Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Nov 2025, 22:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 744 745 747 748 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1350486 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Koji tje ti kurac ta govna, bolja da si za te pare kupio neku ozbiljniju literatiru, "Osnove sportskog treninga", Atropomotorika, biohemijski procesi, Anatomija. .. sad bi bio zmaj!
Nije ti to kao clockovanje procesora dechache ... Smile  Smile

Smile Smile Smile Smile izvini ....sve je to davno procitano  ...sorry nisam ja pocetnik...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Sve mogu da razuzmem ali uzimati hemiju ako nisi profi BB nikada necu moci  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sve mogu da razuzmem ali uzimati hemiju ako nisi profi BB nikada necu moci  Smile

Ja ne koristim i verovatno neću, al glupo je tako gledati na stvar. . .

To ti je kao da kažeš : "Što uzimaš patike za fudbal ako nisi profi fudbaler?"

Proteini su suplementacija ishrani, cepaju je oni koji se nemaju pare da jedu svaki dan belo meso, i sva ostala sranja, a imaju dovoljno da kupe ovo. . .

Ja ne volim, al ne treba biti isključiv. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 

Dominiko nikako da skapira da nasi organizmi nisu savrseni i da nam treba  podrska suplemenata u ostvarivanju dobrog rezultata, ponajvise zdravlja. Osobe koje kategoricno odbijajo suplemente nazivajuci je hemijom, obicno se dave mesistem koje je puno aditiva,hormona i antibiotika,a da ne pricam koju stetu nanonis jetri i bubrezima velikim unosom proteina zivotinjskog porekla, al ok - nije sve za svakoga, imas ti ljudi kojima do kraja zivota ne klikne u glavi, treba i takve razumeti ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ja zaista vise ne mogu i nemam zivaca da pisem ovde o aas,proteinima i svemu tome...postoje sajtovi koji su za to namenjeni i tamo ima sve o body buildingu jer pravi profesionalci su davno napisali teme o ishrani,suplimentima,aas i sl...idite tamo pa citajte i edukujte se....onaj ko hoce lepo da izgleda,taj ce da ispravi svoje nedostatke,da popravi losu i napravi dobru i kvalitetnu masu...a to bez ishrane,proteina,treninga,odmora i anabolika(donekle) ne ide....ja bar nisam takmicarski nastrojen za sada...mada u buducnosti....sto da ne ....ko zna...
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 01:45:46 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N-shurnaest
ja zaista vise ne mogu i nemam zivaca da pisem ovde o aas,proteinima i svemu tome...postoje sajtovi koji su za to namenjeni i tamo ima sve o body buildingu jer pravi profesionalci su davno napisali teme o ishrani,suplimentima,aas i sl...idite tamo pa citajte i edukujte se....onaj ko hoce lepo da izgleda,taj ce da ispravi svoje nedostatke,da popravi losu i napravi dobru i kvalitetnu masu...a to bez ishrane,proteina,treninga,odmora i anabolika(donekle) ne ide....ja bar nisam takmicarski nastrojen za sada...mada u buducnosti....sto da ne ....ko zna...

Vidi se da si prochitao dosta ...  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung i5700 + D880
A sta je pogresio? Osim ovog dela o steroidima, gde se ogradio sa onim "donekle"...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N-shurnaest
Da, sjajno se ogradio ... Ali hej ako on misli da tje to njemu da pomogne, pogotovo na temu sopstvenog zdravlja u budutjnosti samo nek pichi donekle anabolike.  Smile

IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ja vise na temu BB I FITNESS necu da pisem...ono sta budem radio,kako se budem hranio,koje suplimente koristio i svo znanje koje budem stekao ZADRZAVAM ZA SEBE....i ogradjujem se od svega....jer nemam vise zivaca da se prepucavam sa raznim osobama na ovome forumu i sire...mislio sam da se napravi eto ..neko mesto na kome svako moze svoja iskustva (sa suplimentima,treningom i svemu ostalom da podeli) ali ne...previse je naturalaca i onih koji znaju ovde...zato ja dizem svoje sidro i odoh..jer je svaka moja sledeca rec suvisna na ovom delu foruma pored ostalih koji mnogo znaju o ovom sportu... Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 14:48:27 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Nokia 5310
neka stavi ovaj naturalac koju sliku cisto da pogledamo...znam ja naturalaca koliko oces(ako se neko ko pojede kilo mesa dnevno moze nazvati tako,jer to je extrem) i nikad nisu ni za prinjeti onome ko koristi suplementaciju i pravilno se hrani..bilo da se radi o masi ili definiciji
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 14:53:24 od steletrile »
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 744 745 747 748 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Nov 2025, 22:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.