Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 20:14:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiat Bravo vasa misljenja  (Pročitano 88569 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Poredite old tajmere poput Golf1 i Golf2 sa Fiat Bravom koji je bio auto god 1996 (laskava titula)?????? Odma da odgovorim onima koji ce postaviti pitanje "pa sta ako je bio auto god" ne znaci nista ali eto da dodam.
Verovatno se dugogodisnji vlasnici doticnih golfovao zbog ne mogucnosti da promenite za bolji nasli ste se kao divlja zver nemocna u cosku i pljuju sve moguce automobile koji su noviji, bolji, kvalitetniji i jos +++++ -va bolji od golfova. Znam jednog debila koji ima Golf 3 i izrodio je sebi komplekse da je golf 3 bolji od 4ke i 5ce, mislim gde se zavrsava granice ljubomore...??? Da ne nastavljam vise u tom smeru jer to pripada nekom drugom delu foruma (psihologija).
Ja ovde nisam procitao ni jednu cinjenicu i dokaz da ovaj auto ne treba uzimati, aj 1.4 vazi za los auto tako i golf ima probleme sa 1.4 motorima... Dajte neki razlog zasto treba izbegavati ovaj auto ili ste culi od seoskih/gradskih mehanicara koji imaju garnituru francuskih kljuceva i gedora, ne dovrsem kanal, sa prljavim noktima da bi pokazali da su oni majstori (ili ste i doticni) i sebi i dalje stelujete platine na vasem golf1,2 ? Odma vas razumem.
Modernijeg dizajna, dobar enterijer sa jeftinijim materijalom, veoma kvalitetan motor, dobre preformanse itd. Mnogo toga ima da se doda kada se pogleda da vredi oko 3000-5000e, solidni-jeftini delovi itd.
sve stoji,samo treba uzeti cinjenicu da u vrijeme kada su se proizvodili golf je radio kvalitetniju unutranjost i imao je siru paletu motora.uopste motor 1.4 b kod brava je lose koncipiran,kanali za podmazivanje bregaste osovine su lose projektovani-ishod,nedovoljno dobro podmazivanje-ishod-vec poznat.dizelska varijatna brava sigurno je puno losija od golfovih paleta.tdi motor naspram td.uzasna prednost tdi.
fiat je uvijek pravio odlicne benzince,1.6-1.8 motori sigurno su vrhunski.nemam nista protiv fiata,jednostavno objesnjavam situaciju kako je realna.o mentalitetu naseg naroda necu da govorim,sigurno ne zasluzuje nikakav spomen.sa tehnicke strane sam voljan da pricam.pozzzzzzzzz
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung s3
Moj drug imao Bravo 2.0 HGT. Perfektnog, crvenog. Vozili smo ga Nis-motel Nais, Motel Nais-Nis negde oko 24km, brzinom od       190-200 km/h, neprekidno(osim kad smo se okrenuli nazad) i kad smo stali na prvi semafor u gradu on prolupao !!! Generalna ga iskostala 1.300 evra. To je bilo pre od prolike dve god. Auto ima prelep dizajn, startne motore (1.6, 1.8 i 2.0) ali nisu dugotrajni.
Za te pare bih ga (i pored svega) kupio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Moj savet je da se sva italijanska, a pogotovu fijatova fozila zaobilaze u sirokom krugu, jer nisu ni za sta, a i mnogo su skupa za odrzavanje!

Cestitam sto si izgovorio najvecu mogucu glupost kad je rijec o ovoj temi.  Pogotovu FIAT (ili kako ti kaze fijat) ??? Mnogo skupa za odrzavanje ??? Ma daj molim te suti.  Nije zvaka za seljaka  Smile Seljacima treba njemacki tenk jer sve drugo se raspadne kad dodje s njima u kontakt
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 00:11:24 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
ajme...uzasno...nemam pojma ja najvishe volim volvo ,kazhu da ima odlichnu limariju Smiley ali da ne skrecem sa teme,izvinjavam se Smiley

