Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 10:04:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fifa 10 (Fifa 2010)  (Pročitano 27659 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy Duos 2
igra je krshina. fifa 09 je bila prva koju sam stvarno mogao da igram posle fife 06, 07 i 08.
Za mene  je ovo opet tapkanje u mestu. vidi se da se ljudi trude da poboljsaju nesto samo kada to njima prdne.

Mrzim EA  Smile
jesi ti dobro? FIFA09 je ubjedljivo najgore izdanje fife, ja sam igrao i 06 , 07 i 08 i bio veliki fan fife dok nije izasla fifa09 a onda mi se smucila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
igra je krshina. fifa 09 je bila prva koju sam stvarno mogao da igram posle fife 06, 07 i 08.
Za mene  je ovo opet tapkanje u mestu. vidi se da se ljudi trude da poboljsaju nesto samo kada to njima prdne.

Mrzim EA  Smile
jesi ti dobro? FIFA09 je ubjedljivo najgore izdanje fife, ja sam igrao i 06 , 07 i 08 i bio veliki fan fife dok nije izasla fifa09 a onda mi se smucila
ukusi su razliciti. Ja sam u fifi 06 07 i 08 odigrao ukupno jedno 6 utakmica. polse toliko su mi se smucile.
E sad ne kazem da je fifa 09 nesto spektakularno dobra. u njoj sam odigrao jedno dvadesetak utamica  Smile ali sam bar mogao malo lakse da je podnesem. ne znam zasto.

Meni je fifa valjala do 04. ove posle su mi sve iste bljutave nikakve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Fifa 06, 07, 08 da bude bolja od 10-ke?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone
Upravo probao, odigrao 3 partije, obrisao. Zaljucak je da se ova igra unazadjuje, sve je gora i gora, ne znam kakva ce biti 10ka na konzolama, ali ovo je... nema te reci da opisem koliko mi je zao ovih 5.5gb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ti si bas veliki fan pes-a.  Smile
Ja ne razumem zasto skidas igru kad znas kakva ce biti, vise volis stil pes-a i to je to.
Ako si fan pes uvek ces reci da je fifa sranje ili obratno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone
Nisam fan PES-a, igrao sam Fifu od 2000, pa do 2007, tada sam presao na PES 6, igrao ga dok nije izasao PES 2009, pa sada mi je u planu 2010, dakle, moze se zakljuciti da sam Fifu igrao mnogo vise od PES-a (ne racunajuci Winning Eleven na PS1). Posle sasvim solidnog demo-a, nisam ocekivao ovo i nisam znao da ce biti ovakva, hteo sam da ubijem vreme dok ne izadje PES, ali Fifa je prepuna ozbijnih bugova. Na dzojstiku ne radi kretanje udesno, dok u meniju radi normalno, komentator prilikom ispucavanja lopte ili izbacivanja, govori "odlican klizeci start!" (na eng. naravno), igraci daju cudan for lopti, kretanje je ponovo neprirodno, kretanje lopte (ali to sam ocekivao), ovo ostalo, nisam. Toliko sam video iz 3 utakmice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung E250
Ovako kao prvo moram da demantujem Acu-ra...Po meni je ovo do sada najrealnija fifa,centarsutevi su stvarno dobri,direktno iz kornera je nemoguce dati gol sto je u prethodnim fifama bio slucaj,teze je malo i iz slobodnog postici pogodak...Drago mi je sto su ispravili gresku iz FIFE 09,svi koji smo je igrali znamo da se vrlo cesto dobijaju crveni kartoni,startujes i dobijes odma crveni!Ovde to nije slucaj realnije je i postoje cak i linijske sudije sada Smile

Takode moguce je vise uticati na igru,hocu da kazem da moze da se pravi taktika detaljnije nego u prethodnim fifama!

Takode ima i zaista ODLICAN game mod Be a Pro,kamera je prosto neverovatno dobra i u toj sezoni igras da bi te pozvao trener u ekipu za svetsko i to se igra cak cini mi se nisam jos do tamo igrao ali igras ove zadnje kvalifikacije ako te pozove =)

Postoji jos jedan novi game mode The Season to jos nisam provalio sta je posto igram Menadzera sada...

Jedino sto mi smeta u ovoj fifi je to sto su nekim bednim igracima stavili neverovatan Overall!Kao sto je u FIFA09 Pantelic imao 85 overall-a  Smile tako sada neki Arnautovic u Interu ima 83,ili Luka Modric 85,da ne zaboravim neke bedne igrace jos u Seriji A...

Inace preko neta,generalno kad se sve sagleda kao sto kaze Vandemon ja i on picimo redovno sad vec,dobra je...

Ali ima nekoliko mana:

Moras jako brzo da izmenis igrace dok pravis postavu za mec,zato sto za 3-4 sekunde zabaguje

Tokom meca ponekad kad ubacis nekog sa klupe blokira igra

I jos neke sitne cake...

Ali sve u svemu po meni je ova FIFA najjaca,ja sam fan ove igre i PES je za mene zaista cisto sranje ne zato sto sam fan nego jednostavno,PES je igra za SEGU Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone
Citat
tako sada neki Arnautovic u Interu ima 83,ili Luka Modric 85
Kod mene je Arnautovic imao 76, a Modric 82 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
jel moze neko da mi posalje direktan link za fifu na pm.
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung E250
Citat
tako sada neki Arnautovic u Interu ima 83,ili Luka Modric 85
Kod mene je Arnautovic imao 76, a Modric 82 Smile

Imas pravo sad sam pogledao ali kad igras menadzera ti overali na pocetku se promene ne znam kako tako i kod mene Straser koji inace ima 69 overala na pocetku ima 75 kad zapocnem menadzera Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 10:04:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.