Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:17:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Podrzavate li podelu BIH na tri entiteta?
Da
67.3%  (35)
Ne
21.2%  (11)
Nemam stav
11.5%  (6)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Federalizacija BIH?  (Pročitano 8362 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Mozes ti citirati koga oces,verovatno vasu Wikipediju...nevermind...

Ili se pravis lood,ili neke stvari,jednostavno ne znas,bio si dete 3 godine,pa se i ne secas...cim ti za takve stvari moras da citiras nekog vaseg "povijesnicara"... Smile

Kazes:"Dejtonski sporazum potvrdio je".....
A,ko su i dan danas,kao zemlje potpisnice,garanti za taj isti Dejtonski sporazum,pa nije on institucuja,pa da on nesto potvrdi,aman,dete....
U ime Srbije-S.Milosevic,Hrvatske-Tudjman,i u ime vas-muslimana-Alija Izetbegovic....i,daj ne laprdaj vise majke ti,izadji iz tog Teherana,prosetaj malo po bar po regionu(nemoj samo Ilidza,do Vijecnice i nazad)...ne vrti se cela planeta oko jedne trajvanske linije... Smile
ma ne mogu, zabranili su nam izlazak iz grada, da ne primimo kakav uticaj sa zapada, pa da prestanemo sa protjerivanjem drugih vjera i naroda sa ovog prostora i rusenjem njihovih bogomolja...ooops greska, to je ono sto ste vi radili Smile
sto je najtuznije, vjerovatno sam sa svojih 18 godina proputovao vise nego ti sa tvojih 28 il kolko vec...ohh sweet irony  Smile
...refuges?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
[sto je najtuznije, vjerovatno sam sa svojih 18 godina proputovao vise nego ti sa tvojih 28 il kolko vec/quote]
?
Kakve veze ima ko je koliko proputovao sa temom,ne kontam ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Topaz
Mozes ti citirati koga oces,verovatno vasu Wikipediju...nevermind...

Ili se pravis lood,ili neke stvari,jednostavno ne znas,bio si dete 3 godine,pa se i ne secas...cim ti za takve stvari moras da citiras nekog vaseg "povijesnicara"... Smile

Kazes:"Dejtonski sporazum potvrdio je".....
A,ko su i dan danas,kao zemlje potpisnice,garanti za taj isti Dejtonski sporazum,pa nije on institucuja,pa da on nesto potvrdi,aman,dete....
U ime Srbije-S.Milosevic,Hrvatske-Tudjman,i u ime vas-muslimana-Alija Izetbegovic....i,daj ne laprdaj vise majke ti,izadji iz tog Teherana,prosetaj malo po bar po regionu(nemoj samo Ilidza,do Vijecnice i nazad)...ne vrti se cela planeta oko jedne trajvanske linije... Smile
ma ne mogu, zabranili su nam izlazak iz grada, da ne primimo kakav uticaj sa zapada, pa da prestanemo sa protjerivanjem drugih vjera i naroda sa ovog prostora i rusenjem njihovih bogomolja...ooops greska, to je ono sto ste vi radili Smile
sto je najtuznije, vjerovatno sam sa svojih 18 godina proputovao vise nego ti sa tvojih 28 il kolko vec...ohh sweet irony  Smile
...refuges?
ne, u sarajevu sam bio tokom cijelog rata

Citat
[sarkazam]hvala vam, o hrvatska i srbijo, sto ste stvorili drzavu bih[/sarkazam]
A zaboravio si za Republiku Srpsku,ko je to stvorio,vidiš kako je lepo imati RS lagano 12 poena na Eurosoongu a vi 10 vašim Turcima...
ne pratim eurosong, ali samo za tebe, pogledao sam tabelu sad, i pise da ste i od hrvatske 12 dobili...jebote pa niste valjda i hrvatsku napravili?i finsku, austriju i ostale koji su glasali sa 12 bodova za srbiju? (poenta - ako ti je glasanje na eurosongu mjerilo bilo cega, onda nemam komentara)  Smile

Citat
[sto je najtuznije, vjerovatno sam sa svojih 18 godina proputovao vise nego ti sa tvojih 28 il kolko vec/quote]
?
Kakve veze ima ko je koliko proputovao sa temom,ne kontam ba
pitaj niku, posto stalno potencira da izadjem iz teherana  Smile:
i,daj ne laprdaj vise majke ti,izadji iz tog Teherana,prosetaj malo po bar po regionu(nemoj samo Ilidza,do Vijecnice i nazad)...

