Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:17:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 802660 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
А исто, иста школа, исти калуп, иста игра ће да буде, опуштено за навијаче Барсе, неће неку штету донети клубу овај одлазак Пепа.

Samo ce Vilanova morati malo da radi i na odbrani. Ne moze se samo oslanjati na napad. Ok je sve to kad te ide, ali kad dodju oni trenuci da lopta nece u gol, mora se paziti i na svoju mrezu, a upravo to Barsa nije imala u poslednje vreme i to ih je kostalo izgubljenih titula.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 5
А исто, иста школа, исти калуп, иста игра ће да буде, опуштено за навијаче Барсе, неће неку штету донети клубу овај одлазак Пепа.

Samo ce Vilanova morati malo da radi i na odbrani. Ne moze se samo oslanjati na napad. Ok je sve to kad te ide, ali kad dodju oni trenuci da lopta nece u gol, mora se paziti i na svoju mrezu, a upravo to Barsa nije imala u poslednje vreme i to ih je kostalo izgubljenih titula.

Baš tako Tito zna kako igrači dišu Smile tako ja mislim da neće biti nekih problema,još kada se vrate svi povrijeđeni igrači bit će to ja mislim super.

Eh sad neko je napisao da Pep nikad neće biti ko stari lisac Ferguson,možda neće ali je Pep za 4-5 godina osvojio 2 titule LP i 4 titule Primere i hiljadu jedan kurac,što Ferguson nije osvojio za sto godina u Manchesteru Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 5
Ne mogu više...

Na konferenciji za medije Pep Guardiola je objavio kako više neće biti na klupi Barcelone nakon ove sezone. Nakon četiri godine i čak 13 trofeja, Guardiola je rekao kako više jednostavno nema snage za nastavak. Ionako je s Barcom sve osvojio i zaludio nogometni svijet. Igračima je odluku priopćio na jutrošnjem treningu.
''Dečki, odlazim'', rekao je svojim igračima te poručio kako je cilj sad Kup kralja za koji se bore u Madridu protiv Athletic Bilbaa.
Na emotivnoj press konferenciji Guardiola je rekao, što se i pretpostavljalo, kako ispadanje u Ligi prvaka nema veze s ovom odlukom koju je skrivao šest mjeseci:
''Četiri godine na klupi Barce je kao vječnost. Istrošio sam se. Trener mora imati snage širi energiju na svoje igrače. Moram vratiti tu strast koju sam imao prije pet godina i bilo bi neodgovorno da ostanem. Početkom prosinca prošle godine najavio sam ovakav rasplet Zubizarreti, ali naravno da to nisam mogao reći igračima.''
''Žao mi je što je bilo neizvjesnosti. Uvijek sam htio produživati ugovor samo na godinu dana jer su očekivanja uvijek tako velika. Želim se zahvaliti svim igračima jer je bila privilegija trenirati ih. Sretan sam i ponosan što sam bio trener Barce. ''
Na kraju je Guardiola ispraćem ovacijama novinara kojima se također zahvalio na podršci tijekom ove četiri godine.
Predsjednik Barcelone najavio je i novog trenera, Guardiolina pomoćnika Tita Vilanovu! Novinari su bili iznenađeni.
''On razumije politiku ovog kluba. Odlučili smo se za Tita jer je on jamstvo da će momčad nastaviti igrati istim stilom. Uvijek smo govorili da ćemo najprije rješenja tražiti u vlastitoj kući. Tako je bilo s igračima, a sada i s trenerom'', rekao je sportski direktor Andoni Zubizarreta o čovjeku koji je bio na klupi s Pepom ove četiri godine.

Motala se ova misao u glavi Katalonca već nekoliko mjeseci, a početak kraja počeo je u srijedu navečer, dan nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka. Guardiola je bio na večeri u kući predsjednika kluba Sandra Rosella na kojoj su razglabali o tome što i kako dalje, odnosno da li uopće idu zajedno dalje. S Guardiolom su još na večeri bili i njegovi bliski suradnici Andoni Zubizarreta te Jose Maria Orobitg, no Pep je ipak odlučio završiti, vjerujemo, ipak prvu avanturu na klupi svog kluba.
Rosell je pokušao sve da ga zadrži, nudio mu je i veće ovlasti u klubu, no Guardiola je već osvojio sve što je mogao s jednim klubom i treba mu neki novi motiv. Alternative su bile Marcelo Bielsa, koji igra slično s Athletic Bilbaom, ali i Andoni Zubizarreta koji je bio uz Pepa kao suradnik. Spominjala su se još imena Laurenta Blanca te još nekih poput Luisa Enriquea. No, Barca je izabrala Tita Vilanovu.

