Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 23:41:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1471868 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3663
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung A14
Citat
sloziti sa tom konstatacijom o visenju, cak i devojka koja ima lep oblik tela ali nije bas zategnuta moze izgledati lepse od ovih fitnes riba koje su poplochane kao kupatilo i vise izgledaju kao dechaci nego kao zene....
To je lepota misica koju one prezentuju a ne svoju lepotu, banalno ih je i porediti sa devojkama koje su atletsko/sportski gradjene (meni omiljene :o) )

Nego!! Jel valja ovaj ritam za gym:

- pon: grudi/ruke - 4x10 serije
- uto: free
- sre: ledja/triceps - 4x10 serije
- cet: free
- pet: ramena/podlaktice
- sub: free
- ned: noge

ili bih mozda trebao da ucestalije vezbam?

treba mi nesto za duge staze... sto ce uz redovnost garantovati napredak...

?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
0722_C22.jpg (0 KB)
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 23:29:14 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung i5700 + D880
U sacuvaj boze kakva je ova na predzadnjoj slici.Ko gorila Smile

To ti je, batice, Ilona Zarubica, bodibilderka... Znaci, zlo i naopako, ne znam sta da kazem. Tokom njenog poziranja, jedan drug je viknuo "to, momcino!" ali smo mu mi onda objasnili da nije bas pametno da se zajebava sa ovom gospodjom, cenim da bi nas prebila k'o male majmune...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@Falzone: jel ovo Pedja na zadnjoj slici?
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60

To ti je, batice, Ilona Zarubica, bodibilderka... Znaci, zlo i naopako, ne znam sta da kazem. Tokom njenog poziranja, jedan drug je viknuo "to, momcino!" ali smo mu mi onda objasnili da nije bas pametno da se zajebava sa ovom gospodjom, cenim da bi nas prebila k'o male majmune...

Opet sam pogledao sliku.Dete joj j*bem ruzno,al' bi je tuk'o sve letvom u celo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50

Opet sam pogledao sliku.Dete joj j*bem ruzno,al' bi je tuk'o sve letvom u celo...
Smile Smile Smile
Kakva je vala strasno  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Bilderke zgodne?! SMesno (: Ni bilderi nisu zgodni, a kamoli zene koje se gruvaju..

ejjjj , nemoj da se vredjamo  Smile

dobro nisam bilderka... ali svakako su lepse zene koje su zategnute nego one kojima sve zivo visi  Smile

Da, definitivno postoji razlika izmedju bilderke i  devojke koja je zategnuta i ima izdefinisane misice...I ne bih se mogla sloziti sa tom konstatacijom o visenju, cak i devojka koja ima lep oblik tela ali nije bas zategnuta moze izgledati lepse od ovih fitnes riba koje su poplochane kao kupatilo i vise izgledaju kao dechaci nego kao zene....

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung i5700 + D880

Ne znam na kojeg Pedju mislis ali probacu da nabrojim te koji su na slici (inace, u pitanju su svi pobednici po kategorijama):

- prvi je Marko Miskov, decko iz Mitrovice, '86 godiste, trenira u Eurosportu iliti kod Spanca
- drugi je Peter Liska
- treci, u trenerci i majici, je Spanac, domacin-organizator svega ovoga i vlasnik ovdasnje teretane Eurosport

Cetvrtog, petog i sestog ne znam po imenima ali su i oni osvojili prva mesta u svojim kategorijama (ovaj zadnji u veteranima). Znam da je ovaj "najvisociji" na kraju bio i apsolutni pobednik, po meni sasvim zasluzeno.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
Citat
sloziti sa tom konstatacijom o visenju, cak i devojka koja ima lep oblik tela ali nije bas zategnuta moze izgledati lepse od ovih fitnes riba koje su poplochane kao kupatilo i vise izgledaju kao dechaci nego kao zene....
To je lepota misica koju one prezentuju a ne svoju lepotu, banalno ih je i porediti sa devojkama koje su atletsko/sportski gradjene (meni omiljene :o) )

?

ok ti je 4 puta nedeljno, ali malo su mi ne shvatljive tvoje kombinacije, tipa ramena/podlaktica??? zar nije logicnije da posle ramena radis triceps, koji si prethodno "zagrejao" radeci ramena? Drugo, ovo grudi/ruke, sta podrazumevas da tu radis za "ruke"? i za biceps i za triceps ili sta? i mislim da ti je 40 serija po treningu previse... 15 serija za grudi/ledja/ramena, 10 za biceps/triceps/kvadriceps/zadnju lozu...
toliko od mene..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Ne znam na kojeg Pedju mislis ali probacu da nabrojim te koji su na slici (inace, u pitanju su svi pobednici po kategorijama):

- prvi je Marko Miskov, decko iz Mitrovice, '86 godiste, trenira u Eurosportu iliti kod Spanca
- drugi je Peter Liska
- treci, u trenerci i majici, je Spanac, domacin-organizator svega ovoga i vlasnik ovdasnje teretane Eurosport

Cetvrtog, petog i sestog ne znam po imenima ali su i oni osvojili prva mesta u svojim kategorijama (ovaj zadnji u veteranima). Znam da je ovaj "najvisociji" na kraju bio i apsolutni pobednik, po meni sasvim zasluzeno.

da, na lika u trenerci i majci... ide mu bljesak u lice direktno pa nisam mogao da skontam ko je  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3663
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung A14
Citat

?

ok ti je 4 puta nedeljno, ali malo su mi ne shvatljive tvoje kombinacije, tipa ramena/podlaktica??? zar nije logicnije da posle ramena radis triceps, koji si prethodno "zagrejao" radeci ramena? Drugo, ovo grudi/ruke, sta podrazumevas da tu radis za "ruke"? i za biceps i za triceps ili sta? i mislim da ti je 40 serija po treningu previse... 15 serija za grudi/ledja/ramena, 10 za biceps/triceps/kvadriceps/zadnju lozu...
toliko od mene..
Ne znam sta da ukombinujem sa ramenima pa sam stavio to.. jer sam navikao da triceps radim sa ledjima. Grudi / biceps, to sam pogresno napisao "ruke". Sto se tice serija, radim 4 serije po 10 ponavljanja za sve vezbe. Ukoliko je tezina veca, onda smanjim ponavljanja.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 23:41:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.