Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Повампирени комунизам (сатанизам) у Београду  (Pročitano 12954 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
Aha Malkovitchu, znaci ti si verski nacionalista! Ja takve PREZIREM! Sve ste ubedjeni da vam neko od spolja tj. EU i SAD ruse drzavu. Jedino ko steti ovoj drzavi su bas verski nacionalisti. Bas te grupacije kojima je dopizdilo da im neko vredja najsvetije stvari moraju da budu najstrozije kaznjene. Ali oni to nikada nisu, maximum dobiju 3 meseca uslovno za prebijanje "domaceg izdajnika".

Sto ti smetaju homoseksualci? Oni apsolutno nikoga ne diraju, a huligani koji diraju sve i svakoga su zasticeni kao beli medvedi. Njih podrzavas? Tim paradama homoseksualci jedino zele da ljudi prestanu da ih mrze, da mogu glasno u gradu da kazu da su gej i da ih niko zbog toga ne maltretira.

jok ja sam maca  Smile a i umiljat sam ko zeka   Smile

pa ko im brani, nek idu ulicom i nek kazu da su homosi...  Smile od mene mogu samo da dobiju cinican osmeh jer znam kolki im je iq i eq a po tome se ljudi ako nisi znala principijelno vrednuju ako si kako kazes zadojena naukom Smile

uzgred, imam drugare koji su homoseksulaci i koji se takvih bolesnih kreatura sto prave paradu uzasavaju i ne bi im palo na pamet da blamiraju svoje najintimnije osecanje spram nekoga istopolnog mrdajuci golim dupetom po knezu i pljuvanjem na spc... ma ne razumes ti nista...

Smile

q noc.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 00:35:00 od malkovitch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
To sto ne znas da IQ i seksualna orijentisanost nemaju veze jedno s drugim pokazuje da ti ne razumes nista. Ja posto sam "zadojena naukom" mogu da ti kazem da su homoseksualci tako rodjeni tj. imaju gresku u hromozomima koja ne moze da se ispravi.

Verujem da bi im dao samo cinican osmeh. Kako da ne. A ti tvoji gej drugari nece da idu na paradu iz straha, a ne zato sto se ne slazu sa njom.
IP sačuvana
social share
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung S7
kolega bluesoniq

mislim da niste u pravu. kada neko vredja i pljuje po instituciji vere, kada pluje po vernicima ma kaki oni bili, kada se predlaze rusenje svih crkava, kada se upada u crkvu i prave performansi ko pusi rajot, kada se seku sveti krstovi, kada se na hriscanske praznike organizuju satanisticki rituali bas ispred crkava, kada konacno gej lobi natempira paradu i desavanje oko nje bas na vreme velikih hrisanskih slova kao sto su zadusnice, kada jedinog pravog sveca koga smo imali patrijarha pavla takvi bolesnici vredjaju foto montazama  nasminkanog u zagrljaju sa kajli minog...onda se ne treba cuditi da od 80 posto pravoslavnih u srbiji a to je oko 5 miliona njih 50 popizdi i polomi takve kreature koje uzgred provociraju drzavu sa plakataom da je mrtva, koje provociraju monahinje pokazivanjem srednjeg prsta i drzeci se za polni organ i jos dosta slicnih bljuvotina koje pas s' maslom ne bi progutao...

znaci oni, te grupacije, imaju problem pre svega sa sobom jer su oni inicijatori svega... niko iz crkve njih nije lemao vec ljudi kojima je dopizidilo da mu neko pljuje po najsvetijim stvarima... konacno i to ce se svesti na nivo krivicnog zakona pa cemo videti kako ce se smiriti i kako ce presahnuti sredstva od spolja kojima se finansiraju da takvim bedastocama konstantno rade na destabilizovanju drzave. to su rusi lepo resili, tako cemo i mi.

i konacno homoseksualci u ovoj zemlji nikad nisu imali problema zbog svoje opredeljenosti vec su poceli da ih imaju kada je to postao pokret kome je biti drugaciji najmanje vazno.   

To je odvratno, ako je tacno da ti huligani tako provociraju monahinje. To su onda goveda, ali nikako ih ne mozemo svrstati u istu grupu sa pristojnim ateistima koji jedino kako umeju da se bore protiv zla prouzrokovanog religijom je ostro pisanje, zbijanje neslanih sala (secas se one instalacije kad je meteor ubio papu) i pisanje protestnih pisama legitimnim drzavnim institucijama.

Institucija vere - kazes. Zasto je jedna takva nakaradna stvar uopste institucija?

Znas li koliko miliona ljudi je umrlo zbog tog pojma "svetinja"? Ono sto je za tebe i tvog brata po religiji svetinja, apsolutno nije za nekog tamo iz male azije ili juzne amerike ili australije. Zamisli sad da... U stvari to vec postoji, pao neki kamen, parce metorita negde u pustinji, neko pokupio i od toga napravio svetinju. Ubise ne znam koliko miliona ljudi zbog toga. Svaka religija nema nikakve veze sa ljudima. To je sistem u kome se velica neki bog ili visa sila, a ljudi su samo robovi, sluge i pioni. Nijedan covek nece nikada doci po hijerarhiji ni blizu bogovskih pomagaca. Cak i tada nece biti u ravni sa njima, ili njim (u srpskom je rec bog muskog roda, mada verovatno nema pishu - sta ce mu).

