Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 05:31:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 840192 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
У концепцији коју Барса фура Ето је тип шпица који је потребан, Ибра никако. Ето је био савршен ту, а и ВИља би се одлично уклопио, јер је експлозивност оно што Барси треба. Ибра је тром, спор и доста гњави лопту што је у Интеру покупио. То Барси никако не треба, то тврдим од кад је почело да се спекулише са његовим трансфером.

Зато су сад на ПЕС-у никад јачи. Smile

А ја баш дадох обећање себи, да нећу више прићи сонију на ком је ради ПЕС. Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 04:06:09 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
kako bi izgledala postava Barse da su doveli Vilju i Silvu kidali bi
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 12:43:02 od delija_zvecan »
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
kakav bre eto, nista ne zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Јесте одсуствовао је доста дуго због неке повреде, а није му та једина, мада јесте најтежа. Ваљда неће на крају завршити као Висенте. Што се игре тиче, уме да буде јако променљив. Отприлике као и сама Валенсија.

Кад је Ибрахимовић у питању, он је увек фурао своје. Колико се сад може мењати је питање.

Дао је доста голова, додуше углавном лаганих, имао је и неколико асистенција, али доведен је да направи неку разлику у нападу, да пружи тиму још један начин игре, а он то не ради за сад. Не креће се добро, први контакт с лоптом му је очајан (ма колико то чудно звучало), дриблинзи му успеју једном у десет покушаја.

Вероватно ће се ускладати временом, али баш зато је Виља боље решење био, јер њему никакво прилагођавање не би било потребно. Зна лигу, зна већину њих из шпанског државног тима.

Погледао сам неколико пута и мишљења на једном страном форуму и људи су углавном при сличном ставу, као и ја. Већина мисли да мора и може боље и да је напад отупео доста у односу на прошлу годину. Рецимо да је и у анкети за најбољег нападача Виља био први. Чини ми се да је Дрогба био други, али је у међвуремену гомила Швеђана пристигла и Ибрахимсон је преузео прво место. Smile

Па да, и ја о томе причам од његове прве утакмице. Ја сам очекивао да ће се "понашати" на терену слично као Дрогба за време Муриња, али не, овај баш ништа корисно не ради на терену. Очигледно се не конта довољно са саиграчима, али можда му ипак треба дати времена.

Дриблинге ретко и користи, а играча ни на који начин не може да прође. Причало се о некој игри главом, када је он долазио, али ја се не сећам кад је Барса убацила неку такву лопту за време утакмице. Евентуално неко убацивање Дани Алвеша, али то скоро никада не иде на главу. Бар што сам ја приметио, можда грешим.

Виља би био дефинитивно погодак, јер је фудбалер који максимално користи све своје квалитете. Е сад да ли би био у проблему када би дошао у Барсу, јер више неће бити прва звезда тима  Smile Не знам заиста. Али би се сигурно снашао боље у овој формацији Барсе.

И ја се надам да Силва неће завршити као Висенте или не дај боже као Валерон...

kakav bre eto, nista ne zna...

Можда је као појединац слаб, али је тимски много значио Барселони.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
kako bi izgledala postava Barse da su doveli Vilju i Silvu kidali bi

Da, inače sada bez njih dvojice su suvi prosek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Виља би био дефинитивно погодак, јер је фудбалер који максимално користи све своје квалитете. Е сад да ли би био у проблему када би дошао у Барсу, јер више неће бити прва звезда тима  Smile Не знам заиста. Али би се сигурно снашао боље у овој формацији Барсе.

Пази осовина Барселоне је уједно и осовина шпанске репрезентације, а то су Ћави и Инијеста. Са њима се Виља одлично уклапа, кад игра за Шпанију, па је за претпоставити да би тако било и у Барси.

Друго он сам је по многим стварима сличан Етоу. Брз је, врши пресинг, креће се доста. Притом је у многим стварима и далеко бољи. Био је први асистент лиге пре неколико година. Сад кад је сам у нападу Валенсије, нема више могућности за тако нешто. Контрола лопте му је одлична, слободњаци такође.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ма слажем се ја у свему са тобом...

Али колико је сада паметно купити Виљу који ако не грешим има 30 година  Smile Мислим да су ту закаснили са куповином и не верујем да им се сада исплати да граде игру на њему.... Опет, ко зна колико ће дуго он кидати...

Можда је ипак време да се Бојан пушта у први план, не одмах него на кашичицу и мало више од прилика коју сада добија да игра...

едит: ипак ове године пуни 29.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 14:50:04 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Ма наравно. Сад га не вреди доводити у сваком случају. Остаје само да се игра у нападу поправи, да се та тројка горе боље уигра и то је то.

Сад требају бринути о левој страни и томе да ли треба довести замену за Анрија или се ослонити на Педра.

Ту је и питање левог бека. Абидал се поправио, али је прешао тридесету. Није стар за одбрамбеног, али требало би већ размишљати о замени, јер бек у Барси, у оваквој поставци игре, мора много да трчи и помаже нападу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ма Виља је завршена прича, дошао Ибра и крај. Мени баш тај Ибра боде очи, тотално је неприкладан за Барселону, једноставно такав је тип играча какав им не треба. Виља је био идеалан.

Е сад Ибра има да одради још следећу сезону и тад ће се показати да треба (не само по годинама) тражити новог шпица и мислим да треба да се оријентишу на млађе играче. Значи не на 28-9 година него 24-5-6.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Та ситуација око Виље се није могла другачије завршити.

Валенсија се била намерачила да одере неког за 50 - 60 милиона. Барселона би можда и дала те паре да је успијела добро продати Ето'оа. Ту је у суштини проблем био Ето'о. Гвардиола га није хтио, а уговор му је истицао на љето. Зато су и урадили то са Ибрахимовићем.

Приоритет је ријешење те лијеве стране. Абидал може још бар једну сезону, а има и Максвела као замјену.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 05:31:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.