Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 12:12:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FHP podneo prijavu protiv MUP-a  (Pročitano 20094 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E
Pa zar ti nije bilo jasno sta je bio cilj 5 oktobbra-preuzimanje vlasti nad fabrikama,bankama,fondovima..
ja sam verovao u druge stvari moram da priznam u bolji zivot u bolje sutra u punezatvore kriminalaca u pun frizider Smile

za manje od godinu dana moje mladalacke zelje i verovanja su se razbila u param parcad, tj razbili su ih oni za koje sam se ja svim silama borio da dodju na vlast, jesu zajebali su me ja to priznajem ne stidim se ali samo tada i nikada vise Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Pa zar ti nije bilo jasno sta je bio cilj 5 oktobbra-preuzimanje vlasti nad fabrikama,bankama,fondovima..

ko sto kaze stih:

"5.oktobar je simbol jevrejske pobede
pocetak terora cionisticke okupacija"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Bilo je tu ljudi koji su imali najbolje namere ali vecina-olos lopuze poltroni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@mrgec
Citat
mozda za tebe....za mene je on reformator koliko i sloba Smile

ti spadas u onu grupu ljudi koji bi njega da obozavaju ili da mrze - nije on bio Tito! Reforme su stvar koja se moze analizirati i videti da je on zaista krenuo da vrsi reforme, a to sto ih nije dovrsio je zato sto su ga ubili i zato sto nije imao dovoljnu podrsku
Citat
i treba da i dalje radi i uziva sve pocasti svaki dan...covek je javno izneo svoje misljenje na koje ima pravo kao i novinar i kao ljudsko bice...
a ti sto si fasista pa ne shvatas slobodu govora...to je vec tvoj problem

dobro ti njega obozavas i ja to ne mogu da ti zabranim, ali je ovde rec o odgovornosti, o tome sta to bese novinarstvo i na kraju o odnosima izmedju dve drzave

Клићо пристрасно говориш о Ђинђићу. Тај репортер је рекао дијаметрално супротну ствар од твог става, сасвим легитимно. То мишљење је раширено и међ Србљем, а како неће и међ Русима.

molim te, gde ja to govorim pristrasno o djindjicu? ja nisam ovde ni stigao da kazem sta mislim o njemu i njegovoj politici. Ali zar ne postoji razlika izmedju necijeg privatnog misljenja i onoga sto se prikazuje na ruskoj drzavnoj televiziji?

Djindjic je znao da ga mnogi ne vole i to je i sam izjavljivao, ali uopste nije stvar u tome da li ga neko voli

@Dominick
Citat
Ja sam oduvek bio na strani Srbije i Srbskog naroda djindjic nije radio u interesu Srbije i Srbskog naroda kao sto to ne radi tadic niti je pre njega radio milosevic i seselj, ne mozes da osporis to.
Kad vidim zbog kakvih sam poltrona dupelizaca i moralnih marginalaca jeo pendreke i gutao suzavac 5 oktobra 2000-e prezirem sam sebe

ti si bio 5. oktobra na ulici zbog kostunice a ne zbog djindjica, reaultati lokalnih izbora su tada priznati ali ne i rezultati predsednickih

to je svojinska transformacija, a ona se pretvorila u lopovluk, ali ajde da zamislimo idealnu situaciju da je privatizacija bila savrseno uradjena? dakle svojinska transformacija je potrbna ali na koji se nacin izvrsila to je drugo pitanje i druga tema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
dobro ti njega obozavas i ja to ne mogu da ti zabranim

ne obozavam nikog vec samo ne zelim da se bilo kome zabranjuje pravo na govor i misljenje...ti bi to radio u enormnim kolicinama...da si na vlasti verovatno bi i streljao ljude... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E
@nervni zavrsetak vagine
Citat
ti si bio 5. oktobra na ulici zbog kostunice a ne zbog djindjica, reaultati lokalnih izbora su tada priznati ali ne i rezultati predsednickih

OK ti znas sto sam bio ja stavrno nemam pojima sto sam bio lepo je kad drugi znaju umesto tebe sta si radio i sta si hteo da uradis Smile

Citat
to je svojinska transformacija, a ona se pretvorila u lopovluk, ali ajde da zamislimo idealnu situaciju da je privatizacija bila savrseno uradjena? dakle svojinska transformacija je potrbna ali na koji se nacin izvrsila to je drugo pitanje i druga tema
jel se drogiras ti pored toga sto upraznjavas sex sa istim polom da te pitam ja? pogledaj sta si napisao!!!