"sto je najtuznije, vjerovatno sam sa svojih 18 godina proputovao vise nego ti sa tvojih 28 il kolko vec...ohh sweet irony"

Ti znas,gde sam ja bio i putovao??? Smile
Daj majke ti,to je sve sto imas da kazes.... Smile
Sto se bogomolja tice,to pricaj nekom drugom ovde ko nije bio u "Teheranu",meni ne... Smile 

a ti kao znas gdje sam ja bio? ma glavni si  Smile i da, to je sve sto imam da kazem, posto nisam dovoljno elokventan da pricam sa nekim ko ne zivi u teheranu  Smile
ajde pozdrav, sve je kako ti kazes, samo se ti meni nemoj nervirat, ne valja to u tvojim godinama, da chir ne dobijes  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 02:39:32 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jebi ga brate kad imate dzamiju na svakih 10 metara ne znam da ih i tamo toliko imaju Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eh hebiga ljudi sada se mi zalimo sto oni imaju djamije a nase Crkve nama naravno ne smetaju...pustite ljude neka zive i grade ako imaju novca za tako nesto. Mislim nitko se kod nas nebi bunio kada bi se gradile nove Crkve ali eto bunimo sto se grade Djamije....u svakom slucaju ovo danasnje stanje u BiH nije izdrzivo na vise godina, sigurno bi bilo najbolje da svaki narod u BiH dobije svoj entitet da je BiH...ali do toga nece doci jer nitko u BiH nece drugome da popusti..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
Zastava stockholm
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Takozvana republika BiH ,de fakto je vec podeljena 1991 ,ona kao drzava nemoze nikada opstati
IP sačuvana
social share
CaneLane Supermoderator 2007 11 11 Citiram autora: Srpska vojska na ovim prostorima je bila okupatorska vojska i nista vise
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
као што сам рекао већ једном, џамија је 100 пута јефтинија за градњу од било које цркве, то је једини разлог што их има 200 пута више од цркава у БиХ!

Босна би требало да се федерализује и онда треба спровести референдуме у све три републике (федералне јединице) па ко хоће БиХ нека остане у њој а ко неће - ауфидерзен! леп разлаз као СиЦГ!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Topaz
jebi ga brate kad imate dzamiju na svakih 10 metara ne znam da ih i tamo toliko imaju Smile
mislis da je meni to fino vidjet? umjesto parka, oni stave dzamiju...eee al nece jos dugo, proslo je vrijeme kad si pare mogo shverat gdje hoces, sad se bar mora malo pravdat ljudima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Federalizacija bi mogla biti jedan od koraka ka konacnom cilju i Srba i Hrvata.Odnosno,ka izlazu iz nametnute dzamahirije.To je jedna bludna,protivprirodna zajednica sa poznatim ishodom.Samo je pitanje vremena...a,vreme radi za Republiku Srpsku i one koji bi zeleli da se ujedine sa ostratkom svog naroda.

Hrvatima njihov deo,Srbima njihov,i Muslimani konacno dobijaju etnicki cistu drzavu u kojoj vise nece imati problema sa "cetnicima i ustasama",pa nek' traze buduce probleme u svojim redovima.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Hrvatima njihov deo,Srbima njihov,i Muslimani konacno dobijaju etnicki cistu drzavu u kojoj vise nece imati problema sa "cetnicima i ustasama",pa nek' traze buduce probleme u svojim redovima.
Samo tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:17:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: cazinska

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.