Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:03:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FIFA 08  (Pročitano 28108 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone
pa hteli su da bude realnije ocigledno pa su pomesali prvo kolo sa finalom Smile Nije fifa losa, mislim ne svidja mi se to sto su fazoni isti kao u 07 ali gameplay je bolji i tezina je extra!!! to mi se svidja. Otprilike je pro kao sto je bio legendary. Nego moze li fifa da se igra preko neta sa piratskom verzijom igrice? Btw, ako nekome treba link za download moze da mi se javi na pm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Ne znam.
Najjaca stvar kod nove fife je kad napucas fudbalera u glavu uhvati se za glavu, napucas ga u stomak padne dole  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Ne znam.
Najjaca stvar kod nove fife je kad napucas fudbalera u glavu uhvati se za glavu, napucas ga u stomak padne dole  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Posto sam nov u ovome, moze li mi neko objasniti kako da kreiram igru za Lan igranje. Naime, imam dva racunara povezanih preko mreznog kabla,direktno (bez router-a ili switch-a). Prenos podataka izmedju racunara je moguc (1 Gbit-na veza). Ljudi, molim vas pomagajte....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Odes u game modes pa u multiplayer upisi ime masine i izaberi direct ip.
Upises ip adrese oba kompjutera na ono new 192.168.0.1 i 2 bi trebalo da su adrese, i odes na conect a onaj drugi u medjuvremenu treba da klikne na host i prebacice ve da birate timove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
imali neko serijski  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
aj da neko pomogne imam žešću nervozu oko instaliranja igrice. uzeo sam disc, preko daemon tool sam je počeo instalirati. i bude sve ok do trenutka kada se pojavi sledeće njesra... kada idem na retry ponovo isto. kada idem na ignore prekida instalaciju-završava je. Odem kod tipa koji mi je prodao disc i on kaže da prodaje svakog dana desetak komada i da nije zezalo, i da mi drugi disc. Dodjem kući ponovo isti smor. Isto to se javljalo i na kompu kod komšije... please dajte pomoc Smile Smile Smile
  probaj da iskljucis firewall ili antivirus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
jel moze da se lobuje na tastaturi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Hvala ti puno na odgovoru, ali i dalje nisam siguran kako da izvedem sve to. I znam da sam dosadan, ali nikad sa mrezama nisam radio. Da li je potrebno da oba racunara imaju upisane IP adrese (u samoj igrici)? Ko mora da hostuje? Sta bi trebalo da bude selektovano kad jedan racunar ide na host a drugi na connect?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Hvala ti puno na odgovoru, ali i dalje nisam siguran kako da izvedem sve to. I znam da sam dosadan, ali nikad sa mrezama nisam radio. Da li je potrebno da oba racunara imaju upisane IP adrese (u samoj igrici)? Ko mora da hostuje? Sta bi trebalo da bude selektovano kad jedan racunar ide na host a drugi na connect?

na onaj racunar sto pises IP adrese ides na conect, a na drugi na host i u istom momentu kad odes na host prebaci te na biranje timova

jel moze da se lobuje na tastaturi.

moze, na q+d je lob sut iz daleka,  a na "a" iz bliza, pricam za default controle  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:03:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.