napisao si da je privatizacija uradjena kao pljacka ali da nisu krivi oni sto su privatizaciju sprovodili nego su krivi oni pre njih koji nisu privatizovali da je tvorac te master peace ideje o pljacki milenijuma djindjic ustvari reformator jeste slezem se on je reformator reformisao je sistem pljackanja do savrsentva skidam mu kapu, jos branis djelica koji je uzgred budi receno bio i ostao prva marioneta zutog lopovskog preduzeca  i koji je zadnjih 9 god. na vlasti i kaze da smo na nivou XV veka a on nam obecava da cemo da idemo u EU da bi im neko poverovao mora biti glup kao klitoris, ako je neko glup ja i nas nekoliko odavde nismo!
Kog pokusavas ti da zajebavas ovde, a?
« Poslednja izmena: 10. Mar 2009, 23:26:23 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
@mrgec
Citat
mozda za tebe....za mene je on reformator koliko i sloba Smile

ti spadas u onu grupu ljudi koji bi njega da obozavaju ili da mrze - nije on bio Tito! Reforme su stvar koja se moze analizirati i videti da je on zaista krenuo da vrsi reforme, a to sto ih nije dovrsio je zato sto su ga ubili i zato sto nije imao dovoljnu podrsku
Citat
i treba da i dalje radi i uziva sve pocasti svaki dan...covek je javno izneo svoje misljenje na koje ima pravo kao i novinar i kao ljudsko bice...
a ti sto si fasista pa ne shvatas slobodu govora...to je vec tvoj problem

dobro ti njega obozavas i ja to ne mogu da ti zabranim, ali je ovde rec o odgovornosti, o tome sta to bese novinarstvo i na kraju o odnosima izmedju dve drzave

Клићо пристрасно говориш о Ђинђићу. Тај репортер је рекао дијаметрално супротну ствар од твог става, сасвим легитимно. То мишљење је раширено и међ Србљем, а како неће и међ Русима.

molim te, gde ja to govorim pristrasno o djindjicu? ja nisam ovde ni stigao da kazem sta mislim o njemu i njegovoj politici. Ali zar ne postoji razlika izmedju necijeg privatnog misljenja i onoga sto se prikazuje na ruskoj drzavnoj televiziji?

Djindjic je znao da ga mnogi ne vole i to je i sam izjavljivao, ali uopste nije stvar u tome da li ga neko voli

@Dominick
Citat
Ja sam oduvek bio na strani Srbije i Srbskog naroda djindjic nije radio u interesu Srbije i Srbskog naroda kao sto to ne radi tadic niti je pre njega radio milosevic i seselj, ne mozes da osporis to.
Kad vidim zbog kakvih sam poltrona dupelizaca i moralnih marginalaca jeo pendreke i gutao suzavac 5 oktobra 2000-e prezirem sam sebe

Nemoj samo da otvaras tu temu necemo imati sta da dodamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
dobro ti njega obozavas i ja to ne mogu da ti zabranim
ne obozavam nikog vec samo ne zelim da se bilo kome zabranjuje pravo na govor i misljenje...ti bi to radio u enormnim kolicinama...da si na vlasti verovatno bi i streljao ljude... Smile

ma kako ja mogu nesto da zabranim ruskom novinaru -  pa cak i da sam na vlasti? samo kazem da ima razloga da nasa drzava uputi protest zbog takvog ponasanja njihove drzavne televizije. ajmo da napravimo razliku izmedju novinarskog teksta i drzavne televizije

@dominick
Kod:
OK ti znas sto sam bio ja stavrno nemam pojima sto sam bio lepo je kad drugi znaju umesto tebe sta si radio i sta si hteo da uradis

koliko ja znam razlog za peti oktobar je nepriznavanje pobede VK

Citat
napisao si da je privatizacija uradjena kao pljacka ali da nisu krivi oni sto su privatizaciju sprovodili nego su krivi oni pre njih koji nisu privatizovali da je tvorac te master peace ideje o pljacki milenijuma djindjic ustvari reformator jeste slezem se on je reformator reformisao je sistem pljackanja do savrsentva skidam mu kapu, jos branis djelica koji je uzgred budi receno bio i ostao prva marioneta zutog lopovskog preduzeca  i koji je zadnjih 9 god. na vlasti i kaze da smo na nivou XV veka a on nam obecava da cemo da idemo u EU da bi im neko poverovao mora biti glup kao klitoris, ako je neko glup ja i nas nekoliko odavde nismo!
Kog pokusavas ti da zajebavas ovde, a?

da djindjic nije nista pisao i predlagao i pre 2000-te i pre 1990-te ja bih te i ozbiljno shvatio

malo kasnim sa odgovorima jer vodimo zestoku raspravu o Jeleni Karleusi ovde:

http://forum.burek.com/veliki-brat-vip-all-stars-t425853.310.html

mislim da bi vas zanimala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
malo kasnim sa odgovorima jer vodimo zestoku raspravu o Jeleni Karleusi ovde:

ona je taman bas za takve kao sto si ti...taj nivo inteligencije Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E
ma jebe se nama za jelenu karleusu Smile  ovde je rec o tome da ti branis i podrzavas najvece olose koje je Srbija ikad imala na svom celu Smile

odoh ja da spavam, a i da ne razvodnjavamo temu, za razliku od ovih EuroGayova ima nas koji zivimo od svog rada! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 12:12:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.