Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 06:55:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 840205 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Koji karate potezi?Hoces li ti reci da igraci Barselone ne padaju cim ih pogledas i da Real nije ostecen veceras?

majke mi barem sam za noćašnju utakmicu mislio da nećeti imati   "A"   da kažete protiv sudija, ali kunem se bio sam totalno ubeđen!! pogotovo kad sam na kraju utakmice na miru sagledo Karvaljove faulove koje je napravio posle prvog žutoga kartona  i karate poteze crnčuge Adebajora     Smile Smile Smile Smile   daj bre ko vam je kriv kad ne znate 5 puta da dodate loptu kako treba,  jebote stalno vam je neko kriv ..... užas
Cekaj znaci igraci Reala treba da budu srecni svaki put kad ne dobiju crveni protiv Barse da bi bili zadovoljni sudjenjem?

Apsolutno, u prošloj utakmici i pepe i ramos i adebajor su zaradili crvene kartone. A u noćašnjoj na prvom mestu je zaradio Adebajor i Karvaljo. Mada jebiga i shvatam vas zašto toliko dobijate crvene kartone, jer stalno trčite za loptom pa popizdite i opalite po nogama  igrače Barselone  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 00:07:12 od van.tu.3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
FC Barcelona - "Més que un pusite kurac pracakasi odvratni"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
FC Barcelona - "Més que un pusite kurac pracakasi odvratni"

Smile

« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 00:13:06 od van.tu.3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Ko to mi trcimo?Ja koliko shvatam ovde se prica sa ugla posmatraca i navijaca ova dva tima ili nekog drugog a ne igraci...Pepe je dobio crveni iako nije zasluzio dok on nije dobio Barselona nije mogla nista,izdrkavanje i dodavanje po 500 pasova ne racunam to nisu sanse...Veceras Realu ponisten gol bez razloga,Ronaldo fauliran i dok pada nehotice zakaci Maskerana i ovaj pada ko da je neko pucao u njega...Pretpostavljam da nisi vidjeo kada je Pedro uletio Diari sa nikakvom namjerom da uzme loptu...Takodje sumljam da si vidjeo padanje Maskerana tokom citave utakmice i pad Pujola kada ga je Di Maria udario a u stvari ga nije pipnuo...Isto tako pretpostavljam da nisi vidjeo pre 2 sezone sta je bilo protiv Celzija,da nisi vidjeo za sta je Van Persi ove godine dobio drugi zuti na Kamp Nou i jos dosta takvih stvari...Ok navijaj ti za Barselonu bacaj na njih koliko hoces ali veca grupa cigana odavno nije vidjena a bogami ni lopova...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Van tu fri for, dzabe meni pokazujes te klipove. Ja navijam za jedan jedini klub, koji nema bas mnogo veze sa Spanijom, a ovi slepci sto su tebi mili i dragi su pimpleri, pracakasi, cigani i sabani, sto pokazase u ove 2 utakmice. Kako je moguce da bas svi tvoji bar po jednom na utakmici dobiju epi napad? Cak je i Mesi poceo, kotrljao se jedno 16 krugova posle starta Marsela.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 00:17:25 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kako je moguce da bas svi tvoji bar po jednom na utakmici dobiju epi napad?

a kao Ronaldo ih ne dobija  Smile daj pusti te priče  Smile   rekao sam i meni smeta kad ponekad padnu a protivnički igrač ih nije ni dotakao, ali jebiga to svi rade  Smile

Ko to mi trcimo?Ja koliko shvatam ovde se prica sa ugla posmatraca i navijaca ova dva tima ili nekog drugog a ne igraci...Pepe je dobio crveni iako nije zasluzio dok on nije dobio Barselona nije mogla nista,izdrkavanje i dodavanje po 500 pasova ne racunam to nisu sanse...Veceras Realu ponisten gol bez razloga,Ronaldo fauliran i dok pada nehotice zakaci Maskerana i ovaj pada ko da je neko pucao u njega...Pretpostavljam da nisi vidjeo kada je Pedro uletio Diari sa nikakvom namjerom da uzme loptu...Takodje sumljam da si vidjeo padanje Maskerana tokom citave utakmice i pad Pujola kada ga je Di Maria udario a u stvari ga nije pipnuo...Isto tako pretpostavljam da nisi vidjeo pre 2 sezone sta je bilo protiv Celzija,da nisi vidjeo za sta je Van Persi ove godine dobio drugi zuti na Kamp Nou i jos dosta takvih stvari...Ok navijaj ti za Barselonu bacaj na njih koliko hoces ali veca grupa cigana odavno nije vidjena a bogami ni lopova...

