Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:19:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filozofija prevare :D  (Pročitano 28185 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Apsolutno,ali ja,licno,po mom ukusu,ne bih voleo ako bi to bilo vise od par puta,da se zna neka granica.
Ali moja zelja i partnerkina zelja nemaju nista zajednicko,ona je licnost za sebe i ja joj ne mogu nametati svoju zelju,volju i ono sto bi mene usrecilo jer to nju mozda ne bi usrecilo,prosto svi smo razliciti,a to sto smo zajedno apsolutno ne znaci da smo apsolutno apsolutno isti,imamo isti pogled na svet u svim stvarima,itd(konkretno u pogledu prevare)..sigurno bi postojao kompromis u izvesnoj meri..ali ja mislim da to sve zavisi od toga koliko volis sebe i koliko stavljas tudje potrebe ispred svojih..sto apsolutno ne znaci da sam u pravu Smiley
i btw,ja sam mislio da je ovo filozofski forum,i da nisu dozvoljeni komentari tipa "idi ba izdrkaj" ,vec samo lepo objasnjeni postovi sta svako od nas misli o nekoj stvari..
« Poslednja izmena: 13. Feb 2015, 23:46:54 od milll93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
Citat
imamo isti pogled na svet u svim stvarima,itd (konkretno u pogledu prevare)

Причали сте о томе и она се с тобом слаже?
Зар те не брине да би могао да добијеш неку болест, не?
Као што рекох нема ту филозофије, онај ко отрије да га партнер вара ће бити повређен. Тако просечна особа реагује. Да не кажем нормалнаSmile
И баш због тога не би требало да варамо партнере, ако нам је стало до њих.
Као да нико од нас не помисли на превару...

i btw,ja sam mislio da je ovo filozofski forum,i da nisu dozvoljeni komentari tipa "idi ba izdrkaj" ,vec samo lepo objasnjeni postovi sta svako od nas misli o nekoj stvari..

Сваки пост који мислиш да је непримерен можеш да пријавиш. У десном горњем углу ти је опција "Пријави моду".
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Ja mislim da na apsolutno sve to sto "lose,nepromisljeno" uradimo(pa i na prevaru) uvek treba da postoji odgovor sa suprotne strane:"Desilo se",sto i jeste u stvari tako,i licno meni je ok sve dok to nije vise od par puta,recimo 3,4 puta..
ali ok,ti tako mislis,ja ovako mislim Smile
meni je inace super sto postoji ovakav forum gde se bukvalno o apsolutno svakoj stvari iz zivota raspravlja Smile o ovakvim stvarima nemam neku preveliku zelju da pricam uzivo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Interesujeme da li ima ovde nekog dobar u psihologiji da da savet. Mislim kad neko vara da je taj sposoban ne samo da prevari partnera nego da ide dalje, novac, prijatelji ili je to klasicna predrasuda. Usput mislim da sposobnost da se vara partner govori da taj sto vara ima problem sa emocijama, amaterski gledano problem nije bas mali. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
"Interesujeme da li ima ovde nekog dobar u psihologiji da da savet. Mislim kad neko vara da je taj sposoban ne samo da prevari partnera nego da ide dalje, novac, prijatelji ili je to klasicna predrasuda. Usput mislim da sposobnost da se vara partner govori da taj sto vara ima problem sa emocijama, amaterski gledano problem nije bas mali."

Ja mislim da su to apsolutno sve predrasude(mada verovatno hoces da cujes neko drugo misljenje Smile ),apsolutno samo predrasude i 100% predrasude,i generalno govoreci,mi apsolutno samo imamo predrasude i apsolutno neku iskrivljenu sliku o apsolutno svim stvarima,sve dok ih dobro ne upoznamo,upoznamo njihov nacin razmisljanja,kako funkcionisu,u cemu uzivaju i sta je ono sto ih cini zadovoljnim itd itd.. A isto mislim da te predrasude nastaju pod uticajem konzervativne(manje/vise)sredine i okoline,nekakvih fiktivnih "drustvenih normi i nacela" koje kazu da postoji nesto sto je univerzalno "dobro","lepo" i da je to ono sto je "ispravno",itd,pod uticajem vaspitanja od nasih roditelja i bliskih ljudi(koje opet potice od konzervativne sredine u kojoj su oni odrastali itd itd)..
ali da cujemo nekog psihologa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Имаш људе који немају проблем са варањем то се ваљда зову отворене везе имају и отворени бракови...где је свакоме допуштено да се јебава са сваким...

То је за тебе...вараш одосно јебаваш све на шта ти се дигне, партнерка ти се набија на сваки курац који види и милина...

Имаш и ове моногамне везе где се улази у везу и где се подразумева да се не јебаваш са другима...то је нека врста договора...али то није за тебе колико видим...

