Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:29:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1331029 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
e jel neko moze da mi kaze sta je neposin?
Metandrostenolon je definitivno sinonim za anaboličke steroide. To je bio prvi anabolički steroid a stvorila ga je ekipa liječnika američke reprezentacije u dizanju utega dr.Johna Zieglera 1955. godine. Na tržište je došao pod nazivom Dianabol, a danas je vrlo poznata rumunjska generička verzija pod nazivom Naposim. Među sportašima u Hrvatskoj jako je popularan žargonski naziv "metan".
Metandrostenolon se smatra jednim od najjačih anaboličkih steroida. Iako je terapijska doza 5 mg pravu snagu metandrostenolon pokazuje pri dozama od 35 mg. To dokazuje da mehanizam djelovanja anaboličkih steroida nije samo vezanje na androgene receptore, nego da su u taj mehanizam uključeni i neki drugi nedovoljno poznati putovi. Vjerojatno je u mehanizam uključen i sustav eikosanida.
Metandrostenolon snažno potiče povećavanje snage i mišićne mase, poboljšava i fizičku izdržljivost, te superkompenzaciju glikogena u mišićima. Za njega je zanimljivo da povećava i razinu dopamina u mozgu što uzrokuje izuzetno poboljšano raspoloženje sportaša koje nerijetko prerasta u euforiju. Zanimljivo je da je upravo metandrostenolon uz metenolon zaslužan za impozantne mišiće Arnolda Schwarzeneggera. Ovaj anabolik je karakterističan za sportove koje zahtjevaju veliku i eksplozivnu snagu kao što su dizanje utega, bacanje kladiva i sl.
Međutim, metandrostenolon je toksičan za jetru i može izazvati nepovratna oštećenja jetre. Protpostavlja se također, da brojne tablete metandrostenolona porijeklom iz Rusije više i ne sadržavaju metandrostenolon već metiltestosteron koji je jeftiniji ali izrazito toksičan za jetru.
Nadalje, metandrostenolon u organizmu posredstvom enzima aromataze prelazi u estrogene. To ima za posljedicu simptome feminizacije - rast dojki (ginekomastija), ali je to ponajviše izraženo u obliku povećanog zadržavanja vode u mišićima zbog kojeg sportaš dobiva "napuhan" izgled, karakterističan za bodybuildere. Jako loše utječe na omjer LDL/HDL stoga snažno povećava opasnost od razvoja ateroskleroze. Potiče androgenu ćelavost kod predisponiranih osoba, a također i benignu hipertrofiju prostate.
Na koncu, metandrostenolon je jak inhibitor lučenja vlastitog testosterona pa nije rijetko da sportaši nakon uzimanja metandrostenolona dugo osjećaju veliki pad libida i erekcijsku disfunkciju (impotenciju). Unatoč silnim opasnostima, "metan" je steroid izbora zbog svoje velike učinkovitosti.

IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
pozdrav svima! kupio sam dig.   vagu za merenje tel.  tezine Vivax BAH-152, koja meri i procenat masti, u uputstvu pise da meri masti preko elektricnog otpora tela, evo pogledajte i sliku vage.  .  .   ja sam mislio da vaga izkalkulise kolko imam masti preko toga sto sam uneo visinu, pol, i godine, ali kad sam se izmerio u carapama :P :shock: :chuckel: prikazao se procenat masti za 7 % veci(pa sam u razmisljanju da je moguce da meri :-k.  .  .  e sad, moze li mi neko reci koliko je ovo precizno, dal mogu da ocekujem da prikazuje priblizno precizno a kosta 20 OJRA

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

12276.JPG
(54.79 KB, 702x600)
« Poslednja izmena: 31. Jan 2008, 17:29:35 od _relja_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 848
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Galaxy S4
thanks milton Smile
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e51
Stele legendo, kako ti to sve znas sa 16 godina? Skroz si mi sumnjiv, da se nisi mozda i drognuo koji put? Smile I kako idu sklekovi, jel picis serije po 4573 komada levicom?
nisam se drognuo...ne radim toliko levom,jesi lud?mogu mozda hiljadu-dvije ali 4573 komada  Smile

neka neko pozove onu komisiju da upisemo naseg druga streleta u ginisovu knjigu rekorda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1835
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@relja 
ne znam koliko tacno mozes da izmeris procenat masti sa tom vagom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozdrav svima! kupio sam dig. vagu za merenje tel. tezine Vivax BAH-152, koja meri i procenat masti, u uputstvu pise da meri masti preko elektricnog otpora tela, evo pogledajte i sliku vage. . . ja sam mislio da vaga izkalkulise kolko imam masti preko toga sto sam uneo visinu, pol, i godine, ali kad sam se izmerio u carapama Smile Smile Smile prikazao se procenat masti za 7 % veci(pa sam u razmisljanju da je moguce da meri Smile. . . e sad, moze li mi neko reci koliko je ovo precizno, dal mogu da ocekujem da prikazuje priblizno precizno a kosta 20 OJRA

Ma te vage su sranje, imamo u teretani slicnu samo mnooogo skuplju, kupili smo je za sve pare a sluzi iskljucivo za zaludjivanje i obmanjivanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Only God Can Judge Me

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy SII
E, ljudi jel moze neko da mi da savet koja marka kreatina ima najbolji odnos cena/kvalitet?
Isto pitanje imam i kada je glutamin u pitanju
IP sačuvana
social share
Ratovi dolaze i prolaze, ali moji vojnici su vecni
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 848
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Galaxy S4
jel mi neko moze reci koliko ide dekstroze na 5g kreatina u 5dl vode?
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910
Zavisi gde kupujes Smiley

Od Creatina ja kupujem Ultimat-ov (Ultimate Nutrition), mada je skuplji od vecine. Bilo koji sa 'Creapure' nalepnicom bi treba da bude dobar.
Za Glutamin ja sam do sada kupovao isto Ultimatov, a verovatno cu sad uzeti Optimum 1kg posto je na akciji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC one
Pa, dobro, hiljadu-dve je vec realnije, to mogu i ja.
Sta bre mozete ljudi... Smile
Levom rukom 1000-2000 sklekova odjednom? Smile ili Smile
Jbt gde ja zivim Smile...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:29:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.811 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.