Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 01:01:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1473075 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Jebote, danas sam radio onaj iskorak ili kako se vec zove, picio sa 50 kila i odvaljuju me gluteusi, ili, narodski receno, boli me dupe... Ne znam zasto sam bio u tripu da je to vise vezba za butine... Naravno, nije mi pomoglo ni igranje fuzbala od 9 do pola 11, sav sam se upalio Smile

Probaj ga raditi sa bučicama (uzmeš 2 po 25kg) i tako "šetaš" po teretani, pazi kad praviš korak da se spustiš skoro do zemlje, kao kad radiš običan, 5-6 koraka u jednom smjeru pa u drugom zavisi koliko imaš mjesta i snage.

to ja radim . . samo sa 16icama. . .

Btw . . .Kakva me je masna upala zadesila u ramenu i u ledjima od propadanja. . .

Meni ta vezba nikad nece biti jasna  Smile Nikad nisam mogao preko 12 zgibova pogotovo ne vise serija. . . A propadanja recimo ne radim 6 meseci i ko iz pcke 4 serije po 12.  . .Udjem malo u stos sa opterecenjem od 14 kg 12 puta 4 serije  Smile . . . Ili bez opterecenja preko 20 puta

Mislio sam da radim pogresno kad ono ni to nije u pitanju Smiley
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 16:01:17 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Radio bi' ja iskorak sa bucicama ali me mrzi da montiram one jednorucne tegove. Najvece bucice u teretani su oko 19kg a to mi je malo... Inace, vezba je odlicna, bas kida i ubuduce cu da je radim redovno Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Sa zadovoljstvom zelim da vas obavestim da nam od 15-20.04.2008 godine u u goste dolazi licno RONNIE COLEMAN, osmostruki osvajac MR.OLYMPIA

Medjunarodno takmicenje, otvoreni Kup Srbije koje ce se odrzati 19.04.2008 godine u Beogradu po prvi put ugostice velikog sampiona koji ce biti i gost pozer na istom.

Tog istog ili dan ranije RONNIE COLEMAN ce odrzati veliki seminar na kome ce svi koji kupe vaucer moci da prisustvuju istom kao i da postavljaju pitanja.Fotografisanje sa RONNIEM je je obavezno a na kraju seminara svako ce dobiti sertifikat o odslusanom seminaru sa potpisom RONNIA COLEMANA i Predsednika naseg Saveza GORANA IVANOVICA.

Savez Srbije za body building,fitness,bodyfitness i aerobic poziva sve domace takmicare kao i takmicare iz zemalja regiona da uzmu ucesce i prijave se za prvi Medjunarodni Kup Srbije.

Takmicenje ce se verovatno odrzati u Sava Centru, no tacne informacije cemo naknadno dobiti.

Izvor : X3M Forum

Negde sam procitao da ce seminar kostati 3000 dinara, a da to podrazumeva i ulaz na takmicenje i slikanje sa Coleman-om.  Eh, da imam 3000 za bacanje...  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6303
Jebote, danas sam radio onaj iskorak ili kako se vec zove, picio sa 50 kila i odvaljuju me gluteusi, ili, narodski receno, boli me dupe... Ne znam zasto sam bio u tripu da je to vise vezba za butine... Naravno, nije mi pomoglo ni igranje fuzbala od 9 do pola 11, sav sam se upalio Smile

Probaj ga raditi sa bučicama (uzmeš 2 po 25kg) i tako "šetaš" po teretani, pazi kad praviš korak da se spustiš skoro do zemlje, kao kad radiš običan, 5-6 koraka u jednom smjeru pa u drugom zavisi koliko imaš mjesta i snage.

to ja radim . . samo sa 16icama. . .

Btw . . .Kakva me je masna upala zadesila u ramenu i u ledjima od propadanja. . .

Meni ta vezba nikad nece biti jasna  Smile Nikad nisam mogao preko 12 zgibova pogotovo ne vise serija. . . A propadanja recimo ne radim 6 meseci i ko iz pcke 4 serije po 12.  . .Udjem malo u stos sa opterecenjem od 14 kg 12 puta 4 serije  Smile . . . Ili bez opterecenja preko 20 puta

Mislio sam da radim pogresno kad ono ni to nije u pitanju Smiley

Тебра ако си радио пропадања да ти погађа раме онда зато имаш упалу,а ја више радим мало укосо да би погађало више груди.
Око 100 пропадања по тренингу  Smile Са комбинацијом додатних теговаа тако да се после подижеш до плафона  Smile

« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 11:55:35 od spider026 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
ja menjam propadanja . . nekad se skroz iskosim pa radim samo za grudi . . sve zavisi . . . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
interesuju me iskljucivo iz licnih iskustava onih koji su koristili efedrin propratne nuspojave kao i to jel su se pojavljivale samo u toku uzimanja ili i nakon nekog vremena posle. Kod mene licno za vreme uzimanja nista, dok nakon 10 dana recimo, osetio sam blago pojacano- primetno lupanje srca. Nista ostalo po pitanju drhtavice, suvih usta, znojanja i slicno nije bilo, samo ovo. Tako da me zanimaju iskustava ljudi jos ali iskljucivo licna, price ovaj rekao onako, njemu je ovo jok Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
ko dize 50kg neka me popne do 4 sprata, bole me noge od shtikli  Smile
IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0
too bad, samo parnim danima  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6303
interesuju me iskljucivo iz licnih iskustava onih koji su koristili efedrin propratne nuspojave kao i to jel su se pojavljivale samo u toku uzimanja ili i nakon nekog vremena posle. Kod mene licno za vreme uzimanja nista, dok nakon 10 dana recimo, osetio sam blago pojacano- primetno lupanje srca. Nista ostalo po pitanju drhtavice, suvih usta, znojanja i slicno nije bilo, samo ovo. Tako da me zanimaju iskustava ljudi jos ali iskljucivo licna, price ovaj rekao onako, njemu je ovo jok Smile

Пажљиво са тим Белгрејд  Smile 
Поготово ако знаш на који начин ефедрин делује...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 01:01:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.