Мада постоје и такви људи...улазе у те моногамне везе а јебавају се и са другима...не знају шта хоће...е то је стока.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
"Мада постоје и такви људи...улазе у те моногамне везе а јебавају се и са другима...не знају шта хоће...е то је стока."

To su po mom misljenju ljudi koji vole partnera i hoce da ga zadrze i misle da im se nece vise ponoviti prevara,ili ih privlaci ta "zabranjena ljubav" i prosto ne mogu da odole(koji prosto zivot vide kao jednu veliku avanturu),ili planiraju uskoro da napuste partnera,itd itd,ima tu mnogo razloga.. ali kljucno je nikog ne osudjivati,jer apsolutno se to svakom od nas moze nekad desiti ma koliko mi mislili obrnuto,i apsolutno uvek u apsolutno svakoj situaciji svi mi trebamo za svaciji postupak da nadjemo neko ljudsko objasnjenje jer je ono uvek pravi uzrok svega,jer ama bas nikad nije nista u zivotu crno-belo.. toliko od mene,vise se ne javljam na ovu temu Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2015, 21:54:08 od milll93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
To su po mom misljenju ljudi koji vole partnera i hoce da ga zadrze i misle da im se nece vise ponoviti prevara,ili ih privlaci ta "zabranjena ljubav" i prosto ne mogu da odole(koji prosto zivot vide kao jednu veliku avanturu),ili planiraju uskoro da napuste partnera,itd itd,ima tu mnogo razloga..

Ако улазиш у везу у којој се подразумева да будеш само са том особом и јебаваш се са другим ти јеси стока.

Ако живот видиш као авантуру буди са неким ко живот види као авантуру и ко исто жели да проба ''забрањене љубави'' и сви срећни...

Не видим разлога зашто би био са особом која то не одобрава и тиме је повређивао... Smile

ali kljucno je nikog ne osudjivati,jer apsolutno se to svakom od nas moze nekad desiti ma koliko mi mislili obrnuto,i apsolutno uvek u apsolutno svakoj situaciji svi mi trebamo za svaciji postupak da nadjemo neko ljudsko objasnjenje jer je ono uvek pravi uzrok svega,jer ama bas nikad nije nista u zivotu crno-belo.. toliko od mene,vise se ne javljam na ovu temu Smile

Ако имаш неки суд о нечему осућивање је неминовно...

И једно је да се некоме може десити а друго је када кажеш да је то потпуно у реду и како нема у томе ништа лоше и неморално.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia Luvmya 520
Pozdrav,nov sam na forumu Smile
Zanima me sta mislite o prevari,da li bi prevarili nekog,da li je los covek taj koji prevari,ako nije zasto je to uradio,itd,da li je osoba koja prevari "sve bacila u vodu" sto je imala sa stalnom/stalnim partnerkom/partnerom?
Ja apsolutno mislim da je prevara devojke/momka,zene/muza nesto potpuno normalno i prirodno,ali da to treba raditi sto tajnije kako bi sacuvali partnerku/partnera(ako prvo imamo nekog sa strane Smile ).
Sta vi mislite? Smile
Prevara je subjektivno misljenje zasnovano na verovanju da osoba ima odgovornost za ono sto se desilo.
Na osnovu tog misljenja / verovanja ta u stvarnosti nepostojeca odgovornost je u svima poznatim slucajevima naturena kao zakon koji sa sobom nosi osudu i posledice...
Postoje razlicita potpuno suprotna misljenja na temu prevara i ona kreiraju posledice koje neretko daju negativan osecaj ( recimo zatvor ili smrt ).

Bez obzira kakvo misljenje neko ima o prevari jedino je bitno da je covek srecan i zadovoljan svojim zivotom.

Recimo u tvom slucaju, ako je za tebe prevara sasvim " prirodna i normalna " onda bi bilo dobro ako se u slucaju da budes imao bilo kakvo ( za tebe ) negativno iskustvo ( recimo da te osoba koju si prevario tesko fizicki povredi ) shvatis da je i to sasvim " prirodno i normalno " i nastavis da budes srecan i zdovoljan svojim zivotom....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Recimo u tvom slucaju, ako je za tebe prevara sasvim " prirodna i normalna " onda bi bilo dobro ako se u slucaju da budes imao bilo kakvo ( za tebe ) negativno iskustvo ( recimo da te osoba koju si prevario tesko fizicki povredi ) shvatis da je i to sasvim " prirodno i normalno " i nastavis da budes srecan i zdovoljan svojim zivotom....

Apsolutno,ali zato to treba sto tajnije raditi kako osoba s kojom smo ne bi to otkrila(i izbegnemo raznorazne posledice) Smiley
« Poslednja izmena: 15. Feb 2015, 16:51:42 od milll93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:19:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.381 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.