Stigao je iz Barcine škole i pokorio cijeli svijet
J
osep Guardiola bio je igračka legenda Barcelone, domaći dečko iz Katalonije koji je prošao La Masiju, skupljao lopte na Camp Nou i na kraju postao najuspješniji trener u povijesti kluba. Osvojio je 13 naslova u prve tri sezone od 16 mogućih, a krajem sljedećeg mjeseca ima priliku uzeti i 14., u finalu Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa.
Guardiola je klub preuzeo 17. lipnja 2008. Godine. Na klupi je zamijenio također uspješnog Franka Rijkaarda kojem ipak posljednja sezona nije bila trofejna. Tada je na scenu stupio trener Barcelone 'B' te već u prvoj sezoni osvojio apsolutno sve što je mogao. Bila je to senzacija, jer to nikad nikome nije uspjelo u povijesti. Barcelona je te 2009. dizala pehare španjolskog prvenstva, Kupa kralja i Superkupa te Lige prvaka, Superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva.
Kad je došao na kormilo prve momčadi riješio se Ronaldnha i Deca te u prvi plan bacio Iniestu, Piquea pa i Xavija i Messija. Ono što je podučavao u mlađim kategorijama prenio je napokon i u prvu momčad, a to je ta famozna 'tiki-taka', napadačka nogometna filozofija koja je zaludila svijet.
Guardiolina Barcelona bila je bit ovog sporta, klub koji je prkosio pojmu 'moderan nogomet'. Većinu igrača proizveli su u svojoj školi, mnogi su iz Barcelone i okolice, a čak je i trener prošao sve moguće faze u klubu. Mišići nisu bili važni, a defanziva strogo zabranjena.
Sada važan kotačić u tom stroju više nije tu, a vidjet ćemo hoće li nasljednik uspjeti nastaviti kuhati po već provjerenom receptu.

Izvor/Foto
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung 
Citat
Barselonu niko nije nadigrao osim Murinja te 2010. sa Interom.
Надиграо ју је и Хидинк 2009. са Челсијем. Те сезоне када је Барса поцепала у ЛШ... уз асистенцију Овреба дапаче.

Nadigrao ih je kurac moj. Imali su tu bombu Esijana na samom pocetku i nisu presli pola do kraja, pa i sa igracem vise. A sto su ih tek nadigrali u prvoj utakmici, to ce u legendu da udje. Smile

Nadigrali su ih, imali su vise sansi i uzgred 3 cista penala nisu dosudjena... Barselona je samo gnjavila loptu na sredini, nisu imali konkretan sut na gol, osim tog userskog gola u poslednjem minutu kakav se daje jednom u 20 godina.

Ne, nisu. Prilika skoro da nisu ni imali, a ako je Inijesten udarac sa sesnaest metara user, ne znam sta onda reci za Esijenov, sa dvostruko vece udaljenosti. Da nije bilo dva nedosudjena jedanaesterca (ovo ostalo je kukanje kakvih imas gomilu na svakoj utakmici), nikom ne bi palo na pamet da izvali tako nesto, da ih je Celzi nadigrao, narocito kada se uzmu u obzir obe utakmice, sto se vrlo cesto voli izostaviti. Uostalom i u toj prvoj Barseoni nije dosudjen jedanaesterac, a i Abidal je iskljucen nakon foliranja Anelke, ali ni to se ne spominje, jer svi vole da misle kako samo Barsi pomazu sudije. A najveca ironija u svemu, je kada simpatizeri kluba, kod mnogih znanog, kao FA Mancester, prigovaraju nekom za naklonjenost sudija. Smile

Ne filozofiraj leba ti. Ti kao navijac farse nemas apsolutno nikakva prava da pricas o regularnosti. Mancester je za tu tvoju Barsu institucija... Ferguson je za malog Gvardiolu institucija. Jeste da je ovaj puno mladji, ali nikad nece ni prismrdeti matorom liscu.  Smile

Pa ti si zapoceo o sudijama, a ja samo kazem koja je to ironija, zbog neceg sto je poznato kao FA Manchester United. Sto se institucija tice, Mancester zaista ima jedan rekord, koji Barselona nikad nece oboriti - cetvrt veka bez titule. To je zaista odlika kluba institucije. Ni Interu to nije uspelo.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2012, 13:34:54 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
Надиграо ју је и Хидинк 2009. са Челсијем. Те сезоне када је Барса поцепала у ЛШ... уз асистенцију Овреба дапаче.

