Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:53:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 884 885 887 888 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328595 puta)
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
LG 03
   Smile Smile sta ovo uradi malom decaku  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Wave II
Мислиш шта фотошоп уради малом дечаку? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Nokia 7500

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
LG 03

Smile Smile

Smile nije fotoshop ... veruj mi , jedan malom decaku trenira street workout ...ko zna ...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Haha, nhf, ali ovo gore je čisti fotošop. Ima klinaca koje roditelji tjeraju na takve stvari i koji su prenabildani, ali ovo gore je smiješno, a ne tužno Smile
IP sačuvana
social share
Sanovnik | Dnevni horoskop | Ljubavni stihovi
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Nokia 
ma to nije ni fotošop,prije će bit da je paint
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ovo je hrana za decu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung 111111
Imam par ozbiljnih pitanja,pa ako moze neko ko ide godinama u teretanu ili se pak dobro razume da mi odgovori , ako ne onda nema veze  Smile
Dakle sportom se bavim rekreativno.A u teretanu sam zadnjih par godina isao periodicno u kratkim vremenskim intervalima takodje opet rekreativno.Dakle tipa odem danas i prekosutra pa sledece nedelje nekoliko puta i tako 3 meseca pa prekinem i tako u krug pa godina vec.
I sad sam krenuo skoro nesto kao ozbiljnije..Nista preterano niti imam neki cilj da se bildujem i tome slicno.Vise to radim zbog slobodnog vremena i kako bih bio u kolikoj tolikoj formi.

Sta me zanima..

1.Suplementacija ? Sta koristiti,gde kupiti,koje proizvode kupiti ? Kako ih koristiti,koliko dugo ? Da li ih korisiti ? Da li su stetni u kojoj meri ? Cega se paziti ?

Da pojasnim.Internet je bara svega i svacega.Da pocnem da googlam o tome verovatno bih propricao kineski dok dodjem do nekih normalnih informacija.Jedni pricaju jednu pricu neki drugi drugu...
Takodje me zanima naravno..Ja sam tek krenuo da li bas odmah da se puknem suplementacijom ?
Da li suplementacija moze da nadoknadi ishranu koja je onakva ili ovakva.

Prosto,vi trenirate,to vam je hobi i nacin zivota.Ja iskreno ne zelim idem tako daleko da ceo dan planiram obroke i preracunavam kalorije i macujem se brojem proteina i ugljenih hidrata.Zbog toga nalazim da meni kao nekom rekreativcu neki suplemen moze pomoci u tome.Gresim li ?

2.Trening.

Trening vodim po sledecem principu ..3 puta nedeljno..Tipa ledja i triceps,grudi i biceps,ramena i noge..I trbusnjake smestim negde  Smile Dakle iskreno nemam pojma kako ovo da organizujem,jer ovo je neki univerzalni model treninga kako sam primetio. Smile
Takodje vezbe neke ako znate koje bi mogli da mi preporucite da su dobre slobodno.Za bilo sta.
Interesuje me naravno koliko serija koju vezbu po koliko ponavljanja.
Uglavnom da vi sad udjete u teretanu kao pocetnik.Zelite to da skarabudzite u 3 dana i da to naravno lici na nesto i daje rezultate..sta bi to bilo konkretno,koje vezbe,broj ponavljanja,serija..

3.Treca stavka .. Vase preporuke.
Sta da vodim racuna .. cega da se pazim da se ne povredim.Koji su to neki saveti sto se tice teretane za pocetnika a da nisu gole price i sviranje kurcu.
Dakle sta bih trebalo da vodim racuna kako bih svoje vreme tamo proveo kako treba,da to na nesto lici,da se ne povredim i da naravno napredujem vremenom. Smile

Veoma sam zahvalan ko god mi odgovori je zaista nemam kome da se obratim jer nemam nikog ko ide u teretanu.. Smile A one koji nesto znaju kad ih pitam odjebu me u pet minuta i uglavnom sve cujem kontradiktorno Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Wave II
Па овако, ја немам написмено да сам стручан из ове области, али мислим да могу доста да помогнем, што из мог искуства што из искуства људи из моје околине... Мада више из личног искуства... Smile
Тренутно сам мало припит, па ако нешто не објасним баш најбоље, не замери... Smile

1. Суплементација
Овде бих те прво питао шта ти је тачно циљ? Повећање масе, повећање снаге, мршављење...???

