Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filmovi u najavi ili ti filmadzije na poslu  (Pročitano 720371 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Kollektivet (2016) - uskoro

Fokusirajući se na malu porodicu, film nas poziva u san jedne prave zajednice. Videćemo kućne sastanke, večere i zabave. Tu je prijateljstvo, ljubav, porodica i prava zajednica pod jednim krovom. Međutim, kada se Erikova ljubavnica useli, sve se menja.

Glumci:    Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Helene Reingaard Neumann

Režiser:    Thomas Vinterberg

https://www.youtube.com/watch?v=fu1cYG6haLI

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Cate Blanchett sarađuje sa Richardom Linkalterom

Cate Blanchett će sarađivati sa rediteljem Richardom Linklaterom na njegovom najnovijem filmu koji nosi naziv Where’d You Go, Bernadette. Scenarij su napisali Scott Neustadter i Michael H. Weber, dvojac koji je radio na scenarijima za filmove The Fault In Our Stars i Paper Towns, adaptirajući knjigu Marije Semple objavljenu 2012. Priča fillma prati arhitekticu koja pati od agorafobije čiji nestanak uznemiri njenu porodicu spremnu za put na Antarktik. Ispričana je naracijom njene kćerke tinejdžerke sa povremenim preplitanjem e-mailova od njene majke, pisama i razgovora sa terapeutom. Linklater se sprema da snimi ovo kao svoj sledeći projekat, a angažman Cate Blanchett se može smatrati kao veliki bonus, posebno zbog zahtevnog lika koj treba da igra. Blanchett je odigrala ulogu u filmu Toda Haynesa Carol, koji se već spominje kao magnet za nagrade.

Sledeće godine u martu ćemo je gledati u filmu Truth koji pripovijeda kontroverznu priču o američkom novinaru Danu Ratheru, a također će se naći i u filmu Terrencea Malicka Knight Of Cups čija oficijelna kino distribucija počinje sljedeće godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Dokumentarni triler zavere o najvećoj nuklearnoj katastrofi

Film “Ruski detlić” pobednik Sandensa u kategoriji najboljeg dugometražnog dokumentarnog filma, biće prikazan i na Beldocsu, u međunarodnom takmičarskom programu. Istovremeno, film se pojavljuje u trenutku kada se u svetu obeležava trideset godina od najveće nuklearne katastrofe koja je pogodila Evropu i svet – eksplozije centrale u Černobilju (Ukrajina, tadašni SSSR), koja se dogodila 26. aprila 1986. godine. Prema zvaničnim izveštajima, do nesreće je došlo usled greške u vertikalnim šipkama koje kontrolišu rad reaktora, kao i zbog osoblja koje je neadekvatno obučeno za rad na novodizajniranom reaktoru. Međutim, brojne teorije dokazuju drugačije. Film Čada Grasije “Ruski detlić” bavi se upravo jednom od mogućih drugih verzija šta se zapravo dogodilo u Černobilju i zbog čega.

Tako, on u svom višenagrađivanom filmu, prati Fedora Aleksandroviča, radioaktivnog čoveka. On je imao četiri godine 1986, kada je bio izložen otrovnim posledicama černobiljske nuklearne eksplozije. Samim tim, bio je nateran da napusti dom. Sada ima 34 godine, živi kao umetnik u Ukrajini, s radioaktivnim stroncijumom u kostima i jedinstvenom opsesijom tom katastrofom koja je promenila svet – zašto se ustvari desila? Da li postoji nešto više oko cele te priče, nešto što Sovjetska vlada nije dozvoljavala da dospe u javnost? I, najvažnije, kako je to povezano sa ogromnom, misterioznom piramidom od čelika koja trune dve milje udaljena od mesta katastrofe: nezgrapno oružje hladnog rata, poznatije kao Duga i pod nadimkom „Ruski detlić”, sa čudnim, neprestanim kliktanjem radio frekvencija koje emituje?

Čad Grasija napravio je tako dokumentarni triler zavere, u kome se Aleksandrovič vraća u gradove duhova u radioaktivnoj zoni, ne bi li pokušao da nađe odgovore i ne bi li uspeo da odluči da li da rizikuje sopstveni život tako što će ih objaviti, usred rastuće opasnosti Ukrajinske revolucije i rata.

