Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 19:16:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiskalni racuni crkvi?  (Pročitano 11702 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Za veselje muzika nije neophodna a za sahranu jesteee

Au vesela bi to sahrana bila... Smiley

Platiti muziku odredjen fiksni iznos, to je OK. Medjutim, posle se dodatno za svaku pesmu svi utrkuju ko ce pre da okiti pevaljku novcanicama od 20 i 50 evra. Tako da muzika uzme za 7 pesama (20 minuta) oko 300 evra?! I svi daju i ne pitaju koliko dok se za svestenika prosto kuka pa makar bilo i 300 din. Valjda sam sad bio jasniji?

I da, ni muzika ni svestenik nisu neophodni. Recimo da su potrebni. Slavlje bez zive muzike nije nesto posebno, a bez svestenika po zelji. Ko nece ne mora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Hocu da kazem da se covek bez popa retko kada sahranjuje, a da se slavi nesto moze i bez zive svirke....jedan dobar cd odradi posao..razumes sta hocu da ti kazem.naravno mozes poceti uvek novu temu :-"Fiskalni racuni zivoj muzici".....jel tako drugar..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ej, pa to nije tako lose... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija

Platiti muziku odredjen fiksni iznos, to je OK. Medjutim, posle se dodatno za svaku pesmu svi utrkuju ko ce pre da okiti pevaljku novcanicama od 20 i 50 evra. Tako da muzika uzme za 7 pesama (20 minuta) oko 300 evra?! I svi daju i ne pitaju koliko dok se za svestenika prosto kuka pa makar bilo i 300 din. Valjda sam sad bio jasniji?

Meni uopšte nije jasno u kom kraju se pevaljke kite ovom sumom novca?  Moj brat je muzičar, pošto ne može nikako drugačije da zaradi novac svirajući, svira na  tim ,nazovimo ih, veseljima. Za 12 sati sviranja ne mogu da zarade ni po 30 e a kamoli sumu o kojoj ti pišeš. Smile

Meni se nimalo ne dopada to što popovi deru narod onda kada su najranjiviji i kad im nije ni do čega...mislim na sahranu ... Sama sahrana košta jako puno, a još te i pop odere za tu njegovu pesmu od 20 minuta. Crkva ne treba da ima svoje mušterije već svoje vernike.

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
mob
Nokia 6130
Paa daa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Meni uopšte nije jasno u kom kraju se pevaljke kite ovom sumom novca? Moj brat je muzičar, pošto ne može nikako drugačije da zaradi novac svirajući, svira na tim ,nazovimo ih, veseljima. Za 12 sati sviranja ne mogu da zarade ni po 30 e a kamoli sumu o kojoj ti pišeš. Smile

Ja na svim svadbama na kojima sam bio toliko se davalo. Na siromasnijim svadbama manje se daje, na bogatijim vise. Tvoj brat ne uzima dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
mob
Nokia 6130
 Cit:"Meni se nimalo ne dopada to što popovi deru narod onda kada su najranjiviji i kad im nije ni do čega...mislim na sahranu ... Sama sahrana košta jako puno, a još te i pop odere za tu njegovu pesmu od 20 minuta. Crkva ne treba da ima svoje mušterije već svoje vernike. "
Da,  ja sam imao neprijatno iskustvo s tim.... Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2005, 06:04:21 od srdjank »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 234
Zastava Sokobanja
mob
Nokia 
Pa neki od njih i obozavaju sahrane!!!!?
« Poslednja izmena: 31. Jan 2006, 12:08:58 od marinkom13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
mob
Nokia 6130
Bolesnik..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Meni uopšte nije jasno u kom kraju se pevaljke kite ovom sumom novca? Moj brat je muzičar, pošto ne može nikako drugačije da zaradi novac svirajući, svira na tim ,nazovimo ih, veseljima. Za 12 sati sviranja ne mogu da zarade ni po 30 e a kamoli sumu o kojoj ti pišeš. Smile

Ja na svim svadbama na kojima sam bio toliko se davalo. Na siromasnijim svadbama manje se daje, na bogatijim vise. Tvoj brat ne uzima dovoljno.

Nema veze da li su svadbe bogate ili ne,ovde kod nas. Mislim da to zavisi od strukture ljudi.

« Poslednja izmena: 13. Okt 2005, 15:32:10 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 19:16:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.