Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја светско првенство ?
Немачка
55.6%  (20)
Аргентина
44.4%  (16)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Финале: Немачка - Аргентина  (Pročitano 89672 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ja mislim da su zaslužili. Špance ne volim baš zato što su osvojili EP 2008 kao što sam već rekao a ne zbog Italijana.

A 2000 nisam bio rođen lolo. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Naravno da su smradovi prepotentni, koji su imali mnogo srece. Navijati za Nemce je bas kul... kao i za Spance prethodni put. Kako ko osvoji, tako se za njega i navija.
Ja sam na pocetku utakmice navijao sa Argentince, nervirao sam se kad je Iguain promasio ono itd. Ali, kako da navijam za tim kojem je jedini cilj ubiti Svanstajgera ? Skoro svaki skok duel je bio lakat u glavu Nemcu. Da ne pominjem Palasia, kome je bilo dovoljno pola sata da pokaze koliki je debil, a Maskerano je trebalo da dobije drugi zuti. Ili mozda treba da mi bude zao tima koji je 25 minuta produzetaka samo cekao penale ? I za kraj, verujem da nijedan igrac iz ovog tima Nemacke ne bi uradio to sto je uradio Mesi na kraju, sa onim slobodnim udarcem.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
SonyEricsson k 850i
Ja sam navijao za Holandiju od pocetka, uvek navijam za njih i Engleze, ali od Engleza nikad nista ne ocekujem  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Naravno da su smradovi prepotentni, koji su imali mnogo srece. Navijati za Nemce je bas kul... kao i za Spance prethodni put. Kako ko osvoji, tako se za njega i navija.
Ja sam na pocetku utakmice navijao sa Argentince, nervirao sam se kad je Iguain promasio ono itd. Ali, kako da navijam za tim kojem je jedini cilj ubiti Svanstajgera ? Skoro svaki skok duel je bio lakat u glavu Nemcu. Da ne pominjem Palasia, kome je bilo dovoljno pola sata da pokaze koliki je debil, a Maskerano je trebalo da dobije drugi zuti. Ili mozda treba da mi bude zao tima koji je 25 minuta produzetaka samo cekao penale ? I za kraj, verujem da nijedan igrac iz ovog tima Nemacke ne bi uradio to sto je uradio Mesi na kraju, sa onim slobodnim udarcem.

Pa jbg, da su Iguain i Mesi pogodili ono sto obicno pogadjaju, do produzetaka ne bi ni doslo... plus verujem da bi bolje odigrali drugo poluvreme sa Lavecijem, koji je igrao odlicno i ne razumem sto ga je Sabelja zamenio... osim ako nije bila neka povreda u pitanju. A tek ono sto je Palasio promasio, to bi i Iguain dao. Nemci osim one stative Hevedesa i sanse Sirlea u prvom produzetku nisu ni imali nekih sansi, osim sto su uglavnom bili na polovini Argentine i jalovo napadali. Takodje, po mom misljenju je onaj start Nojera nad Iguainom zaista diskutabilan, bez obzira sto je prvi stigao do lopte i izboksovao, bilo je krajnje neoprezno. Donekle bih cak razumeo Ricolija da je i aut dosudio, ali faul u napadu je previse.

Inace, to za Mesija se slazem... uglavnom su svi ocekivali centarsut, al jbg, to je Mesi pa mu se moze...

Ja sam navijao za Holandiju od pocetka, uvek navijam za njih i Engleze, ali od Engleza nikad nista ne ocekujem  Smile

Takodje za Holandiju, otkad pratim fudbal. Gotivim jos Italijane i pojedine latinoamericke selekcije, tipa Meksiko, Kolumbija... pa cak i Argentina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
U svakom slucaju je ovo najlosije prvenstvo kojeg se ja secam, a secam se od SP 2002..

Najlosije? I ja se secam od 2002. ali realno ovo je meni mozda i najbolje skoro  Smile

Problem je u tome sto je u grupnoj fazi prvenstvo bilo do jaja i sa puno golova, a onda u nokaut fazi su krenula takticka sranja i to je malo pokvarilo utisak.

Najlosije po meni 2006. budjavo prvenstvo bilo u pm, jedino Zidan bio interesantan u svakom pogledu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Argentinci nisu dali te golove jer nisu zaslužili. Da oni znaju da daju go dali bi. Jednostavno je. Daš go, bravo, znaš. Promašiš go, ćao, ne znaš. Ako toliko oni ispromaše kako možeš da zaključiš da su oni dobri i da znaju. "Imali su prilike i da su dali go, ne bi bilo produžetaka. " Smile

Ko sve ima prilike ali ga ne znanje sprečava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Fićo, Malkine, aj gasite ovo leba vam. Oslep'o sam..
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Mogo bi lock. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple iPhone 7
lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
"Lako ga je poštovati kada pobeđuje, ali sada je izgubio. On je i dalje istorijski igrač. Ne mora da bude prvak sveta da bi postao to, posebno ne u poslednjih 10 godina", napisao je Murinjo u komentaru za sajt Jahuu.

On smatra da je Mesi dobro igrao u prvom poluvremenu i da zbog taktike selektora Alehandra Sabelje nije mogao da dođe od izražaja u nastavku meča.

"Mislim da je u prvom poluvremenu imao fantastične opcije. Kada je Sabelja uveo Aguera umesto Lavecija, Argentina je sa 4-4-2 prešla na formaciju 4-3-3 i izgubila ravnotežu na terenu. Mesi je morao mnogo više da trči nakon izlaska Lavecija", dodao je Murinjo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.