ma brate ne vredi da raspravljamo o faulovima, ja ću ostati na svom stajalištu ti na svom, jebiga imamo različite poglede na te stvari zbog emocija prema tim klubovima. Ali smeta mi što ste se samo uvatili priče o faulovima, zaverama i ostalim sranjima, pravo pitanje je " KOLIKO STE STVORILI ŠANSI ZA GOL U OVE DVE UTAKMICE, POGOTOVO U NOĆAŠNJOJ" e o tome možemo pričati jer postoji statistika koja ne laže  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73

a kao Ronaldo ih ne dobija  Smile daj pusti te priče  Smile   rekao sam i meni smeta kad ponekad padnu a protivnički igrač ih nije ni dotakao, ali jebiga to svi rade  Smile

ma brate ne vredi da raspravljamo o faulovima, ja ću ostati na svom stajalištu ti na svom, jebiga imamo različite poglede na te stvari zbog emocija prema tim klubovima. Ali smeta mi što ste se samo uvatili priče o faulovima, zaverama i ostalim sranjima, pravo pitanje je " KOLIKO STE STVORILI ŠANSI ZA GOL U OVE DVE UTAKMICE, POGOTOVO U NOĆAŠNJOJ" e o tome možemo pričati jer postoji statistika koja ne laže  Smile
Na ovo cu ti reci samo jedno MI nismo jos nista imali jer nismo igrali ako vec hoces da gledas tako ja preferiram Mancester,a vidjeces u finalu sta ce vam raditi Manca i kako ce vam se vratiti za sve... Smile

A ovo oko teorija zavjere i ostaloga jbg nisi prvi navijac Barselone koji se povlaci kad se to potegne ali nema veze navikao sam na to...Samo zapamti sve se vraca sve se placa...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 00:29:07 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Svi to rade, naravno, ali ovi tvoji od toga napravise citav predmet koji mozes na FDU izucavati. Atelje 212 je u svojim najboljim godinama bio pickin dim za putujuce pozoriste Busquetsovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja sam vama jos davno na nekoj drugoj temi rekao da je Barselona sa Ronaldinjom bila najlepsa za gledanje, ono je bre bilo uzivanje, a ovo je golo govno u mnogo pogleda...

« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 00:38:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
A ovo oko teorija zavjere i ostaloga jbg nisi prvi navijac Barselone koji se povlaci kad se to potegne ali nema veze navikao sam na to...Samo zapamti sve se vraca sve se placa...

nisam se ja povukao, nego me smara i ne prija mi da raspravljam sa tobom kad ne želiš da budeš iskren i realan!  to je problem, rekao sam da najvažnija stvar u ove dve utakmice za vas nije da pričate o zaverama, nego da poboljšate igru i ne blamirate se pred svetom, pogotovo ne pred svojom publikom na Bernabeu da igrate ko pičke bunker a u ekipi imate igračine poput Ronalda,Kake,Benzeme i ostalih. Barsa se na Bernabeu igrala sa vama kao sa decom posed lopte 70:30 !!!  ja sam iskren prjatelju, prizno sam da u mnogo slučajeva Barsini igrači simuliraju faulove i padaju ko pičkice kao što je noćas Mesi se kotrljo kilometar posle starta Marsela, ali to radi i Real kao i svaka druga ekipa na svetu.

izvini što kažem vi i tebi se obraćam kao navijaču reala , ali vi ste za mene isti ako niste sa nama  Smile  znaš ono " ako nisi sa mnom protiv mene si "  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 06:55:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.