Film je dosad prikazan na više desetina festivala gde je osvojio kao publiku tako i kritiku. Čad Grasija se nametnuo kao jedan od najintrigantnijih dokumentarista sadašnjice, koji je uspeo poznatoj priči da udahne novu dimenziju. Međutim, on kaže da je do priče došao sasvim slučajno: “U leto 2013. radio sam na pozorišnom komadu u Kijevu, kada mi je Fedor Aleksandrovič, moj scenograf, došapnuo priču o Ruskom detliću, hladnoratovskom signalu, za koji mnogi Amerikanci veruju da je bio sredstvo Rusa za kontrolu ljudskog uma. Za Fedora, sama antena predstavlja vrlo ličnu misteriju, i za njega je izazov bio da joj se suoči, uprkos činjenici da je bila postavljena izvan granica vojne baze, usred radioaktivne černobiljske zone. Iako nikada nisam radio na filmu, složio sam se da napravimo desetominutni dokumentarac o tom čuvenom oružju Hladnog rata”, kaže Čad Grasija. Međutim, tema filma odvela ih je daleko, u samo srce katastrofe. Iz tog razloga, film “Ruski detlić” nije samo svedočanstvo o jednom vremenu, već i o jednoj neispričanoj stranici jednog od najčuvenijih ratova 20. veka.

https://www.youtube.com/watch?v=cq7z7q8_f2w

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
The Rocky Horror Picture Show (2016)

Remake kultnog filma iz 1975. godine. Radnja serije se vrti oko mladenaca koji toekom svog putovanja slučajno zalutaju do dvorca doktora Frank-N-Furtera (Laverne Cox).

Nakon što im se jedne kišne noći pokvari automobil, Brad Majors (Ryan McCartan) i Janet Weiss (Victoria Justice) primorani su pomoć potražiti u obližnjem zamku, gdje im dobrodošlicu poželi čudnovati batler Riff Raff (Reeve Carney). Međutim, čini se kako će Brad i Janet dobiti i mnogo više od onoga po što su došli jer se u zamku koji pripada naučniku Dr. Franku N. Furteru (Laverne Cox) upravo odvija razuzdana, dekadentna zabava puna ljudi odevenih u neviđene kostime, koji kao da su kupljeni u nekome dućanu u svemiru.

https://www.youtube.com/watch?v=outmDIi29Bo

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Otvorena (2016) - uskoro

Prijateljstvo između Sare i Alise pronalazi čudan i nagli kraj nakon što Sara ispovedi svoje porive, koji premašuju želje tela. Pod pritiskom okoline, Alisa postaje otuđena, ostavljajući Saru da se bori sa košmarnom usamljenošću i represijom, koja poprima monstruozan oblik.

Momir Milošević, rođen je 1989. godine, u Beogradu. Do završetka srednje škole, snimio je nekoliko kratkih filmova. Godine 2011. diplomirao je na Londonskoj filmskoj akademiji. Tokom studija, komponovao je muzičke teme za nekoliko kratkih filmova i naznačio važnost muzike i zvuka, kao srži atmosfere filma. Po završetku akademije, režirao je film Intenzivni udarac u glavu (2012), saradjujući sa iskusnim profesionalcima filmske industrije. Otvorena je njegov debitantski dugometražni film.

https://www.youtube.com/watch?v=y_cVro-rdqA

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Colin Farrell u novom filmu Sofije Coppole: “The Beguiled”

Colin Farrell će glumiti u novom filmskom ostvarenju Sofije Coppole (Bling Ring) remakeu filma The Beguiled iz 1971. u kojem je tada mlađani Clint Eastwood ostvario glavnu ulogu. Radnja filma se temelji na romanu Thomasa Cullinana, a smještena je za vrijeme Američkog građanskog rata. U žiži događaja je ranjeni vojnik Unije kojeg spašava učenica ženskog internata. Pored Farrella u filmu će se pojaviti Nicole Kidman (The Others, Eyes Wide Shut), Kirsten Dunst (Melancholia, Spider-Man) i Elle Fanning (Trumbo, Abaut Ray). Dunst je već sarađivala sa Coppolom na filmu Marie Antoinette dok Farrella i Kidmanovu veže saradnja na filmu The Killing of a Sacred Deer reditelja Yorgosa Lathimosa, publici poznatom po svom posljednjem fenomenalnom ostvarenju The Lobster. Za sada nije poznato kada film ulazi u zvaničnu produkciju.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Neonacisti i Daniel Radcliffe u traileru za “Imperium”

