Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Zenit Saint Petersburg  (Pročitano 34510 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Gasprom spremio pare za Aršavina

Ruski gigant spremio je blanko ček na kom je potrebno da Arsen Venger napiše iznos koji traži za Aršavina i da ode i podigne novac. Zenit iz Sankt Peterburga je ove zime dobio, kako spekulišu mediji kod "baćuški", između 50 i 80 miliona evra od Gasproma da potroši na pojačanja, s tim da bar jedno od njih mora da bude Rus.

U Zenitu imaju svoj triling želja, koji glasi Lukaš Podolski, Igor Akinfejev i upravo Andrej Aršavin.

Vezista je u jesenjem delu sezone često isticao kako je nezadovoljan platom u Arsenalu, a kako će sledeće godine napuniti 30 godina jasno je da mu Francuz neće povećati ugovor.

- Aršavin je sada drugačiji nego pre dve-tri godine. Pare su mu postale mnogo bitne i trudi se da ih što više zaradi. Snima reklame, gostuje u plaćenim emisijama, postao je pravi šoumen - rekao je za lifesports.ru jedan od bliskih prijatelja ruskog igrača.

Kako ruski mediji saznaju, Aršavinu je uprava Zenita spremila ugovor po kom bi godišnje bez premija zarađivao čak pet miliona evra.

Sportal.rs
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 15:39:07 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Lazović i Luković nastavili dominaciju u Rusiji

Zenit iz Sankt Peterburrga osvojio je Superkup Rusije pobedom nad CSKA iz Moskve 1:0. Dominacija Lučiana Spaletija, trenera ekipe iz nekadašnje prestonice carske Rusije, nastavljena je trećim trofejom od dolaska u klub. Italijan je pokorio svako takmičenje u kojem je učestvovao (šampionat, kup, superkup).

Veliki broj šansi viđen je na ovom susretu. Moskovljani su prvi imali priliku, ali je Dumbin udarac Fernano Meira izblokirao. Imao je momak iz Obale Slonovače novu šansu kada je pobegao Aleksandru Lukoviću, ali je Vjašeslav Malafejev dobro intervenisao.

U 30. minutu "armejci" su praktično videli gol u mreži. Alan Džagoev je sjajno sa 12 metara šutirao, ali je njegov udarac na gol liniji izblokirao jedan od saigrača.

Zenit u napadu nije bio toliko opasan pre svega zbog odsustva Aleksandra Keržakova i Aleksandra Bistrova. Kada se činilo da će susret otići u produžetke na scenu je stupio Aleksej Jonov. Momak koji je u 46. minutu zamenio Danka Lazovića iskoristio je pas Sergeja Semaka.

Pokušala je ekipa CSKA, koja je bila oslabljena takođe zbog neigranja Zorana Tošića, da sa tri napadača u finišu dođe do izjednačenja, međutim, ni ulazak ekstra talentovanog Tomaša Necida nije promenio stanje na terenu.

Stadion: Krasnodara
Gledalaca: 31.164
Strelac: Ionov 73. minut

Zenit: Malafejev; Anjukov, Meira, Bruno Alveš, Luković, Semak (Hušti), Zirjanov, Denisov, Dani, Širokov; Lazovic(Ionov)
CSKA: Akinfejev; Naabkin, Ignaševič, V. Berezutski, Šenikov, Honda, Mamaev, Aldonjin, Džagoev(Necid), Vagner Lav, Dumbia

http://sportal.rs/news.php?id=46540
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
Zaista je bio dobar mec.
Boze, koliko su samo Rusi odmakli od nas, to je razlika u milionima svetlosnih godina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
И у парама  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
U milionima je tu.    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Luković: ''Imamo dovoljno mesta za još trofeja, na redu je Liga Evrope''

Zenit je jučerašnjim osvajanjem Superkupa stigao i do trećeg trofeja u Rusiji ove sezone, a srpski internacionalac očekuje da će se taj niz nastaviti i na evropskoj sceni.

Aleksandar Luković presrećan je posle svog drugog trofeja od dolaska u ekipu Zenita. Tim iz Sankt Petersburga je osvajanjem Superkupa Rusije objedinio sve trofeje u protekloj sezoni, a Luković poručuje da se tu neće zaustaviti.

''U klupskim vitrinama ima dovoljno mesta za još trofeja. Na redu je Liga Evrope i njenim osvajanjem bismo ovu sezonu učinili nezaboravnom. Bolji početak u novom klubu nisam mogao da zamislim'', ističe Luković, a rival Zenitu u osmini finala Lige Evrope je holandski Tvente.

Luković se osvrnuo i na svoje učešće u reprezentaciji, obzirom da ga nije bilo u prijateljskom mečevima sa Bugarskokm i Izraelom.

