Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:45:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FHP podneo prijavu protiv MUP-a  (Pročitano 20127 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Pa ne znam, nisam video prijavu, ali ja sumnjam da je neko dao Kandicki da ga snima kako prica i daje materijal za svedocenje.

pa ako su do sada ljudi pričali sa njom o tome i davali joj izjave, zašto ne bi i ovaj put?

Citat
Postoji nešto što se zove žalba koju će ona verovatno podneti, a ja se nadam da će sud drugačije da presudi. A koliko su nju tek vredjali pa do sada bi se obogatila
nju ne mozes uvrediti....sta god da kazes za nju to zvuci extremno fino...ne postoje reci kojima bi se ta spodoba opisala
nadaj se koliko hoces...mozes i ti za nju da platis tu kaznu...pokazi se kao kavaljer...mozda te i odvede kuci Smile Smile Smile

zašto je spodoba? zato što je nosila pomoć izbeglicama dok su im patriote prodavale hranu na granici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
zato što je nosila pomoć izbeglicama

nesto bas ne mogu da poverujem da je nosila pomoc srpskim izbeglicama Smile
mozda si pobrkao sa siptarima? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
zato što je nosila pomoć izbeglicama
nesto bas ne mogu da poverujem da je nosila pomoc srpskim izbeglicama Smile
mozda si pobrkao sa siptarima? Smile

ja sam napisao samo izbeglice, ali koliko znam albancima nije nosila pomoć kada su proterani sa kosova, ali srpskim izbeglicama jeste i zato medju mnogim izbeglicama uživa veće poverenje ona nego država
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
ali srpskim izbeglicama jeste i zato medju mnogim izbeglicama uživa veće poverenje ona nego država

daaaa...medju tim mnogima je i onaj koga je osamarila... Smile

da vidim dokaze da je pomagala izbeglicama...nikakvi textovi me ne interesuju vec samo video materijal...mogu i ja da otvorim blog i da napisem da sam boravio na jupiteru...tako i ona u svojim textovima moze bilo sta da napise Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
ali srpskim izbeglicama jeste i zato medju mnogim izbeglicama uživa veće poverenje ona nego država
daaaa...medju tim mnogima je i onaj koga je osamarila... Smile
da vidim dokaze da je pomagala izbeglicama...nikakvi textovi me ne interesuju vec samo video materijal...mogu i ja da otvorim blog i da napisem da sam boravio na jupiteru...tako i ona u svojim textovima moze bilo sta da napise Smile

Onaj kojeg je ošamarila je podneo tužbu i ta tužba je, naravno, odbijena. Ali ti to ne znaš
A ne znaš ni da je pomagala srpskim izbeglicama i čak kao dokaz za to tražiš video. E pa evo ti video pa pogledaj svedočenje jedne žene izbeglice čijeg su sina ubili u operaciji Oluja. Svedočenje je da tvoje čudjenje bude veće organizovao FHP Nataše Kandić

http://www.youtube.com/watch?v=rBA7phFEiqc&feature=channel_page

toliko o tome da Nataša Kandić nije pomagala srpskim izbeglicama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Onaj kojeg je ošamarila je podneo tužbu i ta tužba je, naravno, odbijena. Ali ti to ne znaš

znaci...ako kurvetinu neko isamara taj isto nece biti osudjen za to....doooobro...cisto da znam Smile

Citat
http://www.youtube.com/watch?v=rBA7phFEiqc&feature=channel_page

toliko o tome da Nataša Kandić nije pomagala srpskim izbeglicama

kako je kandicka pomogla ovoj zeni?
da li su vojnici koji su ubili njenog sina na robiji?
gde je uopste kandicka na ovom snimku?

ida...zena rece kako je njen otac govorio...citiram:"vise volim postenog hrvata nego srbina".....veoma interesantan detalj... Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Zahvaljujući Nataši Kandić i njenom bolesnom shvatanju pravde masa šiptarskih terorista koji su bili osuđeni ili osnovano optuženi za teške zločine je abolirana. Ona je tad iskoristila svoj uticaj i moć ucene da postigne nedodirljivost za zlikovce ne brinući se o pravdi (kome je jednom suđeno pa oslobođen ne može mu ponovo biti suđeno za isti zločin). Tako da je njeno licemerno poimanje pravde deplasirano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
znaci...ako kurvetinu neko isamara taj isto nece biti osudjen za to....doooobro...cisto da znam Smile
ona nije nikog "išamarala"
Citat
kako je kandicka pomogla ovoj zeni?
da li su vojnici koji su ubili njenog sina na robiji?
gde je uopste kandicka na ovom snimku?
ida...zena rece kako je njen otac govorio...citiram:"vise volim postenog hrvata nego srbina".....veoma interesantan detalj...

Pomogla joj je jer je dokumentovala njeno svedočenje i omogućila da i drugi čuju za njenu muku. A nije nadležna Kandićka da privodi i sudi i šalje na robiju - nego država. Kandićka sedi za istim stolom gde je i ta žena i to se vidi na ostalim snimcima (jer to nije jedino svedočenje) koje isto imaš na youtube, a i nisi slep vidiš da je FHP organizovao ta svedočenja. Ja se iskreno čudim da niko nije znao za ovo što Nataša Kandić radi jer stalno pričate o nekim srpskim žrtvama, a sada vidim da vas to zapravo i ne zanima - jer da vas zanima znali bi ste za ova svedočenja

Zahvaljujući Nataši Kandić i njenom bolesnom shvatanju pravde masa šiptarskih terorista koji su bili osuđeni ili osnovano optuženi za teške zločine je abolirana. Ona je tad iskoristila svoj uticaj i moć ucene da postigne nedodirljivost za zlikovce ne brinući se o pravdi (kome je jednom suđeno pa oslobođen ne može mu ponovo biti suđeno za isti zločin). Tako da je njeno licemerno poimanje pravde deplasirano.

Moć Nataše Kandić  Smile
I nije tačno to što navodiš, Haški sud na primer može da pokrene i drugo sudjenje po istom predmetu pod odredjenim uslovima, a i ovde se radilo o nečem drugom kada su ti ljudi pušteni. Ali ti mi navedi koji je to zločinac pušten na insistiranje Nataše Kandić? Ja samo znam da je bilo dosta političkih sudjenja Albancima koji nisu bili teroristi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
A kako to rade civilizovane zemlje, da li puste sve ili izvrše revizije procesa? Zašto se Nataša Kandić nije zalagala za revizije procesa nego za neselektivnu aboliciju.

Od tih puštenih preko 500 su bili dokazani krvni delikti. Zar da takvog aboliraš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Citat: mrgec danas u 21:12:19
da li je kurvetina platila odstetu gospodinu nikolicu po presudi koja ju je proglasila krivom za klevetu?

Postoji nešto što se zove žalba koju će ona verovatno podneti, a ja se nadam da će sud drugačije da presudi. A koliko su nju tek vredjali pa do sada bi se obogatila

jadnica  Smile   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
nadaj se koliko hoces...mozes i ti za nju da platis tu kaznu...pokazi se kao kavaljer...mozda te i odvede kuci Smile Smile Smile

možda postane i svedok i zaradi dobru kintu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:45:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.