Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja Svetsko prvenstvo?
Holandija
52.5%  (31)
Španija
47.5%  (28)
Ukupno glasova: 59
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Finale - Holandija - Spanija  (Pročitano 50234 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Španija je nadigrala Nemce uu svim segmentima igre , pobeda više nego zaslužena . opravdali su epitet jednog od glavnih favorita za osvajanje SPa !

Smile  Smile
I jedno i drugo tacno , Nemci se nisu videli a na kladionicama pre SP Špancima se davalo najviše šansi za osvajanje SPa !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC Desire
Ovo je dovoljno
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Moja prognoza pre pocetka mundijala je bila finale Brazil - Spanija, i dan danas mi nije jasno kako su se Brazilci onako raspali posle izjednacujuceg gola Holandije.

Slazem se u ovome u potpunosti .. ne znam samo kako su mogli da dodju ali ajde .. sta je tu je ...

Ja navijam za Spance .. ipak mislim da su bolja ekipa

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung sgh 240
ronaldo je porucio De Mlu da se ne vraca u Brazil.  Smile
  Jwbi ga on je krivac. Ko mu je krv kada se glupira i gazi protivnicke igrace kao grozdje u septembru.

imam osecaj da ce spanija pobediti holandiju. jednostavno imaju veliku zelju da spoje titule. imaju kvalitetne igrace dobrog trenera uigrani su, samo vezu po terenu. mislim da su pokazali vise od holandije. to sto im zreb nije dao neke teske protivnike kao nemcima ne znaci da nemaju kvalitet. pojedinacno su bolji igraci , kao tim su bolji. sedam igracu su spaniji i barse. kao familija su?p poznaju se u prste i to se idi na terenu. tim u kome ne igra tores jer kvari pa o tome ne treba pricati puno. masina... ponovicu milina gledati , o ovoj reprezentaciji ce se pricati kao o legendarnoj. jos jedno srebro za holandiju. Smile

jedna stvar mi nije jasna. svi pricaju kako spanci igraju sa dodavanjima , trouglovima. smorise i slicno. zar to ne znaci da protivnici imaju sansu da im oduzmu loptu cim se toliko dodaju? naprave kontru ? zasto to ne cine? jer su gori.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2010, 09:08:31 od sexyfun »
IP sačuvana
social share
Ako vam se ptica posere na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvek kad su vas posrali.
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Али питање је шта би било да је судија махао Виљин офсајд, да није махао Кардосов или да је дотични погодио из пенала.
ili pak da je priznao go Lamparda, sigurno ne bi bilo 4-1.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Дакле није на одмет мало поштовања за тим који је првак Европе и финалиста, а можда и освајач, СП-а.

Da li ovo treba da postujem?

Ove stoke i ciganjorce ne mogu da postujem i da mi plate, dovoljno govori sto je velika vecina protiv ovih idiota u finalu ma koliko god igrali "lep" fudbal.
Koliko god mrzeo Robbena, zelim da im vrati istom merom i "dive"-om iznudi penal od kojeg ce Spanija izgubiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Necu da branim Spance ali ovaj gif ne prikazuje kontakt kojeg je bilo, ne dovoljnog za ovakvu glumu ali ga je bilo.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Necu da branim Spance ali ovaj gif ne prikazuje kontakt kojeg je bilo, ne dovoljnog za ovakvu glumu ali ga je bilo.  Smile

Gledao sam na jednom forumu snimak sa tribina koji sve prikazuje i kntakta nije bilo!

Probacu da ga nadjem ali zaboravih vec gde sam gledao to...

I da, kako da zaboravimo ovaj biser...

Koliko god ih branili i pricali da i ostali to rade, Spanci to rade "on a whole different level" .
« Poslednja izmena: 09. Jul 2010, 11:52:00 od evil_geko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Sta onda reci za Italijane? Sve su to isti cigani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC Desire
Ma daj, ovi španci nisu normalni  Smile
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.