Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 22:09:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1339352 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pozz

eve jednog pitanja  Smile prestao sam sa teretanom iz zdravstvenih razloga pre 5 meseci i tada sam prestao da pijem proteine i ostalo mi je vise od pola kutije!!  to je ultimate nutrition whey supreme pa me zanima kako mogu proveriti jeli jos uvek valja posto sada smem da se vrnem u gym i poceo bih ponovo sa ovim. btw rok trajanja jos nije istekao vazi do 2012 i bio je na sobnoj temperaturi zatvoren naravno  Smile na prvi pogled deluje isto ko kada sam ga kupio... a nebih da se otrujem  Smile

moze on duuuuugoooo da se koristi i posle isteka roka ...no problemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
SonyEricsson k750i
hvala na odgovoru  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Imam pitanje...Odnosi se na PWM-Obrok posle treninga

Znaci kapiram da treba odma,momentalno posle treninga da pijem vode ko konj(ako neko moze da kaze koliko otprilike u dcl,L?) i kapiram da treba da unosim proteina znaci da jedem:Mladi sir,jaje,pilece belo,riba...Generalno gledano mislim da samo ove 3 vrste jela jedem uz ELLA SIR sa 0,0% mlasnoce,znaci ove 4 vrste jela...Da malo odbegnem od PWM-a i da kazem...Ja sam do sada obicno jeo 2 obroka na dan,2 redovna pa prezderavanje oko ponoci,znaci sad sam obroke podelio na 4 eventualno 5 ali uglavnom 4,znaci postepeno cu stici do 6 obroka na dan...E sad zanima me da li je dobro ili lose sto sam jedem ova 4 jela sto se tice proteina?Hleb polako ali sigurno jedem sve manje + uz to i kad ga jedem jedem crni lokalni bas crni ne ofarbani nego od crnog brasna...Znaci da se vratim na PWM,ja se ne ubijam nesto od treninga,jebiga radim trbusnjake(oko 100) i sklekove(oko 50) i to je to  Smile da li je to dovoljno?Posto ne planiram bas da budem bilder nego neka normala,prosek...Zanima me sta su ugljeni hidrati,sta se podrazumeva od hrane u to?Posto pise da i to treba da jedem,evo sacu da se bacim na trening pa probajte da mi odgovorite do negde pola 8 kad cu vec sigurno biti gotov pa onda da jedem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ugljani hidrati - vlaknasto povrce, kuvani krompir, pirinac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
procitaj ovo i mnoge stvari ce ti biti jasnije  Smile
http://www.athleticsgym.co.rs/nutristika.html
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
dao sam mu potrebnu literaturu ...nema potrebe sada za linkovima...ima on da se razbije od citanja sad Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Ovo ce biti mozda smesno...Ali ljudi ja sam odradio 15-tak sklekova,40-tak pravih trbusnjaka i uzeo sam biciklo sa brzinama leva ruke 3 desna 6 i rokao sam hm pa 3-5km nisam siguran koliko ali sisao sam sa 3. sprata zgrabio bajk i cepao maksimalno znaci ko u teretani na biciklu kad se ubijas dajes sve od sebe...20 minuta sam rokao napolju,jedva sam se popeo u stan,dok pisem ovo curi mi znoj sa svakog dela tela,znaci prosto neverovatno...Sad idem da se okupam brzo pa onda da cepam mladi sir,vodu i imam bareni krompir od rucka...Koliko kolicinski ae vidite da mi kazete do 19:30 posto cu se tad okupati pa cu da vidim sta ste napisali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
E tako,znaci pojeo sam po mojoj proceni znaci ne znam tacno ali ovako na pogled mi je delovalo izmedju 50 i 150 g sabackog mladog sira,pa sam posle uzeo jos i cepao malo ella sira sa 0% masti...Popio sam 3,4dcl vode i posle obroka sam popio C vitamin koji pijem odkad sam resio da krenem sa ovim,znaci od nedelje vec 4 dana, pre toga sam se kupao,mlakom-toplom vodom.Kasnije cu jos pojesti 2-3 kuvana jaja i jos malo mladog sira uz vodu naravno i to je to...
Znaci evo kako mi je izgledao dan danas i zanima me da li je ovo dobro za pocetak razvijanja?

Ustajanje 6:45

Pranje zuba,umivanje,pakovanje knjiga,oblacenje...

Obrok 1(06:55-07:00)

2 kuvana jaja bez icega samo voda jos uz to

Kretanje u skolu peske laganeze 7:10,stigao u skolu u 7:25,skola smaranje na casovima,zajebancija,tukao ortake sa sela,jurnjava,agilnost...

Stigao kuci oko 12:45

Obrok 2(ne secam se tacno ali mislim da je bio izmedju 13:00-14:00)

100 g ribe(nazalost u brasnu,jebiga keva navikla pa je verovatno zaboravila da sam rekao da od sad jedem bez brasna) 1 parce pro crnog hleba,limun po ribi,voda

Od oko 2,pola 3 spavanje do 16:15

ustao,smarao se nesto na netu,zadovoljavanje potreba(Dobar sam bio,mislim da sam jednom procitao da je super sto vise izbaciti iz sebe?)

Trening 18:45-19:20,19:25

15-tak sklekova,40-tak pravih trbusnjaka,silazenje dole uzimanje bajsa i voznja na maksimalnoj brzini sa maksimalnim intenzitetom,nekih 3 KM mozda i vise,dolazenje kuci,pranje

Obrok 3: 19:30-19:45

50-120,150 g mladog sira,30-50g Ella sira,3-4dcl vode

Obrok 4(Bice oko 21:30-22:00):

2-3 kuvana jaja,malo mladog sira

Eto to je to,znaci jeo sam tacno ono sto sam napisao,gde sam napisao da sam jeo hleba tamo sam jeo i toliko sam jeo,gde nisam-nisam  Smile Zadovoljan sam,na dobrom sam putu i ne osecam glad sa picom,cevapima,lazanjom,burekom i ostalim sranjima...Dobro se osecam i imam osecaj da ce se brzo pokazati napredak...Da napomenem samo da sam danas bio razlicite vode,znaci voda je stalno pored mene,sad rokam Akva Vivu,a u toku dana sam rokao Prirodnu-Gaziranu-Izvorsku vodu Rosu...Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung Galaxy S III
Imam jedno pitanje za iskusnije teretanaše !

Planiram da promenim ritam i u jednom trenungu bih se iskljucivo posvetio jednoj particiji misica. Npr, triceps radim ponedeljkom i samo triceps! U sredu onda iskljucivo samo ramena, al ih odradim posteno! I tako svaki drugi dan po jednu misicnu celinu !?

Imam osecaj da na taj nacin mnogo bolje odradim odredjene delove, nego li kada ih vezem sa drugim misicima.

Da guram tako ?  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
tako je navodno trenirao rajan rejnolds, i bogami.. isplatilo mu se : )))

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 22:09:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.