Пази, суплементација ти је додатак исхрани, никако није замена, то мораш да имаш у виду, и ако ти исхрана није сређена ништа ти неће помоћи... Па те с' тога прво питам, како изгледа твоја исхрана? Ако би могао да опишеш бар у кратким цртама...
Веј протеин би увек требао да имаш при руци и да узимаш бар једном дневно после тренинга, то ти је неки минимум минимума...Сам протеин бар ја не сврставам у суплементацију, а верујем да ће ти још доста људи ово исто рећи... То ти је нешто што требаш да уносиш константно...
Што се тиче оног дела да ли су штетни, тешко питање, пази, ако узимаш у нормалним количинама и придрћаваш се упутства за употребу, немаш чега да се плашиш...

Пази, овај ланац се састоји из три карике, и ако једна од ове три карике недостаје, не можеш да очекујеш Бог зна какве резултате. Те три карике су: тренинг, исхрана, суплементација
Поред све суплементације, мораш да имаш сваког дана 3 јака протеинска оброка да би могао да очекујеш добре резултате... О самој исхрани ћу писати када напишеш како ти иста тренутно изгледа...

2. Тренинг
Сваки тренинг, уколико је доброг интензитета је добар тренинг.
Моја недеља изгледа овако:
Понедељак: Груди и бицепс
Уторак: Ноге и листови
Среда: Пауза
Четвртак: Рамена и трицепс
Петак: Леђа
Субота и недеља пауза

Ово што ја радим ти је тренинг са две групе мишића дневно, и ако желиш овај систем да радиш имаш моју топлу препоруку. Леђа и група су ти велике групе мишића и ваљало би да их издвојиш да их радиш посебно...
Ја радим сваку вежбу по 5 серија, са повећањем тежине. Што се тиче броја понављања то код мене изгледа овако: 12 9 6 6 3
Што се тиче трбушњака можеш да их радиш сваки дан, тако мислим да ти је најбоље. Ја их тако радим, и то кући, ово: https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

3. Тачка разно
Понављам опет, исхрана ти је број један... Њу мораш да доведеш максимално у ред... Ниједан суплемент није чаробни напитак, и ништа неће да те "направи" преко ноћи, много ти је битније да ти исхрана и ово све пређе у навику, наравно ако желиш резултате на дуже стазе... Понављам, моја препорука ти је да узимаш веј протеин и да средиш исхрану, а уз добар тренинг резултати ће доћи временом... Smile

Надам се да ништа нисам прескочио да одговорим... Ако имаш још нешто да питаш, питај слободно, ту сам да помогнем... Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2014, 23:12:40 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung 111111
Oko suplementacije i hrane..
Pa ne znam nisam razmisljao cilju ali forma i povecanje snage mi je prioritet.Uglavnom bavljenje sportom.Ne profesionalno..Ne cilj da se nabildujem.Interesujeme odrzavanje forme i povecanje snage kroz odredjeno vreme naravno.
Sto se tice ishrane.Hranim se relativno po meni dobro.Ali ne i zdravo.
Odnosno,svakog dana imam jelo sa belim mesom.To je rucak.
Dorucak mi je promenljiv u skladu sa obavezama.Ako sam kod kuce to je klasika od jaja,sira i tako dalje a kada nisam kuci uglavnom brza hrana ali nista preterano jer vise jedem kuci nego u pekari.

Znaci ako sam te dobro razumeo..Protein je stavka jedan koju moram da uzmem.Odsnosno protein i teretana idu ko dzem na leba ? I njega bi vec mogao da nabavim bez obzira sto stam maltene krenuo skoro ?

Oko treninga..

Dakle mislis da je tri dana nedovoljno i da bi bilo pametno barem 4 dana da radim ?

Oko tacke razno nemam pitanja razumeo sam sve i gledacu da to primenim.

Inace havala ti puno sto si izdvojio vreme da mi odgovoris  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 884 885 887 888 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:53:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.