Volvo nije pojam sigurnosti kakav je prije bio. FIAT u zadnje vrijeme proizvodi automobile koji su medju najsigurnijima uopce i ima jedan od najmodernijih i najopremljenijih centara u europi za sigurnost. Svaki model odnosi 4 ili 5 zvjezdica na crash testovima. Cak je i mali Fiat 500 dobio 5/5 zvjezdica od Euroncapa. Prije nekoliko godina to nije bio slucaj i limarija kao i sigurnost je bila mozda najveca mana fiata dok su ostalo bile manje vise sitnice koje su vise nervirale nego stavrale neke vece probleme.

http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?make=143abd18-8b11-4d9f-be51-45ec03ab3c36

Ispricavam se zbog pisanja dva posta za redom (nikako da se priviknem na to posto je ova valjda jedini forum u svemiru koji vrsi takvu praksu)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 00:25:33 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Moj drug imao Bravo 2.0 HGT. Perfektnog, crvenog. Vozili smo ga Nis-motel Nais, Motel Nais-Nis negde oko 24km, brzinom od 190-200 km/h, neprekidno(osim kad smo se okrenuli nazad) i kad smo stali na prvi semafor u gradu on prolupao !!! Generalna ga iskostala 1.300 evra. To je bilo pre od prolike dve god. Auto ima prelep dizajn, startne motore (1.6, 1.8 i 2.0) ali nisu dugotrajni.

model HGT ima problema s podmaziwanjem petog cilindra i tu je problem..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Tattoo
Moj drug imao Bravo 2.0 HGT. Perfektnog, crvenog. Vozili smo ga Nis-motel Nais, Motel Nais-Nis negde oko 24km, brzinom od 190-200 km/h, neprekidno(osim kad smo se okrenuli nazad) i kad smo stali na prvi semafor u gradu on prolupao !!! Generalna ga iskostala 1.300 evra. To je bilo pre od prolike dve god. Auto ima prelep dizajn, startne motore (1.6, 1.8 i 2.0) ali nisu dugotrajni.

model HGT ima problema s podmaziwanjem petog cilindra i tu je problem..
To je ogroman problem koji se rešava jedino promenom automobila. Smile
To je dokaz da je motor loše konstruisan i da je krš,i tu nema pomoći.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 12:44:40 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
znaci ako sam ja dobro razumeo najbolji fiatovi mototi za brava su 1.6 16v sa 103ks i 133 ks i dizel 1.9TD sa 100ks

Inace recite mi kakav je motor fiat stilo 1.8 sa 133ks

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=33283

pogledajte na tom linku i recite mi nesto vise o stilu(ako nije problem), zato sto cu mozda pazariti bas ovog stila(trebam da se cujem u ponedeljak sa vlasnikom, pa ako se on slozi mozda i pravimo neki poso)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 13:32:56 od hagor »
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
znaci ako sam ja dobro razumeo najbolji fiatovi mototi za brava su 1.6 16v sa 103ks i 133 ks i dizel 1.9TD sa 100ks

Inace recite mi kakav je motor fiat stilo 1.8 sa 133ks

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=33283

pogledajte na tom linku i recite mi nesto vise o stilu(ako nije problem), zato sto cu mozda pazariti bas ovog stila(trebam da se cujem u ponedeljak sa vlasnikom, pa ako se on slozi mozda i pravimo neki poso)
fiat je poznat po dobrim benzincima.dizel td kod brava nije se bas nesto proslavio,jednostavno trom je za deklarisanu snagu.modeli sa klimom znam da su jos "tromiji".konstrukcija kompresora je vrlo losa,uzima dosta snage i td.
o stilu smo vec dosta razglabali.ovaj 1.8 je ok motor,narano ako je realna kilometraza i ako je propisno odrzavan.tesko je sa slika vidjeti vrlinu ili manu auta,ovako preko nje automobil djeluje ocuvano.slika sigurno nece prenijeti dojam plastike u njemu,koja vrlo brzo pocne da skripi,cvili....
samo razmatranje kupnje stila necu da kometnarisem jer smo vec vodili rat oko slicne teme.dobrom mehanicara sa sobom i temeljno pregledati auto.obrati paznju na funkcionalnost svim elektro sklopova,podizaci,ventilator kabine,rasvjeta,...cest problem je u struja motora,cesta promjena bobine,kablova,paljenja.....
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@hagor

Koji je to 1.6 od 133hp? 1.8 je oko 117hp a 2.0 je oko 150hp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
1.6 gt ima ga moj drugar Smile

@hupajupa hwala  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 20:14:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.