Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 12:22:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 877 878 880 881 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328813 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
HTC Sensation
Naravno da mogu da pomognu...naravno samo ako imas pravilnu ishranu+sagorevac+kardio...

Mislim tako mozes i bez sagorevaca al ce uz pomoc njega to ici brze,zato se sagorevac i koristi mahom kod ljudi koji imaju dosta toga da skinu...e sad sto ima nas bolesnika koji hocemo da skinemo svaki gram sala viska i to sto pre to je vec nas problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
SonyEricsson W800i
Hocemo "sve i odmah"  Smile
To moze da mi bude neka "last stand" opcija, cenim da ce se ovo dovesti u red kad budem sredio ishranu i spavanje, ishrana zeza, jedem dobru hranu ali jedem bez nekog reda ... verovatno zato i nece da se skine to donje stomace  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Не можеш ти људима да објасниш да протеин није хемија

I džanki kaže da belo nije droga. I grobar kaže da nije kockar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
протеини су хемија јер су хемијски обрађени као и сви суплементи. проблем је што већина људи хемију повезује са стероидима...

али кад погледате мало боље, доста хране коју свакодневно користимо су хемијски обрађене, тако да нема ништа лоше у коришћењу протеина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
You are what you eat.

Sve vuče posledice. Proteini se danas uzimaju ko leba. Odluka je na vama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Wave II
Ih, vi ste stvarno "pucaci"  Smile
Jel mogu ti sagorevaci da pomognu u skidanju mog pivskog bojlera, doduse ne toliko velikog? Cepam neki amaterski kardio tipa vijaca i ponekad plivanje  Smile

Да ти кажем из личног примера, користио сам прво Л-Карнитин, то ти је по мени женски сагоревач, да би са њим скинуо тај стомак, морао би да се убијаш од кардио тренинга сваки дан... Тренутно узимам "Унидајн" од Универзала, имаш га тренутно на акцији у Панспорту, пијем га 20ак дана, презадовољам сам! Што се тиче тог "не толико великог пивског стомака", он се најтеже скида, немој да те заварава то што је "не толико велики". Чисто да напоменем, без сређене исхране неће да ти помогне ниједан сагоревач. Морао би да избациш скроз сокове, грицкалице, слаткише, да хлеб сведеш на минимум као и црвено месо. Такође, мањи оброци, а чешћи!

Још једна веома битна ствар за кардио тренинг је пулс, мораш да га држиш у зони 1, у тој зони сагорева масти, мени је рецимо та зона од 151 до 161, од човека до човека је различито... Ако пређеш у зону 2, она ти је већ за кондицију, и у њој лако може да ти се догоди да "отопиш" и мишићну масу... Smile

e sad sto ima nas bolesnika koji hocemo da skinemo svaki gram sala viska i to sto pre to je vec nas problem

Само ћу да ти кажем да свако коме сам поменуо да користим сагоревач, удара се у главу и прича ми да нисам нормалан... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
HTC Sensation
Koliko je sad taj sagorevac na akciji? Ja sam koristio svojevremeno Animal i jebe keve,al mi se ne daje 4 hiljade...

Naravno da ljudi imaju predrasude,ali to je iskljucivo posledica neinformisanosti,nezainteresovanosti za tu materiju(ne za suplemente i sagorevace vec generalno sve sto se tice vezbanja) i neiskustva.
Nekada davno sam radio u jednoj teretani kao instruktor i nagledao se i naslusao svega,covek je stoka koja hoce odmah i sve i da bude sto jeftinije a kvalitetno.

Odgovorno tvrdim da proteini i sagorevaci masti nisu stetni po zdravlje,a nek svako misli sta hoce...mislim i treba da misli jer svako ima pravo na to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Wave II
http://www.pansport.rs/Sagoreva%C4%8Di-masti/Termogenici-i-kompleksni-sagoreva%C4%8Di/UN156-Unidyne.html

Пази, ти сада ако би га узимао две године без престанка, свакако да би се то одразило на твоје бубреге и јетру, али ако узимаш у прописаним количинама, нема шансе ништа да ти буде и ту нема коментара. Исто и сагоревач кад би попио данас 20 пута, иста би прича била... Јебига, такав ти је наш народ, предрасуде колико хоћеш... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
I ja sam gutao proteine i kreatine ali nikad nisam poricao da je hemija. Hemija jer je dobijeno procesom hidrolize. Nije to posireno mleko, nešto što je dobijeno prirodnim putem. Suplemente ne može svako da proizvede. I jetra ne može to da vari kao jaje ili ribu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Што се тиче тог "не толико великог пивског стомака", он се најтеже скида
Pa da, donji stomak je najzajebaniji ... Nista, moracu da se zainatim bas muski kada budem resio skroz da se resim tog viska. Do tada dodati jos malo misicne mase, taman stize sprava za propadanje, zgibove i trbusnjake, uz ovo sto sada radim ima da se vratim u formu kao kada sam se aktivno bavio sportom  Smile
Doslo vreme da se vrnem malo u red !
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 877 878 880 881 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 12:22:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.