Britanski glumac Daniel Radcliffe (serijal Harry Potter, The Woman in Black) u filmu Imperium reditelja Daniela Ragussisa glumi FBI agenta koji se infiltrira u redove neonacista. U nedavno objavljenom traileru može se videti nevoljno pruzimanje zadatka lika kojeg tumači Radcliffe, a koji će da bi stekao poverenje morati učiniti mnogo nezakonitih dela, prije svega obrijati glavu i paliti kukaste krstove. U filmu pored Radcliffea glume još Toni Collette, Tracy Letts, Nestor Carbonell, Burn Gorman i Chris Sullivan. Premijera filma Imperium je zakazana za 19. august.

https://www.youtube.com/watch?v=I3lFBq7_CPk

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0

Level Up 2016

Priča o mladom bračnom paru Mattu (Josh Bowman) i Anni (Leila Mimmack) koji žive u Londonu. Anna počinje svoju novu karijeru i zna što želi, dok Matt još uvijek pokušava pronaći svoju svrhu u životu. Iako se na površini čini da su srečni, tenzije između njih polako rastu. Jednog jutra u njihov stan provale tri maskirana razbojnika, prebiju Matta te mu daju tajanstveni prsluk u kojem je paket, i mobitel, uz uputstva da se taj paket mora dostaviti ili će u protivnom Anna umreti.

https://www.youtube.com/watch?v=ZapeqQClpXw

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
“The Bronze“, komedija sa oštrim jezikom

Nije ni malo lako doći do olimpijske medalje, ali da li ste razmišljali o tome kako je teško sačuvati slavu i status nakon osvajanja iste? Verujemo da to nije ni malo lako, pogotovo ako se na to doda i činjenica da postoji mogućnost da osoba ostane mislima u prošlosti, ne primećujući da su se mnoge stvari promenile u sadašnjosti. A sad samo ostaje da zamislite komediju na tu temu i pretpostavljamo da bi već rado otišli u bioskop i da je pogledate. Ako ste to pomislili, imaćete priliku da naredne godine i ostvarite tu želju. Naime, stiže nam komedija pod nazivom “The Bronze“ sa Melisom Rauš u glavnoj ulozi, režisera Brajana Baklija, a ovih dana smo u prilici da pogledamo i trejler za film, koji je doduše, označen crvenom trakom (RED BAND), jer sadrži malo vulgarnije izraze.

Film “The Bronze“ govori o olimpijskoj gimnastičarki, Houp En Gregori koja je osvojila bronzanu medalju i postala heroj, a koja će kroz nekoliko godina, ostavši u svom rodnom mestu, morati da se bori za status slavne ličnosti kada se pojave nove sportske nade.

Glumica Melisa Rauš je poznata po svojoj ulozi u CBS sitkomu “The Big Bang Theory“, a pored nje u filmu “The Bronze” su prisutni i Geri Kol, Tomas Midldič i Sesili Strong.

https://www.youtube.com/watch?v=eC0FtK-dWgE

Izvor filmopis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Leguizamo, Moynahan i Stormare u nastavku “John Wick 2”

Deadline je nedavno objavio imena starih i novih lica koja su se priključili Keanu Reevesu u nastavku akcijskog ostvarenja John Wick. John Wick 2 nam tako donosi povratak Aurelia kojeg će ponovo glumiti kolumbijsko-američki glumac i producent John Leguizamo. Lance Reddick reprizira ulogu Charona, menadžera hotela, Tom Sadowski će biti Jimmy, dok će Helenu Wick ponovo glumiti Bridget Moynahan. Nova lica su Ruby Rose, Riccardo Scamarcio i Peter Stormare, koji je pokazao svoje glumačko umeće u ostvarenjima  Bad Boys II i 22 Jump Street. Prethodno objavljena imena su Ian McShane koji će glumiti Winstona, te glavni negativac kojeg portretira reper Common, poznat po ulogama u filmovima Run All Night i Smokin’ Aces. John Wick 2 se trenutno snima u New Yorku, a režira ga Chad Stahelski. Snimljen sa budžetom od 20 milona dolara John Wick je zaradio preko 78 milliona dolara.

Izvor filmopis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.353 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.