Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li biste ucestvovali u nekom rialiti sou programu?
Da.
11.1%  (9)
Ne.
66.7%  (54)
Ne znam.
1.2%  (1)
Mozda.
11.1%  (9)
Zavisi od uslova.
9.9%  (8)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Феномени ријалити програма  (Pročitano 59634 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ma znam,Bambi... Smile

ali ovi se sablažnjavaju na aluzije,a mi  kako koji show dolazi,aluziju pretvaramo u konkretan dogadjaj,što je jedan naš član imao običaj da kaže,rialitiji će doživjeti kulminaciju kad dočekamo nečiju smrt ,i to u vidu ubistva. e to se još nije desilo,ostalo smo sve probali Smile

ali kažem ti,kao psihološki fenomen,eksperiment,igrica u koju dobrovoljno ulaze...te emisije su mi interesant ](*,)ne. zanima me kako,zašto,dokle su spremni da idu,čime predstavljaju sebe..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Da, ali ovo nad čime se mi u reality-jima sablažnjavamo se po ostalim zemljama radilo kad mi nismo znali šta je reality. Tako da smo i po tom pitanju, srećom, zaostali.  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Meni licno smeta izbor ljudi za taj isti reality. Nema ih nesto "normalnih", svi su tu da izazovu paznju a skoro nijednog od njih ne vidim kao profil nekog stabilnog normalnog coveka. Smile

ali ovi se sablažnjavaju na aluzije,a mi  kako koji show dolazi,aluziju pretvaramo u konkretan dogadjaj,što je jedan naš član imao običaj da kaže,rialitiji će doživjeti kulminaciju kad dočekamo nečiju smrt ,i to u vidu ubistva. e to se još nije desilo,ostalo smo sve probali Smile

Imas film na tu temu.  Smile

http://www.imdb.com/title/tt0810945/

Doduse, Bambina rece da je rimejk ali ja joj ne verujem.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2011, 22:32:37 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Batali ta sranja, ovo je pravi reality film.  Smile

http://www.imdb.com/title/tt0266308/
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nisam gledala,izgleda da i ja zaostajem Smile

to jeste,samo što mi malo sirovije sve odradimo,pa se ljudi lakše šokiraju Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ma jok, Nemci su se karali k'o blesavi pred kamerama još pre 10 godina, ovi naši ove godine pod jogranom.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
malo se stidU Smile Smile

nisam ja ni gledala ništa osim Hrvata,Bosanaca i nas,a o drugima sam samo malo slušala,pa ne znam tačno Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Ne gledam TV.
Odgledam neku utakmicu ali nista vise od toga.
Poslednji rijaliti koji sam gledao je onaj prvi VB..i to sam ga gledao kad ga uhvatim na tv-u..i ovo sve znaci da nisam kompetentan za ovu temu  Smile
Ali da dam svoje misljenje..
Nema veci smor od onoga  Smile podseca me na spanske serije..Ko je koga uvredio..ko je kome spomenuo majku i tako to..Onda ko se smuvao ko nije i tako..meni ono bzvz.Doduse bilo je dobrih riba ako se secam  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
In the future, the Japanese government captures a class of ninth-grade students and forces them to kill each other

E to je rijaliti.....kad ce da odkupe licencu?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Pa bukvalno bi oni i to opravdali pod "ti ljudi su sami potpisali da... ______ " upisi sto morbidnije i perverznije.

Skontao sam kroz realitije, fejsove, moderne mobilne da ce ljudi uraditi sve sto im se servira.. ne znam zasto su ljudi
takvi - eksperimentalnost, mozda je ona evolutivno znacajna.. tako ucimo kao rasa.  Smile

Bukvalno treba samo ljudima baciti kosku necega novog, i bez obzira dal je to dobro ili lose ljudi ce to oberucke prihvatiti ..  a svjest o tome (da li je dobro, lose.. mislim ok mozda je i dobro) doci ce mnogo kasnije nego sto pojedincu treba da to svari  Smile .. recimo 20 godina.

===

Savrsen primjer je bas fejs.. isprva je koncept ostavljanja svog imena na gotovs jeziv.. ali eto ostavis "fill in the blanks" i "what are you thinking about" (u jebote) i bilo kakvo pitanje..  i ljudi ce to ispuniti vremenom.

Das im kameru, oni ce vremenom je podrediti najsladjim niskim strastima.. snimanju jebacine.. zasto? zato sto moze, zato sto je novo, ... bez ikakve dublje analize (iako ne mislim da su ti ljudi glupi)..

Naravno i ja ispunjavam ovaj prozorcic na slican nacin, zato sto je tu.. zato sto je moguce.. a da postoji neki poseban smisao i susta potreba za tim.. pa ne bas.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 13:14:06 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.