Verovatno cu biti u mogucnosti da finansiram hosting ovog foruma, doduse ne novcanom donacijom, vec placanjem troskova hostinga da tako kazem na mom serveru. Potrebna su mi samo dva podatka, koliki je potreban protok na mesecnom nivou u GB, i da li bi u slucaju finansiranja hostinga dobio u zamenu za njega neki procenat reklamnog prostora na ovom forumu?
Nadam se da cu moci da vam omogucim potrebne resurse i da cemo ostvariti saradnju!
vec placanjem troskova hostinga da tako kazem na mom serveru.
Ovom forumu trebaju minimum 2 povezana xeon ili opteron servera sa scsi hard diskovima, 2-4 gb rama, dakle takve izjave o prostoru na "serveru" svakako ne planiram uzimati za ozbiljno. U teoriji, treba oko 20-25 GB prostora i oko 1200 GB bandwitha u startu, ali ta cinjenica je najmanje bitna kod opreme za ovaj forum, svaka masina to ima u ponudi, ali ne moze svaka ovo da gura.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne koristim hosting vec vise od 3 godine. Koristim zakupljeni server trenutno A64 3200+ sa sata2 hardovima i 2 gb rama, ali je to daleko ispod potrebnog pa planiram prelazak ako sve bude u redu na 2 opterona ... cifre su 200-300 eura mesecno...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!