Tebi mozda ne smeta to, ali mnogima smeta, i takav poredak stvari potice jos od pamtiveka kad je ljudima trebao vladar. Jer ljudi su sluge, robovi i ovce i ne mogu da misle svojom glavom. Takav stav je i doprineo do toga da su vladari tipa Luja sebe direktno stavili odmah ispod boga.

Naravno da vernici prizeljkuju da legitimizuju svoje doktrine i da stave van zakona one koji se ne slazu ili ispoljavaju svoj bunt. To smo vec videli u srednjem veku, a danas u netolerantnim azijskim verskim sistemima. Ako to prizeljkujes, onda mozes odmah to i da dobijes, odseli se u neku od muslimanskih zemalja i videces taj zakon na delu.

Vec sam napisao da u srbiji nema 80 posto religioznih. Svako huliganisanje i okupljanje radi tuce i ugnjetavanja mirnih protesta skupi jedva preko 5000 otacastvenih huligana. Tih 5000 izgrednika predstavljaju "vecinu". Svakako, u vlaznim snovima jednog kaludjera, ali ne i u stvarnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
kolega bluesoniq

mislim da niste u pravu. kada neko vredja i pljuje po instituciji vere, kada pluje po vernicima ma kaki oni bili, kada se predlaze rusenje svih crkava, kada se upada u crkvu i prave performansi ko pusi rajot, kada se seku sveti krstovi, kada se na hriscanske praznike organizuju satanisticki rituali bas ispred crkava, kada konacno gej lobi natempira paradu i desavanje oko nje bas na vreme velikih hrisanskih slova kao sto su zadusnice, kada jedinog pravog sveca koga smo imali patrijarha pavla takvi bolesnici vredjaju foto montazama  nasminkanog u zagrljaju sa kajli minog...onda se ne treba cuditi da od 80 posto pravoslavnih u srbiji a to je oko 5 miliona njih 50 popizdi i polomi takve kreature koje uzgred provociraju drzavu sa plakataom da je mrtva, koje provociraju monahinje pokazivanjem srednjeg prsta i drzeci se za polni organ i jos dosta slicnih bljuvotina koje pas s' maslom ne bi progutao...

znaci oni, te grupacije, imaju problem pre svega sa sobom jer su oni inicijatori svega... niko iz crkve njih nije lemao vec ljudi kojima je dopizidilo da mu neko pljuje po najsvetijim stvarima... konacno i to ce se svesti na nivo krivicnog zakona pa cemo videti kako ce se smiriti i kako ce presahnuti sredstva od spolja kojima se finansiraju da takvim bedastocama konstantno rade na destabilizovanju drzave. to su rusi lepo resili, tako cemo i mi.

i konacno homoseksualci u ovoj zemlji nikad nisu imali problema zbog svoje opredeljenosti vec su poceli da ih imaju kada je to postao pokret kome je biti drugaciji najmanje vazno.   

To je odvratno, ako je tacno da ti huligani tako provociraju monahinje. To su onda goveda, ali nikako ih ne mozemo svrstati u istu grupu sa pristojnim ateistima koji jedino kako umeju da se bore protiv zla prouzrokovanog religijom je ostro pisanje, zbijanje neslanih sala (secas se one instalacije kad je meteor ubio papu) i pisanje protestnih pisama legitimnim drzavnim institucijama.

Institucija vere - kazes. Zasto je jedna takva nakaradna stvar uopste institucija?

Znas li koliko miliona ljudi je umrlo zbog tog pojma "svetinja"? Ono sto je za tebe i tvog brata po religiji svetinja, apsolutno nije za nekog tamo iz male azije ili juzne amerike ili australije. Zamisli sad da... U stvari to vec postoji, pao neki kamen, parce metorita negde u pustinji, neko pokupio i od toga napravio svetinju. Ubise ne znam koliko miliona ljudi zbog toga. Svaka religija nema nikakve veze sa ljudima. To je sistem u kome se velica neki bog ili visa sila, a ljudi su samo robovi, sluge i pioni. Nijedan covek nece nikada doci po hijerarhiji ni blizu bogovskih pomagaca. Cak i tada nece biti u ravni sa njima, ili njim (u srpskom je rec bog muskog roda, mada verovatno nema pishu - sta ce mu).

Tebi mozda ne smeta to, ali mnogima smeta, i takav poredak stvari potice jos od pamtiveka kad je ljudima trebao vladar. Jer ljudi su sluge, robovi i ovce i ne mogu da misle svojom glavom. Takav stav je i doprineo do toga da su vladari tipa Luja sebe direktno stavili odmah ispod boga.

Naravno da vernici prizeljkuju da legitimizuju svoje doktrine i da stave van zakona one koji se ne slazu ili ispoljavaju svoj bunt. To smo vec videli u srednjem veku, a danas u netolerantnim azijskim verskim sistemima. Ako to prizeljkujes, onda mozes odmah to i da dobijes, odseli se u neku od muslimanskih zemalja i videces taj zakon na delu.

Vec sam napisao da u srbiji nema 80 posto religioznih. Svako huliganisanje i okupljanje radi tuce i ugnjetavanja mirnih protesta skupi jedva preko 5000 otacastvenih huligana. Tih 5000 izgrednika predstavljaju "vecinu". Svakako, u vlaznim snovima jednog kaludjera, ali ne i u stvarnosti.
Smile  Smile
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Nemate pojma.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Ma spustio si nam samo tako  Smile 
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pa kada vidim argumente.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7
Ma spustio si nam samo tako  Smile 

Provokatori, drugarice, provokatori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.