Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiat Punto 1.3 MultiJet - hteo bih da kupim potrebni saveti  (Pročitano 14361 puta)
17. Nov 2013, 17:54:06
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Poz, hteo bih da kupim auto, Fiat Punto ( ili jos bolje Grande Punto ) 1. 3 MultiJet 100+ konja. . .  E sad zanima me ima li neko iskustva sa tim autom, gde naci povoljno, bilo kakva informacija vezana za auto mi puno znaci :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Apple 13pro
1.3 multijet su odlicni motori prelaze mnogo kilometara... servisi su jeftini, i ne kvari se mnogo (grande) moja licna preporuka je Grande punto 1.9JTD od 08 do 10 godista...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Hvala na preporuci, ali mislim da za to godiste nemam para, trazim do 3k evra Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
budzet ti je mizerija. za te pare mozda ces naci beli GP sa troja vrata koji je 2005. godiste i prelazio 50k godisnje pa ti izracunaj koliko je presao. ja bih za te pare trazio obicnog punta sa 1.3 75KS. msm da ti je to bolja kupovina.
jos jedna stvar, bolje ti je da trazis 1.3 sa upravo 75KS jer ove jace verzije imaju plivajuci zamajac (mozda ona sa 90KS nema) pa ako ne zelis da pljusnes 600+eur za zamenu kad rikne, drzi se upravo pomenute verzije.
sasvim lepo mozes i da preteknes ako treba.
potrosnja 6l po beogradu, na otvorenom 4-5l. registracija 11000. odrzavanje 7000godisnje (ima lanac umesto kaisa pa nema veliki servis). zamena korpe kvacila tipa 120eur (uporedi sad sa cenom plivajuceg).
mana je sto je dosta tvrd pa osetis svaku rupu i mozda pomalo nepregledan kad imas suvozaca.
veoma zahvalan auto. autobild je proglasio taj motor najboljim motorom u klasi do 1500 kubika.

p.s. obican punto ima kais umesto lanca pa imas i veliki servis.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
za 3000 može da kupi dobar auto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
budzet ti je mizerija. za te pare mozda ces naci beli GP sa troja vrata koji je 2005. godiste i prelazio 50k godisnje pa ti izracunaj koliko je presao. ja bih za te pare trazio obicnog punta sa 1.3 75KS. msm da ti je to bolja kupovina.
jos jedna stvar, bolje ti je da trazis 1.3 sa upravo 75KS jer ove jace verzije imaju plivajuci zamajac (mozda ona sa 90KS nema) pa ako ne zelis da pljusnes 600+eur za zamenu kad rikne, drzi se upravo pomenute verzije.
sasvim lepo mozes i da preteknes ako treba.
potrosnja 6l po beogradu, na otvorenom 4-5l. registracija 11000. odrzavanje 7000godisnje (ima lanac umesto kaisa pa nema veliki servis). zamena korpe kvacila tipa 120eur (uporedi sad sa cenom plivajuceg).
mana je sto je dosta tvrd pa osetis svaku rupu i mozda pomalo nepregledan kad imas suvozaca.
veoma zahvalan auto. autobild je proglasio taj motor najboljim motorom u klasi do 1500 kubika.

p.s. obican punto ima kais umesto lanca pa imas i veliki servis.

hvala ti na preporuci, ali ja sam dosta losih stvari cuo o obicnom puntu tipa jako se kvari, losa limarija itd, ne bih da se zajebem ako ga uzmem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
kragujevacki je shit. italijanski je sasvim ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Malo si preplasio coveka...ako meni plivajuci (set kvacila) sa zamenom kosta 48 iljada dinara tesko za Puntica da ce biti 600 evra.
Takodje to ne rikava bas tako cesto...sa finom voznjom 250 hiljada ti je garantovano.
Meni komsija ima 1.3 multijet "zastava 10" sasvim fin automobilcic, startan...imao prilike da ga vozim, kida za tako mali motorcic.
Potrosnja je do 6L, on je spusta na autoputu na 4L.
Za servis nemam pojma koliko daje para znam samo da mu problem predstavlja garancija pa servise radi u Preljini
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Apple 13pro
a sta ti vozis to ne rece, i ne zaboravi da italijanu ukenjaju sa servisom i cenama delova... tipican primer Alfa...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2013, 12:33:50 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.