Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FExplorer za S60 OS 9.1 3rd Pitanja i Problemi  (Pročitano 22746 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Ma preopterecen ja sam danas skinuo doduse kad sam se logovao provere radi bilo je 5 downloada a pogledajte sad ,a sto se tice ciglinog kometara u potpunosti se slazem i pravo da vam kazem bas volim kad je ko kenjara(hugo) odabrao nekolicinu da testira a mi kao nemozemo probati,pa brze bolje postavi na stranicu ma da mi je cudno kako ranije nije procurelo ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
Ja sam se vec navikao na X-plorer  Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
pa ljudi ne su smeli da postave ,ja sam trezio od jedan lik na nasem forumu nekoliko stranice unazat  da postavi ovde da isprobamo ali nije hteo on
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma preopterecen ja sam danas skinuo doduse kad sam se logovao provere radi bilo je 5 downloada a pogledajte sad ,a sto se tice ciglinog kometara u potpunosti se slazem i pravo da vam kazem bas volim kad je ko kenjara(hugo) odabrao nekolicinu da testira a mi kao nemozemo probati,pa brze bolje postavi na stranicu ma da mi je cudno kako ranije nije procurelo ......
Pa vidiš i sam da je baraba i probisvet. Čim je "iscurela" njegova famozna test verzija na net, on je odmah posle svega par minuta postavio istu na svom sajtu za download.
Zar ovo ne govori više od svega kakav je to lik???
Hteo je da bude faca usled slave koja mu je pružila verzija za OS 6.1/7.0/8.0/8.1 pa da se qrchy kao eto .... najavljuje pola godine, verzija postoji ali je specijalizovani timovi testiraju, ... pa onda kenja kako mu neko zabranio "inbox" dok ostali šibaju tu funkciju, .... još da krene da je naplaćuje pa da je ovde postavimo krekovanu i to u TOP! Smile

Btw. da li je ikada neko čuo da se freeware(potpuno besplatna) aplikacija izdaje sa "rokom trajanja" i to od svega dva-tri meseca?!? To može samo D. Hugo da izmisli - eto i to je razlog što manje cenim takvu osobu! Ako mu je do izdavanja trial, shareware ili ti beta verzija, neka tako i naglasi a ne velikim slovima piše "freeware" a ono blage veze nema sa tim već je ljudi krekuju kako bi radila neograničeno!
pa ljudi ne su smeli da postave ,ja sam trezio od jedan lik na nasem forumu nekoliko stranice unazat  da postavi ovde da isprobamo ali nije hteo on
Zato je Nemanja5 smeo .... pa ... ovaj ... Smile ... Smiley 1 .... Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 21:47:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Pa u principu ako krene da naplacuje mislim da se uopste nece hleba najesti posto ga je x plorer unistio  definitivno neverujem da ce povratiti ugled i mesto koje je imao,pogotovo sto je ovo sto smo dobili bruka a x-plore je sve bolji i bolji i nemanja svaka ti dala za ovo .ziveli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
Ljudi vidim da imate problema sa downloadom?!? Pa ja jos danas na 15. strani postavio za download. Smile inace skinut sa rapida dok jos na oficijelnom sajtu nije ni bilo linka za download! Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ljudi vidim da imate problema sa downloadom?!? Pa ja jos danas na 15. strani postavio za download. Smile inace skinut sa rapida dok jos na oficijelnom sajtu nije ni bilo linka za download! Smiley 1

Na prethodnoj strani ja sam postavio da skidate slobodno ne na Rapidish nego na Burek
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa u principu ako krene da naplacuje mislim da se uopste nece hleba najesti posto ga je x plorer unistio  definitivno neverujem da ce povratiti ugled i mesto koje je imao,pogotovo sto je ovo sto smo dobili bruka a x-plore je sve bolji i bolji i nemanja svaka ti dala za ovo .ziveli
Pa neka sedne i napiše ovaj program ko svet. Niko od njega ne traži da probije tu zaštitu i omogući uvid u te sistemske foldere, ali neka ubaci "inbox", .... pa neka mu sve funkcije rade koje je i ubacio u aplikaciju. Džabe tamo može da piše u nekoj opciji i "kuvam kafu" kada to nikome ništa ne znači .... na kraju krajeva neka je uradi valjano pa neka je i naplaćuje ali bar da ima razloga ....
Šta je recimo bzv, ubacio opp. logo kada ne radi ili još par opcija:
Turn Light ON: Ne radi (bar kod mene na N73)
Turn Infra red: Ne radi
Bluetooth manager: Ne radi
Compress memory: Nisam smio bibnuti! Da mi jos po..be nesto pa da moram reinstalirati telefon. Neka hvala.
Ovako, naravno da ga pretiču i početnici tipa Y-Browser, da ne govorimo o X-Plore jer je to gotovo isti ProfiExplorer koji je oduvek i mogao slati instalacione fajlove bez problema!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pogledaj ja sam isprobao Op Logo i on postavlja na istom mestu znas ono E:System/App/Phone/Oplogo ,,,ali nema slicica sto sam ja zadao

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0045.gif
(67.19 KB, 352x416)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Verovatno se malo zajeb'o u pisanju koda, jer sigurno nije opp. logo u C:\System\Apps\Phone\Oplogo\ na ovim 9.1 telefonima!
Jer da je tu, valjda bi radio, majku mu???
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 22:14:53 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.