Nadigrao ih je kurac moj. Imali su tu bombu Esijana na samom pocetku i nisu presli pola do kraja, pa i sa igracem vise. A sto su ih tek nadigrali u prvoj utakmici, to ce u legendu da udje. Smile

Nadigrali su ih, imali su vise sansi i uzgred 3 cista penala nisu dosudjena... Barselona je samo gnjavila loptu na sredini, nisu imali konkretan sut na gol, osim tog userskog gola u poslednjem minutu kakav se daje jednom u 20 godina.

Ne, nisu. Prilika skoro da nisu ni imali, a ako je Inijesten udarac sa sesnaest metara user, ne znam sta onda reci za Esijenov, sa dvostruko vece udaljenosti. Da nije bilo dva nedosudjena jedanaesterca (ovo ostalo je kukanje kakvih imas gomilu na svakoj utakmici), nikom ne bi palo na pamet da izvali tako nesto, da ih je Celzi nadigrao, narocito kada se uzmu u obzir obe utakmice, sto se vrlo cesto voli izostaviti. Uostalom i u toj prvoj Barseoni nije dosudjen jedanaesterac, a i Abidal je iskljucen nakon foliranja Anelke, ali ni to se ne spominje, jer svi vole da misle kako samo Barsi pomazu sudije. A najveca ironija u svemu, je kada simpatizeri kluba, kod mnogih znanog, kao FA Mancester, prigovaraju nekom za naklonjenost sudija. Smile

Ne filozofiraj leba ti. Ti kao navijac farse nemas apsolutno nikakva prava da pricas o regularnosti. Mancester je za tu tvoju Barsu institucija... Ferguson je za malog Gvardiolu institucija. Jeste da je ovaj puno mladji, ali nikad nece ni prismrdeti matorom liscu.  Smile

Pa ti si zapoceo o sudijama, a ja samo kazem koja je to ironija, zbog neceg sto je poznato kao FA Manchester United. Sto se institucija tice, Mancester zaista ima jedan rekord, koji Barselona nikad nece oboriti - cetvrt veka bez titule. To je zaista odlika kluba institucije. Ni Interu to nije uspelo.
Mnogo tesko biti jak u Miki Maus ligi. Vjecito se Real i Barca bore za titulu. Dosadnije je od JSL. Granici sa Hrvatskom prvom. + Sto je liga nepravedna do zla boga. Nije ni cudo sto svi spanski igraci, izuzev Barcinih i Realovih, zele da odu u neku drugu ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Eh sad neko je napisao da Pep nikad neće biti ko stari lisac Ferguson,možda neće ali je Pep za 4-5 godina osvojio 2 titule LP i 4 titule Primere i hiljadu jedan kurac,što Ferguson nije osvojio za sto godina u Manchesteru Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 5
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Što bi Đuro iz Kursadžija rekao " da ti dočaram"  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia Asha 302

Baš tako Tito zna kako igrači dišu Smile tako ja mislim da neće biti nekih problema,još kada se vrate svi povrijeđeni igrači bit će to ja mislim super.

Covece idij ubij se momentalno. Komentari su ti najblaze receno retardirani. Ferguson ima vise od 30 titula sa velikim Mancesterom sto ce tvoj pisljivi Gvardiola moci samo da sanja.

Citat

Ti si mozda i gori od ovog gore pomenutog. Komentar objavljen posle tvog je objasnio. Molim lepo.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2012, 21:46:23 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 5

Covece idij ubij se momentalno. Komentari su ti najblaze receno retardirani. Ferguson ima vise od 30 titula sa velikim Mancesterom sto ce tvoj pisljivi Gvardiola moci samo da sanja.

a neću volim da zajebavam takve ko tebe  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:17:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.