta sam gledao dva i to je bez veze
stize mi od  Victor Martinez novi DVD , on je buduci Mr.O kada se Roni povuce , kazu da je dobar , i serija od Muscle i Fitnessa ili tako nesto gde je trening detaljno objasnjen a kako sam video nema nigde shareovano na neto pa cu je probati da bacim ako uspem , ako ne onda cu na youtube staviti neki insert
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Skini film od katlera  NEW, IMPROVED AND BEYOND   CD3!! Dosta toga je objasnio i za trening i za ishranu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
moj drug je valjda neki Arnoldov film gledao, znam da mi je nesto pricao. jel gledao neko to, jel valja? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 00:38:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.