''Ja sam uvek na raspolaganju selektoru, a njegovo pravo je da odluči da li će me pozivati. Za meč sa Bugarskom me je pozvao, ali sam imao problema sa tetivama'', objašnjava Luković.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Rusi ne praštaju šampionu - Zenit bez boda!

Zenit i Spaleti nisu poštovali pravila Fudbalske federacije Rusije zbog čega su ostali bez boda osvojenog protiv CSKA (1:1), dok su Moskovljani dobili sva tri.

Šampion Rusije Zenit iz Sankt Peterburga kažnjen je gubitkom prvenstvene utakmice protiv moskovskog CSKA službenim rezultatom 3:0 zbog nepoštovanja pravila.

Trener Zenita, italijanski stručnjak Lućano Spaleti, na meču odigranom u nedelju u Sankt Peterburgu (1:1) nije uvrstio u sastav nijednog domaćeg igrača mlađeg od 21 godine, kako nalažu pravila ruske Premijer lige.

Fudbalska federacija Rusije zbog kršenja te obaveze kaznila je nacionalnog prvaka i novčano sa 200.000 rubalja (7.100 evra).

Nakon kazne Zenit je sa drugog pao na peto mesto prvenstvene tabele i zaostaje dva boda za vodećom ekipom Volge iz Nižnjeg Novgoroda. Trećeplasirani CSKA takođe zaostaje dva boda za liderom šampionata.

Zbog propusta na nedeljnoj utakmici klupskom administratoru Zenita Vladislavu Radimovu uručen je otkaz, a klub se neće žaliti na kaznu nacionalne federacije.

http://www.mondo.rs/s203179/Sport/Sport/Fudbal/Rusi_ne_prastaju_sampionu_-_Zenit_bez_boda.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Lazović: U Zenitu do kraja karijere

Nekadašnji reprezentativac Srbije u fudbalu, koji se na ne baš lep način "oprostio" od dresa sa grbom FSS, rekao je ruskim novinarima da se (ne)iznenađuje činjenicom da je najbolji strelac lige, ali i da želi da karijeru završi u Sankt Peterburgu. Spomenuo je i Srbiju...

- Ne želim mnogo da komentarišem odluku o povlačenju iz reprezentacije Srbije. Nisam još spreman da elaboriram na tu temu, ni sa srpskim, ni sa ruskim medijima. Jedino što mogu da kažem je da zaista nameravam da prestanem da igram za nacionalnu selekciju - rekao je Lazović za ruski Sport-Express.

O Zenitu sve u seperlativu... Da li to znači da ćete u Zenitu završiti karijeru?

- Da. Spreman sam da to uradim. Sjajno se osećam u klubu, ali i Rusiji. Očekivanja su odavno prevaziđena, a Srbija i Rusija... Slični smo! Mentalitet je sličan: Vera isto i sve mi se, zaista, sviđa.

Iako igra u špicu Danko nikada u karijeri nije bio najbolji strelac tima...

- Do sada... Ipak, moram da priznam da nisam navikao na takvu ulogu. Naravno, jasno mi je da smo odigrali samo šest utakmica, ali sam spreman da i dalje tresem mreže. Ipak, neću da se ističem izjavama. Ekipa je na prvom mestu i važno mi je kako Zenit igra. Opet, moram da budem iskren, želim da na kraju šampionata budem najbolji strelac, ali i prvak Rusije jer će nas samo takav rasplet zadovoljiti. Imamo tim za titulu, a rival nam je CSKA iz Moskve. Ko bude bolji u našim međusobnim duelima biće i šampion - završio je Lazović.

http://sportal.rs/news.php?id=49777
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Lazović: Samo sam hteo navijačima da bacim dres...

Uprava ruskog Premijerligaša iz Sankt Peterburga, za koji igra i naš dvojac - Lazović/Luković, oštro je osudila incident u koji su umešani naš nekadašnji reprezentativac Danko Lazović i policajac iz Nižnjeg Novgoroda. Naime, po završetku utakmice, pripadnik snaga reda je elektro-šok pendrekom "opekao" Lazovića kada je ovaj, bez majice, krenuo ka tribini na kojoj su bili navijači Zenita.

- Jednostavno, krenuo sam da navijačima na tribini dam dres. Kada sam skinuo dres video sam kako mi iza leđa prilazi policajac... Odmah me je udario, a bio je to elektro-šok - rekao je Lazović i dodao: - Ne znam zašto se ovo desilo. Možda je mislio da sam navijač.

Fudbaler šampiona Rusije je dobio opekotine prvog stepena, a udaren je u predelu ispod desnog ramena.

http://sportal.rs/news.php?id=53321
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.